2024 YILI TÜRKİYE VE DÜNYA

2024 YILI TÜRKİYE VE DÜNYA

2024 Yılının tüm insanlığa hayırları ile gelmesini diliyorum. 2023 yılı birçok ülke için oldukça sıkıntılı geçti ama bizim ülkemiz açısından acı olayların yaşandığı bir yıl oldu. Şubat ayında yaşadığımız depremin yaraları sarılmaya çalışılsa da her birimizin içinde unutulmayacak acılara ve dolayısı ile Deprem korkusunun çok fazla artmasına yol açtı.

Dünyanın her yerinde her gün irili, ufaklı birçok deprem meydana geliyor. Ülkemizin de Deprem kuşağında olması ve 6 Şubatta gerçekleşen iki depremin artçılarının halen devam etmesi sebebi ile ülke olarak rahat bir nefes alamıyoruz.

Bana da en çok sorulan sorulardan biri Depremlerle alakalı ve 2024 Gezegen yerleşimleri de Depremlerin devam edeceğini gösteriyor.

Özellikle Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs ayları deprem açısından oldukça kritik zamanları vurguluyor.

Ülkemizde bugüne kadar yaşanan ve kaydı tutulan Depremlerin horoskoplarını inceleyerek en kritik bazı şehirleri belirlemeye çalıştım.
Muğla, Van, Erzincan, İzmir, Balıkesir ( özellikle Erdek), Erzincan, Kars, Marmara Adaları oldukça riskli görünüyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun, umarım önlemler en acil şekilde alınır dedikten sonra Dünya ve Ülke gündemine bakmaya devam edelim.

2024 yılında iki gezegen burç değiştirecek. Pluton ve Jüpiter

Jüpiter 26 Mayıs da İkizler burcunda yaklaşık 1 yıllık transitini başlatacak. Pluton ise 21 Ocak itibarı ile tam 20 yıllığına Kova burcuna yerleşecek.
Pluton kişisel olarak etkileri dışında tüm Dünyayı etkileyecek, büyük dönüşüm ve değişimlere sebep olacak.

Özgürlük isteği ile başlayan yürüyüşler, ayaklanmalara neden olabilir. Bazı ülkeler birbirleri ile yaklaşık 20 yıl sürecek anlaşmazlıklar, işgaller ve savaş içine girebilirler. Filler tepişirken karıncalar da maalesef ezilebilir.

Birçok ülkede ve ülkemizde de suikast girişiminde bulunma hazırlıkları içinde olan terör örgüt üyeleri yakalanabilir.

Japonya, Amerika, İtalya, Küba, Güney Afrika, Yemen, İrlanda ve İspanya da 2024 yılında olumsuz açılara maruz kalan ülkelerinden.

Bu ülkeler, Deprem, yanardağ patlaması, ayaklanmalar ve kirli anlaşmalarla gündeme gelebilir.

Mevsim normallerinin üstünde bir sıcak hava tablosu görünen ülkemde tablo tamamen değişerek yerini karlı havalara hatta fırtınalarına bırakabilir. Kar fırtınaları herkesin hayatını zorlaştırırken bazı köprülerle alakalı problemlere de yol açabilir.

Marmara ve Ege bölgesinde bazı yangınlarda 2024 yılının nahoş olaylarından olacak.

Siyasi arenadan üç siyasetçi ise ağır sağlık tabloları ile onları seven ve destekleyen kişileri üzebilir.

2023 yılında haklarında soruşturmalar açılan bazı fenomen ve güzellik sektöründen olan kişilere bazı sanatçılarda eklenecek. 2023 yılında hapse alınanlardan birkaç tanesinin cezaları da ev hapsine çevrilebilir.

Hiç iyi bir şey yok mu diyeceksiniz?

Bilimin patlama yapacağı bir yılların başındayız. Birçok hastalığın tedavisinin bulunması hepimizi sevinç içinde heyecan duymamıza neden olurken yasal olmayan bazı deneylerin sonuçlarını da duymaya başlayacağız.

Bu arada bazı sağlık sorunlarının alternatif tıp uygulamaları ile gerilemesi de birçok kişinin ve bilim insanlarının da ilgisini çekecek.

Uzaylılar, Ufo görenler hatta bizzat uzaylılarla irtibata girdiğini söyleyen kişiler de daha fazla revaçta olacak.

Akrep burcu ülkemizi büyük değişimler bekliyor. Temiz siyaset, temiz toplum sloganı ile tüm partiler eteklerindeki taşları atacak ve partilerini aşağı çeken, imajını zorlayan siyasetçileri ve görevli kişileri saf dışı bırakmaya başlayacak.

Ağustos, Kasım, Aralık ayları mali açıdan çok zorlanacağımız zaman dilimleri olacak. Bu aylarda özellikle Altın piyasası çok karışacağa benziyor.

Kısaca anlatacaklarım bu şekilde, gökyüzündeki hareketliliklere göre uyarılarımı zaman zaman sizlerle paylaşacağım.

Sevgilerimle

Demet Hoşman

error: Content is protected !!