2022 Yükselen Burç Yorumları – Sevil Özay

2022 Yükselen Burç Yorumları – Sevil Özay

Öğrencim Sevil Özay’ın hazırladığı 2022 yılı yükselen burç yorumları;

YÜKSELEN KOÇ BURCU

Yükselen koçlar çok çalıştılar kariyerlerinde toplumun gözü önünde kendilerini ispat etme çabası içindeydiler. Ciddi bir kariyer mücadelesi verdiniz. Sahip oldukları yaşam şartlarını statülerini değiştirme mücadelesi ve bu değişimin zor ve sancılı geçmesi oldukça etkili kişilere karşı giriştikleri güç savaşları, arkalarından çevrilen işler sonucunda ağır sorumluluk almaları gerektiğinden bunun için de çok çabalamaktan dolayı yorgun yıpranmış hissediyorlar.  Aslında YÜKSELEN koçlar tüm bunların üstesinden gelecek yapıya sahip olsa da 1 evdeki Şiron onları hasta yorgun hissetmelerine neden oluyor. 2023 Mart ayında 1 evlerinde yaşayacakları Jüpiter Şiron kavuşumu onlara ihtiyaçları olan şifayı getirecek.

2022 de Plüton oğlak burcunun son derecelerinde olacağı için özellikle YÜKSELEN veya koç burcunun son derecelerinde gezegenleri olanları zorlayacak olsa da Mayıs ve Ekim arası Jüpiter desteğini alarak kadersel sürpriz gelişmeler yaşayacaklar. Şubat ayında parasal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Tutulmaları 2/8 aksında yaşayacaklar YÜKSELEN koçların kendi yeteneklerini gösterebileceği çok daha iyi şartlar ile yeni bir işe başlayarak veya alacakları terfi ile mali durumlarını iyileştireceği para kazanacakları hatta kazanç kapılarının değişeceği kendi işlerini kurmak isteyecekleri bir yıl olacak.

Hayallerine ideallerine giden yolda artık ne istediklerini bildikleri için girecekleri yeni çevrelerde katılacakları gruplarda tanışacakları yeni arkadaşlıklar yeni insanlar ile yepyeni projelerin içerisinde yer alacaklar. Yine bu insanlar sayesinde vizyonları genişleyecek bazı eski arkadaşları ile yollarını ayıracaklar. 2022 de Jüpiter etkisini yılın yarısında çok hissetmiyor gibi olsanız da aslında sizi görünmez bir elin enerjinin koruduğunu bilmelisiniz. Hatta bu güne kadar siz fark etmeseniz de çevrenizden birçok kişinin farklı yüzüyle tanışacaksınız işte bazı insanlar ile yollarınız bu noktada ayrılacak. Ama bu duruma canınız hiç sıkılmayacak.

Yeni bir hayat planına doğru ilk adımları sağlam bir şekilde 2022 de atacaksınız. Tüm büyük transitleri haritanın doğusunda olduğu için karar vermeli ve eyleme geçmelisiniz. Kimseden bir şey beklemeden hayatınızın dümenini elinize alın. 2023 te Jüpiter 1 evinize geçtiğinde tüm bunların gerçekleştiğini görebilirsiniz.

MARS RETROSUNU 3 evinizde yaşayacaksınız 2022 Ekim ile 2023 Mart arası aracınızın bakımını yaptırmadan yola çıkmayın hız yapmayın kaza riskine karşı dikkatli olmanız gereken süreçtesiniz. Bu dönem araç almayın satmayın. Yine bu dönemde özellikle erkek kardeşleriniz, kuzenleriniz, çocukluk arkadaşlarınız, kanka dediğiniz arkadaşlarınız, yakın akrabalarınız, komşularınız ile fikir ayrılığına düşebilir aynı fikri paylaşmayan kişilerle tartışmalar yaşanabilir aynı noktada buluşmakta zorlanabilir ve yollarınızı ayırabilirsiniz. İletişiminiz ile birlikte yaşam temponuzda hızlanacak zihniniz sürekli fikirlerle dolup taşabilir. Kendinizi ifade ederken sivri dilli olmamaya dikkat edin yanlış anlaşılmaya çok müsait olacaksınız. Mars YÜKSELEN sekstil ikili ilişkiler alanlarınıza olumlu açılar yapacağı için sakin kalarak bu dönemi atlatabilirsiniz. Yine eskiden kaçırmış olduğunu düşündüğünüz bazı eğitim ve ticari anlaşmalar gündeminize gelebilir. Harita potansiyelinize göre Mars retrosunu olumlu kullanmanız söz konusu.

 

YÜKSELEN BOĞA BURCU

YÜKSELEN boğalar her zaman güvenli garantili şekilde ve denenmiş başarılı olmuş yöntemlerle hareket ederler. Doğru bildikleri yoldan ve düşüncelerinden prensiplerinden taviz vermek istemeseler de Plüton uzun süredir 9 evlerinde transit ettiği için hayata bakışları vizyonları insanlara olan inançları üzerinde onları değişim yolunda hayat deneyimleri yaşatarak ufuklarını genişlemesine neden oldu. Bulundukları yaşa göre okudukları bölümde değişime gidenler eşin ailesi ile ilgili deneyimler yaşayanlar akademik kariyer yapanlar şehir ülke değiştirenler kitap yazanlar mahkeme davalar ile ilgili alanlarla muhatap olmak durumunda kaldılar. Harita potansiyeline göre Plüton dan sert açı alan YÜKSELEN boğalar ilahi olana karşı ciddi sorgulamalar yapmak durumunda kaldılar. Ama Plüton YÜKSELEN olumlu açı yaptığı için oldukça da sistem tarafından desteklendiler.

Plüton YÜKSELEN boğalara 2018 kadar daha kolay değişim getirirken tr. Uranüs’ün YÜKSELEN gelmesiyle birlikte beklemedikleri sıra dışı sürprizler girdi hayatlarına. Aslında bu değişimi içsel olarak onlarda isteseler de doğaları gereği bazı noktalarda esnemekte uyum sağlama çabasında zorlandılar güvenli alanlarından çıkmak istemediler.

11 evlerindeki Neptün sanki ne yöne gitmeleri gerektiğini bilemediklerini bir yönsüzlük amaçsızlık hissetmelerine bunun sonucunda ise hayal kırıklıkları yaşamalarına neden oldu. Ama bu yıl Jüpiter onlara hayallerine gitmeleri için destek vermeye ve bu konuda şanslı kendilerine fırsatlar getirecek kişilerle içerisine girdikleri sosyal arkadaş grupları birlikte çalıştıkları ekiplerde ki insanlarla tanışmalarına ve onlarla birlikte ileride iş yapmalarına neden olacak.

2022 YÜKSELEN boğalar için oldukça şanslı bir yıl olacak. Önemli derecede olumlu açılar ile destekleniyor olacaklar. Artık ne istediğini bilen ve bunu çekinmeden söyleyen YÜKSELEN boğalar tutulmalarında boğa akrep aksına geçmesiyle 1/7 köşe ev dediğimiz ve hayatın her alanında etkisini hissedecekleri için hayatlarında sorun yaratan her türlü konu ile ilgili düşüncelerini ve yapmak istediklerini net olarak ifade edecekler. Sorunlu evlilikleri olanlar kendilerinden beklenmeyecek şekilde benden buraya kadar diyecekler kariyerlerinde alacakları sorumluluk onlara maddi manevi olarak ileriye taşıyacak etkiler verecek. Zira Satürn 10 evlerinde tam tepede toplum önünde değer saygı görecekleri oldukça yoğun bir yıla giriyorlar.

YÜKSELEN boğalar bu yıl evlenebilir, çocuk sahibi olabilir, sorunlu evlilikleri olanlar yollarını ayırabilir, kariyerlerinde parlayabilirler, yerleşim yerlerinde değişime gidebilirler.

MARS RETROSUNU 2 evlerinde yaşayacaklar. Mali durumlarına harcamalarına masraflarına dikkat etmeleri gerekecek. YÜKSELEN boğalar parayı iyi yönetir ama hesapta olmayan harcamalar oluşabilir. Eskiye ait ödemeler birden önlerine düşebilir.

 

YÜKSELEN İKİZLER BURCU

YÜKSELEN ikizler uzun zamandır tr. Plüton’u 8 evinizde ağırlıyorsunuz. Ortaklaşa kazançlar, krediler, sigortalar, borçlar, miras, nafaka, eşin, ailenin kaynakları mali konular ile ilgili krizler belki iflaslar kefil olunan olaylar sizleri çok yordu kendi paranızı kazanmak kendi yeteneklerinize güvenmek zorunda kaldınız. Elinizi taşın altına koymanız sorumluluk almanız gerekti. Hayatınız da ameliyatlar, ölümler arttı 8 ev zor bir evdir.

Harita potansiyelinize göre bir kısmınız hayatınızı özellikle kariyerinizi sorgulamaya başladınız bir kısmınız ise bu dönemde kendini kariyerine adadı kariyeri için yaşadı. Sadece para kazanıyor olmak sizi motive etmedi yaptığınız işte manevi olarak da tatmin içsel huzur da aradınız.  Tamam kazanıyorum ama yaptığım iş beni tatmin etmiyor. Birçoğunuz spirütüel bilgiler, astroloji gibi ilimlere, sanatsal konulara merak sardı. 2022 de Neptün Jüpiter kavuşumu ile aradığınızı bulacağınız gibi gerçekleştirme şansını da bulacaksınız. Jüpiter’in koç burcuna geçeceği Mayıs ile Ekim arası planlarınızı devreye sokabilirsiniz.  Yine de dikkatli olun bir kısmınız üne şöhrete kavuşurken bir kısmınızın sırları gizli ilişkileri gizli düşmanları bilinçaltında bastırdığınız şeyler açığa çıkabilir.

Jüpiter transiti sizi uçlara aşırılıklara gitmenize sebep olabilir.

MARS RETROSUNU 1 evinizde yaşayacağınız için tepkisel dürtüsel davranma potansiyeliniz var. Tepkilerimizi saldırgan biçimde dışarı vurmadan, enerjisini doğru yönlendirmeye çalışın. Siz YÜKSELEN ikizler zaten hareketli yerinde duramayan bir enerjiye sahipsiniz sağlığınıza sakarlığınız artacağı için kazalara karşı daha sakin olmaya çalışın. Sabrınız tahammülünüz azalacağı için insanlar sizi agresif kavgacı sinirli halinizden şikayet edecektir. Sinirle elinizdekini fırlatmayın. Bu dönem acil olmadığı sürece her türlü operasyondan uzak durun. Cesaretiniz artacağı biraz gözü kara olacağı için sonradan ne gerek vardı diyeceğiniz pişman olabileceğiniz adımlar atmayın riske girmeyin. Retro size geçmişte yaptığınız girişimler aldığınız riskler eylemler ve bununla ilgili insanları hayat deneyimi olarak karşınıza getirebilir. Yeni girişimler yerine eskiden gelenleri kotarmak daha doğru olacaktır.

 

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU

YÜKSELEN yengeçler tr. Plüton’u 7 evinizde ağırlıyorsunuz. Evliliğiniz, ortaklıklarınız, her türlü insan ilişkilerinde hayatımın altımı üstümü daha iyi dedirtecek olaylar yaşadınız. YÜKSELEN yengeçler için aile çok önemli bir kavram olmasına rağmen ne kadar sömürüldüğünüzü ezildiğinizi gördünüz çoğu ayrıldı. Eşinizin ortağınızın hayatında çok zor bir dönemi sizde onlarla birlikte yaşadınız. Açık açık düşmanlıklara maruz kaldınız. Ne kadar kırılsanız da içinize attınız ama acısını sonradan yaşadınız ve size zarar veren her türlü ilişkinizi bitirmek durumunda kaldınız.

Bu durum sizin insanlara olan inancınızı hayata bakışınızı vizyonunuzu değiştirmenize neden oldu. Şimdi ailenizin eşinizin parası kredi miras vergi nafakalar konusunda mücadeleniz de başladı. Bu dönem alacak verecek konularında ortağınız birlikte iş yaptığınız insanlar eşinizin kaynakları konusunda dikkatli temkinli olmanız sizi zarara uğramaktan kurtaracaktır.

Şimdi tr. Jüpiter 9 evinizde ilahi adalet zamanı geldi. Verdiğiniz mücadelenin ödüllerini alacağınız bir yıl olacak. Jüpiter bolluğu bereketi ile sizleri desteklemeye geldi. Sürümceme de kalan her türlü hukuksal davalarda konularda şans sizden yana. Sosyal medya, internet, yurt dışı konularda hayallerinize kavuşabilirsiniz. Tutulmaları da 5/9 aksınızda yaşayacağınız için çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu yıl bunun karşılığını da alabilirsiniz.  Yine de hamilelik sürecinde dikkatli olmanız size fayda getirecektir.

MARS RETROSUNU 12 evinizde yaşayacaksınız. İçsel olarak sıkılacağınız olaylar yaşayabilirsiniz bu size uykusuz geçen geceler ve ağlama krizleri olarak geri döner. Enerjiniz düşük hissedeceğiniz için dinlenmeyi unutmayın Yoga, meditasyon gibi aktiviteler yapmak sizi rahatlatacaktır. Zaten YÜKSELEN yengeçler duygularını yoğun yaşarlar. Arkanızdan çevrilen işler, sizi kıskananlar, gizli ilişkiler, önünüze düşer aslı olmayan ithamlarla muhatap olabilirsiniz. Hırsızlık, kapkaç olaylarına dikkatli olun. Gece geç saatlerde dışarıda olmayın.

 

YÜKSELEN ASLAN BURCU

YÜKSELEN aslanlar tr. Plüton’u 6 evlerinde ağırlıyorlar. YÜKSELEN aslanların bir kısmı ciddi sağlık sorunları ile uğraşırken kendi işini yapan YÜKSELEN aslanlar bu zorlu süreçte yaptıkları işe bir farklılık yenilik getirenler de olduğu gibi çok farklı sektörlere geçiş yapanlar da oldu. Çalışanları ile sorunlar yaşadıkları gibi beklemedikleri yasal süreçler ile uğraşmak zorunda kaldılar. Çalışan YÜKSELEN aslanlar ise iş hayatlarında onların tahtından etmeye çalışanlar ile iş yerinde dönen rekabet ortamı entrikalar ile uğraşarak zorlu bir mücadeleden geçmekte.

7 evlerinde ki Satürn ilişkiler konusunda onlara sorumluluk almalarını sağladı. Yolunda gitmeyen ilişkiler masaya yatırıldı bekar olanlar ise ya evlilik yolunda ilerliyorlar ya da evlendiler.

2022 de Jüpiter 8 evlerinde transit edecek. Gerekli değişimi yapanlar bu yıl bunun parasal olarak karşılığını alacaklar. Çözümlenemeyen miras, nafaka, kredi gibi parasal konular bu yıl çözüme ulaşabilir. Evli olan YÜKSELEN aslanların eşlerinin kazancında iyileşme artış yaşayacakları bir yıl. Jüpiter’in koçburcuna geçip onlara

Tutulmaları 4/10 aksında yaşayacakları için birçoğu hayatlarının kırılma noktasına geldi. Evlenenler, ayrılanlar olacağı gibi iş nedeni ile yerleşim yeri hatta ülke şehir değiştirecek olanlarda var. Satürn’den karşıt Uranüs’ten kare açı alan YÜKSELEN aslanlar sabit niteliklerinden dolayı değişime hoş bakmasalar da hayat onları değişime zorluyor.

MARS RETROSUNU 11 evlerinde yaşayacaklar. Birlikte hareket ettikleri arkadaş grupları, arasında sosyal ilişkilerinde sorun yaşaya bilirler. Bir ekip içerisinde Projeler ile ilgili eskiye dönük eksiklik ve yanlışlıklar uğraşmalarını gerektirecek görüş farklılıkları yaşayacaklar. Bu dönem daha bireysel hareket etmek onları olayların merkezinde kalıp zarar görmelerini azaltabilir. Bazı arkadaşları ile yollarını ayırabilecekleri gibi uzun zamandır görüşmediği dostları ile yeniden iletişime geçebilirler. Yeni arkadaş ortamlarına girmeyin yeni hedefler belirlemeyin. Aileye sonradan katılan kan bağı olmadığı gelin, damat, üvey evlatlar ile iletişim sorunları yaşayabilirler bu dönemde ilişkileri oldukça gergin tartışmalara açık olacaktır.

 

YÜKSELEN BAŞAK BURCU

YÜKSELEN başaklar tr. Plüton’u uzun zamandır 5 evlerinde ağırlıyorlar. Aşk ilişkileri sanki duvara toslamış gibiydi hep zor imkansız krizli kaotik aşklara baskıcı takıntılı kişilere çekildiler. 7 evlerinde ki Neptün önlerini görmeden gitmelerine neden oldu partnerleri net bir tavır sergilemekte zorlandıkları için ilişkilerinin ne yöne gittiğini partnerlerinin ne istediğini anlamakta epey zorlandılar. Belki onu fazla idealize ettiniz. Çocuklarının hayatlarında ki gelişmeler olaylar tüm enerjilerini ve zamanlarını aldı. Onların isyanları baş kaldırışlarıyla yoruldular verdikleri kararlarını tasvip etmeseler de yeri geldiğinde kabul etmek zorunda kaldılar. Çocuklarının okulları eğitimleri sağlıkları ilişkileri derken hayattan zevk alamaz hale geldiler.

2022 de Jüpiter 7 evlerine girecek bu yıl bence bekar YÜKSELEN başak kalmayacak gibi duruyor. Birçoğu ruh eşlerini bulacak. Evli olanlar ilişkilerinde var olan sorunları Jüpiter desteği ile çözebilecekleri gibi yollarını ayırmaya da karar verenlerde olacak ama sıkıntılı bir ayrılık olmayacak bu olmadı ayrıldık veya ayrıldım kurtuldum diyecekler.

Bu süreçte Satürn 6 evlerinde olduğu için sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekiyor. İş hayatlarında çok çalışmalarını sorumluluk almalarını gerektiren zaman.. Gerçi YÜKSELEN başaklar çalışkandır kolay kolay yorulmazlar ama 2022 de psikolojik ruhsal duygusal halleri olumlu veya olumsuz olarak fiziksel sağlıklarına yansıyacak.

YÜKSELEN başaklar tüm ağır transitleri YÜKSELEN karşısındaki alandan aldıkları için hayat kader onları kendi iradeleri dışında diğer insanlar aracılığı ile bir yerlere götürüyor gibi. Bu durum YÜKSELEN başaklara hiç uymasa da akışta kalmaları gereken zamanlardan geçiyorlar.

Tutulmaları 3/9 aksında yaşayacaklar. Bu süreçte zihinleri oldukça gergin, şüpheci ve düşünceleri ile kendi kendilerini manipüle ederek sinirsel olarak gerilebilirler buna izin vermeden sakin kalmaları önemli. Yine kardeşleri, kuzenleri, yakın arkadaşları, komşuları ile ilgili sorunlar sıkıntılar baş gösterebilir. Bu süreçte onlardan gelecek öneri ve tavsiyelere onları kırmadan tamam deseler de son kararı kendileri vermesi daha sağlıklı olacaktır. Kardeşlerin hayatında eskiye dayalı sorunlar baş gösterebilir müdahil olmadan olayın dışarısında kalmayı başarmaları gerekecek. Evli olanlar ise eşin akrabaları, kardeşleri ile ilişkilerinde olumlu güzel ilişkiler içerisinde olacaklar. Bu süreçte var olan kırgınlıklar da ortadan kalkacaktır.  Yine bu süreçte eğitimler, mahkemeler, yurt dışı konularında sürpriz gelişmeler gündemlerine gelecektir. Bir çok YÜKSELEN başak Satürn Uranüs karesinin de etkisi ile uzaklara, yurt dışına taşınma potansiyeline sahip olacak.

MARS RETROSU 10 evlerinde yaşayacaklar için etkisini kariyer mesleki konularda hissedecekler. Köşe ev oluşu ve diğer akslar kare açı yapacağından YÜKSELEN başaklar için önemli bir geçiş süreci olacak. Kariyerlerinde özellikle patron ve üst yönetim ile ilgili problemler oluşabilir. Zaten eleştiriyi seven ve yerine göre rahatça sivri dilli olabilen YÜKSELEN başaklar bu dönem iletişimde ekstra dikkat etmeleri gerekecek. Benim gibi çalışan zor bulurlar düşüncesi ile kendilerini vaz geçilmez görerek isyankar tavırlardan ve tartışma ortamlarından uzak durmaları gerekiyor. İş yerinizin veya iş değişimi ile ilgili olarak yerleşim yerinizin değişimi söz konusu olabilir. Toplum önünde hırslı agresif algılanacağınız için diplomasiyi elden bırakmamanız gerekiyor. Yine ebeveynlerinin sağlıkları ile uğraşmak durumunda olabilirler.

 

YÜKSELEN TERAZİ BURCU

YÜKSELEN Teraziler tr. Plüton’u uzun zamandır 4 evlerinde ağırlıyorlar. Ev, aile, yerleşim ve mesleki konularda ciddi sorunlar yaşadılar sınavlar verdiler. Tr. Plüton son derecelerde olduğu için YÜKSELEN son derecelerde olanlar etkiyi halen alıyorlar. Ev aile içinde dargınlıklar, küslükler, ebeveynleri ile anlaşmakta problemler,  ciddi tamirat, onarım veya tümden yer değişimi, taşınma, aileden ayrılma kendi evine çıkma, evlenme veya ayrılma ki YÜKSELEN teraziler için evlilikleri çok önemlidir maruz kaldılar. Sıfırdan hayat kurmalarını sağladı Plüton.

Bu durum 6 evdeki Neptün etkisi ile sağlıkları ve iş arkadaşları çalışma ortamları ile ilgili de gündemleri oluştu. 2022 de bu alanlarda çözüme gidebilecekler. Sağlıkları düzelirken iş hayatlarında olumlu gelişmeler yaşayabilecekler. Halen mal mülk miras konuları nafakalar sigorta kredi ödemeler konuları devam ediyor. Tr Uranüs bu konularda ani beklenmedik gelişmeler getirecektir.

Tr Satürn 5 evlerinde onlara ciddi, yaş farkı olan ilişkiler aşklar getirecek ama ilişkinin devamı için sorumluluk almalarını gerekecek sürümceme de sıkıntılı olan tek tarafın fedakarlığı ile devam eden aşkları Satürn bitirecektir. İlişkilerinde duygusal değil mantıklı radikal kararlar alacaklar.

Çocuk sahibi olanlar için çocuklarının hayatları ile ilgili gelişmeleri getirecek. Çocuklarının eğitimleri evlilikleri iş hayatları için evden ayrılmaları ve ebeveyn olarak onların yanında olup destek vermeleri gerekecek. Yeni edinecekleri hobiler ile ilgili kendilerini geliştirecekler ileride bunu meslek haline getirip para kazanmaları söz konusu olacak.  Bu kadar hayata ciddi yaklaştıkları için bir nebze hayatın neşesini zevkini hissedemiyorum sanki diyebilecekler.

MARS RETROSUNU 9 evlerinde yaşayacaklar. Her türlü hukuksal mahkeme davalar ile ilgili konularda sorunlara sıkıntılara açık zamandan geçecekler. Gelmesi beklenen kararlar çıkmayacağı gibi beklenenden farklı kararlar çıkması da görülebilir. Özellikle yüksek öğrenimi devam edenler bu süreçte okudukları bölümü okulu bırakma okulla ilgili sorunlar yaşamaya açık olacaklar. Mars’ın Retro yaptığı dönem içerisinde uzun yolculuklara çıkmamaları çıkacaklarsa da araba kullanmamaları her şeyin tam ve prosedürüne uygun olduğundan emin olmaları gerekiyor. Yine bu dönemde eşin ailesi ile anlaşmak zor olacaktır. Bir süre onlarla az görüşmek olayların büyümesini engelleyecektir.

 

YÜKSELEN AKREP BURCU

YÜKSELEN Akrepler tr. Plüton’u uzun zamandır 3 evlerinde ağırlıyorlar. Kardeşlerinin hayatında değişim dönüşüm konuları kardeşleri komşuları kuzenleri arkadaşları ile ilişkilerinde açılarına göre zorlu deneyimler kıskançlıklar anlaşmazlıklar hatta bazıları düşmanlıklar tehlikeli durumlar yaşadılar. Konuşmaları düşünceleri kendilerini ifade ediş şekilleri insanlar üzerinde eskiye göre daha etkili karizmatik oldu. Sözleri ile insanların üzerinde etki bırakabildiklerini gördüler. Zorlu ve kalıcı kararlar aldılar. Zihinleri onlara sürekli daha kötüyü negatifi düşündürdüğü kuşkucu yaptığı için bir çoğu depresyon, panik atak gibi durumlar yaşadılar.

İlişkiler konusunda 5 evdeki Neptün onlara sürekli aldatılıyormuyum düşüncesinde saplanıp kalmalarına neden oldu veya ne yaptığını tam bilmeden aldatmaya meyilli duruma geldiler. Hayallerinde ki ruhlarına hitap edecek platonik aşkı aradılar. Normalde beğenilerine uymayan kendilerine çok uygun olmayan partnerler ile ilişki yaşadılar. Ama yaratıcılıklarını sanatsal yeteneklerini keşfetmelerini spirütüel hobiler edinmelerini de sağladı. Yetişkin veya ergen yaşta çocuğu olan YÜKSELEN akrepler bu geçiş sırasında çocuklarının bulunduğu arkadaş gruplarını dernekleri aktiviteleri yakından takip etmeleri  çocuklarının geleceği için çok önemlidir.

Tutulmaları da 1/7 aksında yaşayacağınız için hayatın her alanında iş, kariyer, ilişkiler, evlilik, yerleşim, aile gibi yeni yapılanmalar oluşumlar söz konusu olacak. 2022 nin şanslı yükselenlerinden biri de sizsiniz.

2022 de Jüpiter 5 evde ve Neptün etkisi ile de bir çok YÜKSELEN akrep ruh eşimi buldum diyerek Uranüs n de 7 eve girmesiyle birlikte hızlıca evliliğe gidecek.

Yine de ne olduğunu iyice anlamadan dinlemeden evliliğe gitmeyin zira Uranüs bir süre sonra zaman içerisinde iki kişinin birbirine ne kadar yabancı olduklarını gösterebilir. Evli olanlarda ise dışsal nedenlere bağlı olarak eş ile bir süre ayrı kalma eskiye göre uzak mesafelerde bulunma veya bu evlilik beni tutsak yaptı kendimi kapana kısılmış hissediyorum karşımda beni sürekli kontrol etmeye yönlendirmeye çalışmasından yoruldum yaşasın özgürlük duygu düşüncesi ile hızlıca yol ayrımlarına neden olabilecek.

Çocuk sahibi olmak isteyen YÜKSELEN akrepler 2022 de sanatçı ruhlu spirütüel yeteneklere sahip çocuklar dünyaya getirebilir.

MARS RETROSUNU 8 evlerinde yaşayacaklar. Ortaklaşa kazançlar, vergiler, sigorta, krediler, nafaka, miras, alacak, borç ilişkilerinde ve parasal konularda beklenmedik aksilikler sıkıntılar ve kayıplar yaşanabilir. Ödemeyi unuttuğunuz devlet tarafından kesilmiş veya eşin ortağın sebep olduğu unuttuğu (trafik cezası, fatura, nafaka, sigorta primi gibi) bir ödeme katlanarak karşınıza çıkabilir. Eşiniz veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerin hesapsız kitapsız yaptıkları harcamalar mali açıdan sizi zarara uğratabilir. Mümkün olduğunca alacak verecek borç para işlerinden bu dönem uzak durun. Parasal konularda anlaşmazlıklara tartışmalara açık bir dönemden geçeceksiniz. Miras nafaka kavgalarını getirecektir Mars.

4 evdeki Satürn ile evde yenilenmeye yapılanmaya gitmek ev almak için nasıl olsa öderim diyerek Mars retrosunda  kredi çekmeyin.

Bu dönem operasyon ameliyat gerektiren konularınız varsa önce doktorunuza danışın acil değilse erteleyin. 8 evdeki Mars libidonuzda yükselmesini sağlayacağı için sonradan pişman olacağınız birliktelikler yaşamamaya dikkat edin.

 

YÜKSELEN YAY BURCU

YÜKSELEN Yaylar tr. Plüton’u uzun zamandır 2 evlerinde ağırlıyorlar. İş hayatlarında parasal gelirlerinde maddi konularda haritalarında sert açılar alanlar ciddi yıkımlar zorlanmalar dönüşümler yaşadılar. 4 evdeki Neptün etkisi de işin içine girince hayatlarının bir döneminde ev mal mülk konularında sorunlar, kayıplar, belirsizlikler yaşadılar tekrar ev yurt sahibi olana kadar sıkıntılı zamanlar atlattılar. Hiç fark etmeden iş, güç yoğunluğu ile ailelerinden uzaklaştılar farklı şehirlere ülkelere gittiler. 2022 de Jüpiter Neptün kavuşumunu 4 evlerinde yaşayacakları için hayallerinde olan su kenarındaki bir eve sahip olabilirler. Olumlu açıları alanlar da maddi ve kariyer olarak düşündüklerinin bile üzerinde bir yere geldiler. Plüton hala 2 evlerinde yaşadıklarından edindikleri hayat deneyimlerinin yanı sıra kimseye kefil olup borç vermemeleri kendi yağlarıyla kavrulmayı bilmeleri gerekiyor. Hırslarına yenilerek çok kazanacağım diye legal olmayan her türlü işten ve kişilerden uzak durmaları gerekiyor.

6 evlerinde ki Uranüs onlara çalışma hayatlarında iş ortamlarında değişim getirdi. Bir çok YÜKSELEN yay kendi işini kurarken bir kısmı da bu güne kadar yaptıkları işten sektörden çok farklı bir alana kaydı mesai saat sorunu olmayan işlere yöneldiler. İş hayatlarında sürpriz gelişmeler devam edecek. Zira tutulmaları 6/12 aksında yaşayacaklar.

6 evden Uranüs transiti almaya devam edecekleri için sağlıkları konusunda ani gelişecek tansiyon, şeker hastalığı boyun, boğaz ve tiroitlerle gibi durumlara karşı dikkatli olmaları gerekiyor. Yeni tedavi yöntemlerini deneyebilirler.

3 evinizden geçen Satürn size ciddi kararlar aldıracak. YÜKSELEN yaylar iyimserdir konuşkandır ama hayatı daha ciddiye almaya başlayacaksınız. Ciddi konuşmalar, düşünceler, fikirlerinizi insanlara anlatacaksınız.

Eğitim hayatı devam eden YÜKSELEN yaylar bu geçişte biraz zorlanabilir.

MARS RETROSUNU 7 evlerinde yaşayacaklar. Özellikle evli olanlar eşleri ile veya ortakları birlikte iş yaptıkları kişiler ile sorun yaşayabilecekleri bir dönemden geçecekler. İlişkileriniz savaş alanına dönebilir size karşı olan öfkelerini eleştirilerini sert bir şekilde ifade edecekleri için ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz. Retro Mars süreci birçok evlilikte özgürleşmek isteğine yol açacağı için yol ayrımlarına ayrılıklara neden olabilecek. Siz anlamlandıramasanız da açık açık size saldıran düşmanca davranan zarar vermeye çalışan kişiler olabilir. Yine de bu süreçte hukuksal konulardan mahkemelik olmaktan uzak durun. Haklı bile olsanız haklı olduğunuzu ispat edemezsiniz kaybedersiniz. Eski eşler tekrar hayatınıza girip sorun yaratabilirler.

Mars geldiği yere hareket enerji getirir ikizler gibi bir burçtayken sabırsızlık getirir. Bekar olanlar Mars’ın gazına gelip hemen evlenelim moduna gireceklerdir. YÜKSELEN yaylar özgürlüklerine düşkündür macerayı severler kendinizden iyice emin olmadan böylesi hayati kararlar almayın.

 

YÜKSELEN OĞLAK BURCU

YÜKSELEN Oğlaklar tr. Plüton’u uzun zamandır 1 evlerinde ağırlıyorlar. Tr. Plüton onları hayatın her alanında ciddi bir yapılanmaya götürdü. İlk önce karakterleri kişilikleri yaşadıkları olaylar ve hayatlarında ki insanlar aracılığı ile bir değişime uğradı. Aslında YÜKSELEN oğlaklar her şeye pat diye atlamazlar temkinli ilerlerler geri planda hareket etmek onların mizacına uygundur ama artık yeter deme noktasına geldiler. Daha bir gözü kara, daha cesur göze göze korkusuz, dişe diş hareket etmeyi kendilerini ön plana almayı öğrendiler. Birçoğu fiziksel ve psikolojik sağlıkları ile ilgili hayat deneyimleri yaşadılar radikal mantıklı bir YÜKSELEN olmasına rağmen iletişimde kendilerini ifade etmede ve net kararlar almak konusunda zorlandılar ilk başlarda yanlış kararlar alıp yanılsalar da sonrasında onlardan beklenmeyecek radikal kararlar alarak sıfırdan hayatlarını ve kişiliklerini inşa ettiler. Jüpiter’in 3 eve gelmesiyle artık daha pozitif olumlu düşünmeye hayata daha iyimser bakmaya başlayacaklar. Çıkacakları yolculuklar Yeni başlayacakları eğitimler kurslar vizyonlarını genişletirken yakın çevre arkadaş kardeşleri ile ilişkileri oldukça destekleyici olacak.

Uranüs etkisi ile de başlayıp biten ilişkiler nedeniyle ne yöne gitmeleri konusunda kafaları karıştığı için ilişkilerinde istikrarı sağlamaya çalıştılar.

Çocuklarının hayatlarında ani gelişen olaylar veya teknolojiden yardım alarak çocuk sahibi olmaya çalıştılar. Hayatlarının kontrolünü ele almak için uzun yıllardır çabalıyorlar ki bir YÜKSELEN oğlak için plan yapıp geleceğini güvenceye alamamak ciddi sıkıntı yaratır.

Tutulmaları 5/11 akslarında yaşayacakları için bu yıl aşkta aradıkları istikrarı ve çocuk sahibi olma, çocuklarının hayatlarında güzel gelişmeler hayatlarına renk katacak.

Tr. Satürn yeni inşa ettikleri kişilik ve karakter özelliklerinin değerini bilmesi ve yetenekleri ile para kazanmaları için sorumluluk almalarını istiyor. 3 evdeki Jüpiter bu sene onları yakın gezilere çokça götürebileceği için gerekli mali düzenlemeleri yaparak araba almak isteyebilirler.

Tr. Satürn 14 yıl haritanın alt kısmından geçeceği için ta ki 7 evlerine gelip diğer insanlara kendilerini gösterene kadar kendilerine yatırım yapmalarını kendilerini geliştirmeleri gerekiyor. Şimdi parayı kazanmak mali konularda sorumluluk almak ve finansal olarak bir düzen kurmaya başladılar.

MARS RETROSUNU 6 evlerinde yaşayacaklar. Her şeyden önce sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç. Öncesinde yaşadığınız ihmal ettiğiniz bir sağlık problemi ile ilgili operasyonlar gündeminize gelebilir. Kesici ve yanıcı aletleri kullanırken ve iş kazalarına karşı dikkatli olmalısınız, yine bu dönem düzenli yemek yemeye özen göstermelisiniz acılı, baharatlı yiyecekleri tüketirken dikkatli olun. Mars 6. Evden geçerken baş ağrısı, sinüzüt, sindirim ve bağırsak problemlerine işaret edebilir.

İş yerinde veya evde biriktirdiğiniz tüm işler dağ gibi önünüze yığılabilir. Biriktirdiğimiz tüm işleri halletmeye çalışın. Fiziksel ve ruhsal olarak da zorlanacağınız için, yanınızda çalışanlarla iş arkadaşlarınız ile özellikle baba tarafından akrabalarınız ile münakaşalar ve uyuşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu tarihlerde birlikte çalıştığınız kişilerle haksız bir rekabet ortamı yaratacağından bu sizi işten ayrılmaya yeni bir iş arayışına kadar götürebilir. Kendi işini yapanlar iş yeri sahibi olanlar bu dönem her türlü hırsızlığa karşı önlem alması gerekiyor.

Hem kendinizin hem de evde beslediğiniz hayvan dostlarınızın sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız. Özellikle YÜKSELEN oğlaklar bu dönem salgına karşı ekstra önlem almanız gerekiyor.

 

YÜKSELEN KOVA BURCU

YÜKSELEN Kovalar tr. Plüton’u uzun zamandır 12 evlerinde ağırlıyorlar. Uzun zamandır iç dünyanızda, bilinçaltında dönüşümdesiniz. Bu sizin iç dünyanızda bastırdığınız duygularınızı, fobilerinizi ve korkularınızı artışıyla birlikte depresyona veya panik ataklara sebebiyet vermiş olabilir. Tüm bunlarla yüzleşerek psikolojik bir değişimden geçtiniz. Sezgilerinizin artmasıyla birlikte okült ilimler astroloji gibi alanlara merakınız ve ilginiz arttı. 2 evinizde ki Neptün bu alanlarda size harcama yaptırmıştır. Eğitim almak veya para bağışında bulunmak gibi. Para bağışında bulunduğunuz yerlere borç verdiğiniz ya da kefil olduğunuz kişilere dikkat etmeniz çok önemli iyilik yapayım derken dolandırılmayın. Zira bu dönem ya parayı hiç önemsemiyorsunuz ya da para kazanmayı idealize ediyorsunuz.

12 ev kapalı bir evdir hiç beklemediğiniz hayatın her alanından size sorun çıkartabilir. Bu güne kadar hiç fark etmediğiniz veya ihtimal vermediğiniz kişilerin gizli düşmanlıklarına arkanızdan iş çevirdiklerine şahit olmuş olabilirsiniz. 4 evinizde ki Uranüs ile bazı aile sırları ortaya çıkmış olabilir. İç dünyanız sanki elektrik verilmiş gibidir.

Plüton’un iyi açılar altında bile siz yolunuzda giderken atılan bir taş gelir sizi bulur kafanız gözünüz yarılabilir. Bu yüzden özellikle gece geç saatlerde dışarıda bulunmamaya çalışın. Ama Plüton’un çekim gücüne kapılıp sizde gizli kapaklı işlere merak sarmayın lütfen.

Yine 4 evinizde ki Uranüs transiti boyunca sizi birkaç kez taşınmanıza neden olacaktır. Bu yüzden bu dönem eve fazla eşya mobilya almamak akıllıca olacak. Ailenizden uzağa taşınabileceğiniz gibi aile yanından ayrılarak kendi evinize çıkabilirsiniz. Güzel tarafı eski eviniz kentsel dönüşüme girerek size çok daha modern ve yeni bir ev sahibi yapabilir. Tr Jüpiter 2 evinizde size parasal kısmetler getireceği için ev alabilirsiniz. Zaten Satürn 1 evinizde yeni bir yapılanma getiriyor hadi hayatını yeniden kur düzene sok ve sorumluluk al demekte. Yine Tr Satürn köşe evde ve tutulmalarda 4/10 aksında yaşayacağınız için sorunlu ilişkiler ve evlilikleri yol ayrımına getirecektir. Ya düzelt ya bitir.  Bu dönem ev, ev alım satımı, gayrimenkul,  aile, gibi alanlarda fırsatlar olacakken kariyer alanında beklentilerinize ulaşmak için bazı engelleri aşmanız gerekebilir.

Evinizde ki elektrikli aletlere iyi bakın her fırsatta arıza çıkaracaklardır. Ev kazalarına karşı önlem almalısınız.

MARS RETROSUNU 5 evlerinde yaşayacaklar. Eski aşklar, flörtler bu dönem gündeminizde olacak. Mars geri hareketinde olacağı için aşk hayatınızda ve çocuklarınız ile ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşkın duygusal romantik tarafından çok fiziksel tensel cinsel tarafı ağır basacaktır. Çocuklarınız her zamankinden daha asi olabileceği için onlarla sözel fikirsel anlamda uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Çocuklarınız sizi dinlemeyeceği için birbirinize ters düşersiniz.

Bu dönem sakatlıkların önüne geçmeniz için ağır sporlardan uzak durmalı spor yaparken dikkatli olmalısınız. Spor yaptığınız yerde eski flörtünüz partneriniz ile yeniden karşılaşabilirsiniz.

Borsa cripto para bitcoin gibi riskli yatırımlardan uzak durmanız gerekecek. Zira Mars retrosu 5 evinizdeyken şans pek sizden yana olmayabilir.

Bu dönem sizi mutlu edecek hobilere yönelin. Retro Mars 5 evinde geçen ve bebek sahibi olmak isteyen hamile olanların ise çok dikkat etmeleri gereken bir dönemdir.

 

YÜKSELEN BALIK BURÇLARI

YÜKSELEN Kovalar tr. Plüton’u uzun zamandır 12 evlerinde ağırlıyorlar. Umutları, hayalleri, ideallerinin yıkım süreci onları çok etkiledi. YÜKSELEN balıklar için hayal etmek kendini bu hayallere adamak yaşam amaçlarıdır. Birlikte hareket ettikleri insanlar, arkadaş dost değişti hatta bu çevrelerden gördükleri zarar, yerine göre düşmanca tavırlar, arkadaşlarının hayatlarındaki radikal değişimler onların kayıpları nedeniyle birçok arkadaşları ile yollarını ayırdılar ya da ayırmak zorunda kaldılar. Sosyal çevrelerinde kendileri hakkında yapılan konuşmalara, dedikodulara hatta kıskançlıklara maruz kaldılar arkadaşlarının kendilerine rakip olduklarını gördüler. 12 evlerindeki Satürn arkalarından iş çeviren kendini göstermeyen her türlü gizli düşmanlarını göstermeye devam ediyor. Çevrelerinde zorunlu olarak yaptıkları bu temizlik onların kendilerini çocuklarına, aşka, yeni bir hobiye adamalarına neden oldu. Artık eskisi kadar geniş bir sosyal çevreleri olsun istemiyorlar daha bireysel mutlu olacakları daha minimal bir hayat düzeni onlara cazip geliyor. Çocuklarının evliliklerinde yaşadıkları olaylarla ayrılıklarla ilgilendiler.

Bir kısmı ise daha manevi, okült, dini, gruplara dahil oldular veya bunlarla iş yapmaya başladılar burada balığın verdiği merhamet ve teslimiyet duygusu bu gruplar içerisinde suiistimal edilmelerine neden olabilir. Neptün de 1 evlerinde bu tip sorunlu kendilerini üzecek insanları mıknatıs gibi kendilerine çektiler.

1 evlerindeki Neptün ki onlar Neptün enerjisine alışıktırlar ama insanlar tarafından zor anlaşılmalarına neden oldu. Sanki trans halinde gibiydiler hayat akıyor ama onlar perdenin arkasından o hayatı sisli puslu izliyor tepki veremiyor gibiydiler.

Şükür 2019 da tr. Uranüs 3 evlerine girdiğinden beri onları uyandırdı zihinleri netleşti yeni ve radikal kararlar almaya başladılar. Kendilerini nerede kandırdıklarını oyaladıklarının farkına vardılar. Bunun sonucunda yakın çevreleri dahil değişime gittiler. Kısaca YÜKSELEN balıklar bu güne kadar hayatlarında olan beraber yol aldıkları insanların yüzde 80 ile buraya kadar dediler. Artık hayatlarında yeni insanlara yer vermeleri gerekiyor. Yaş olarak genç YÜKSELEN balıklar eğitim hayatlarında değişime giderek sürpriz kararlar aldılar. Uranüs transiti boyunca arabalarının bakımını ihmal etmemeleri ve çıkacakları seyahatlerde dikkatli araç kullanmaya özen göstermeleri gerekiyor. Evli olan YÜKSELEN balıkların da eşlerinin sağlık kontrollerini ihmal etmemeleri eşlerinin sağlıklarıyla yakından ilgilenmeleri gerekebilir. Kendilerine yeni ilgi alanları hobiler bularak örneğin 3 evdeki Uranüs etkisi ile yazmaya başlayabilirler.

Jüpiter 1 evlerinde transitine başladı. Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Hayata bakışınız düşünceleriniz daha iyimser bir şekilde olacak. Maneviyatınızın artacağı ve birazda kilo alabileceğiniz bir yıl. Yeni insanlar yeni tanışmalar yeni ilişkiler yaşayacaklar. Birçok YÜKSELEN balık evlilik yolunda ilk adımları atacaklar. Bu yıl gerçekten gönülden istedikleri ne varsa elde edebilirler. YÜKSELEN balıklar bu ilahi bir koruma altında olduklarını bir kez daha görecekler.

MARS RETROSUNU 4 evlerinde yaşayacaklar. Bu dönem evde bazı tamirat tadilat gerektiren işler evde eşyaların mobilyaların kırılması eskimesi sebebiyle para harcamanızı gerektiren konular olacaktır ama Retro sürecinde bu işleri ertelemeniz yerinde olacaktır. Özellikle gayri menkul ev arazi alım satımı ev değiştirme taşınmak için uygun bir süreçte olmayacaksınız.

Mars öfke tartışma gürültü patırtı demektir. Bu güne kadar ailenize yansıtmadığınız sinirinizi bu süreçte sertçe dile getirebilirsiniz. Ebeveynleriniz ile anlaşmakta zorluk çekebilirsiniz ya da anne babanız kendi arasında tartışır aile için anlaşmazlıklar iletişimde zorluk yaşayabileceğiniz bir dönem. Yine ebeveynlerden birinin sağlık konusu gündeme gelebilir. Retro bitmeden aileden birinin ameliyat olması gerekebilir doktora danışın ve acil bir durum yoksa ertelemeye çalışın.

 

error: Content is protected !!