2022 Yılı Yükselen Burç Yorumları

2022 Yılı Yükselen Burç Yorumları

Öğrencim Özlem OY‘un hazırladığı 2022 yılı yükselen burç yorumları;

2022 Yılı genelinde; 30.12.2021 tarihinde Balık Burcuna giriş yapan Jüpiter’in, 2011 yılında kısa süreli giriş yaptığı ve 2012 yılından bu yana Balık Burcunda bulunan Neptün ile kavuşum yapması, değişken burçlar İkizler, Başak, Yay ve Balık burçlarına ilk 6 ay olumlu etkilerde bulunacaktır.

Jüpiter’in Neptün ile kavuşum yaptığı Balık burcu evimiz,  bolluk bereket verirken, İkizler burcunun bulunduğu evde sıkıntı ve sorunlar yaratabilecektir.

11.05.2022 – 29.10.2022 tarihleri arası kısa süreliğine Jüpiter’in Koç burcuna giriş yapmasıyla, Koç burçları olumlu etkiler altında bulunacaktır. 2022 yılında Jüpiter’in Balık ve Koç burçları arasında gidiş – gelişleri Balık ve Koç burçlarına çift kısmet yaratacaktır.

Merkür’ün 14.12.2021 tarihindeki Oğlak burcu transitine, Venüs’ün 19.12.2021 tarihinden 29.01.2022 tarihine kadar giriş yaptığı Oğlak burcu Retrosunun katılması ve 25.01.2022 – 07.03.2022 tarihleri arası Oğlak Burcunun da Mars transitine girerek eşlik etmesi ve 14.01.2022 tarihinde Kova burcunda başlayıp Oğlak burcunda devam edecek Merkür retrosunun da tekrar olumlu – olumsuz açıların etkileri, tüm burçlar için geçerli olacaktır.

Ancak 31.10.2022 tarihinde Mars’ın İkizler burcuna giriş yaparak, 13.01.2023 tarihine kadar uzun süreli gerçekleştireceği retro pozisyonu etkilerinin de, birçok kişinin hayatının karışmasına, sıkıntılar yaşanmasına, huzurunun kaçmasına neden olabileceği de unutulmamalıdır.

19.12.2021 tarihinde Venüs’ün Oğlak burcu transiti ile uzun süredir devam eden Plüton transitine 27.01.2022 tarihinde Merkür Oğlak transitinin eklenmesi ve 04.02.2022 tarihine kadar devam etmesiyle yoğun bir geçiş yaşanacaktır. Mars retrosunun da İkizler burcunda uzun süreli geçişi ile evlilik evi yani 7. Evi İkizler burcu olanları, İkizler – Başak –Yay – Balık burcu etkisi taşıyanlarla, Koç – Yengeç – Terazi – Oğlak burcunda gezegenleri olanları ve 7. Evi Oğlak burcu olanların evliliklerini, ilişkilerini zorlu hale getirebilecektir.

2022 yılının en önemli gökyüzü olayı 30.04.2022 – 25.10.2022 tarihlerinde Parçalı Kısmi Boğa ve Akrep burcunda Güneş Tutulması ve 16.05.2022 – 08.11.2022 tarihlerinde Boğa ve Akrep burçlarında gerçekleşecek Tam Dolunay Ay tutulmasıdır.

01.01.2022 tarihinde 29 derece ile Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcuna – Güney Ay Düğümünün Akrep burcuna girmesiyle Boğa ve Akrep burçlarında gezegenleri olanların 1,5 yıllık kendilerini geliştirebilecekleri, geçmişte yapmış olduğu hataları düzeltebilecekleri, yeni başlangıçlara adım atabilecekleri bir süreç başlayacaktır.

Satürn’ün 17.12.2020 tarihinde başlamış olduğu Kova Burcu transiti 07.03.2023 tarihine kadar devam edeceğinden Kova, Aslan, Boğa, Akrep burcunda gezegenleri olanlar, Jüpiter’in de aynı burçta olması nedeni ile fazla etkilenmediler. Ancak 2022 yılında Uranüs’ün Satürn ile yapacağı kare açı, Mars’ın İkizler burcundaki retro pozisyonu ve Merkür’ün retro pozisyonundaki hareketleri birçok konuda daha dikkatli olunması gerektiğini hatırlatacaktır.

Uranüs’ün 2018 yılında kısa süreliğine daha sonra 2019 yılından itibaren 2026 yılına kadar devam edeceği Boğa burcu transiti ile tüm burçlar, yenilikleri, ani gelişim ve değişimleri yaşayacaklardır.

Plüton transitinin 2008 yılından itibaren Oğlak burcundan geçişi ile doğum haritamızda karşıt burcu Yengeç olanlar ve Oğlak burcunun yerleştiği tüm alanlarda etkilenmeler yaşanmaya başlamıştı. Sorumluluklarımızın hatırlatıldığı, disiplini, maddi alanlardaki sabrı, var olan düzenin sorgulandığı, geri dönüşün olmayacağı, mücadelelerle küllerimizden yeniden doğacağımız bu süreç 2024 yılına kadar devam edecektir.

2022 yılında İkizler, Koç, Balık, Oğlak, Kova, Boğa ve Akrep burçları aktif olacağından Natal haritanızdaki doğal olarak hangi evde bu burçlar bulunuyorsa, o ev konuları daha aktif olacaktır.

Yukarıda belirtilen tarihler ve aşağıda yükselen burçlara göre anlatılan konular hem öz burcu hem de o burç etkisini yoğun taşıyan kişiler için genel anlatımlar olup, kişilerin Natal ( Doğum ) haritalarındaki gezegenlerin transitlerdeki alacağı açılara göre değişkenlik gösterebilecektir.

Not: Yükselen Burç ( ASC ),  doğum anınızda bulunduğunuz şehir ve saate göre çıkartılan doğu ufkunda yükselmekte olan burca denilmektedir.

YÜKSELEN BURCU KOÇ OLANLAR: Büyük değişimlerin yaşanabileceği, tek bir kazanca bağlanmayacağınız, hiç eğitim alınmayan, hiç çalışılmayan konularda çalışmanız gerekebileceği, mesleki anlamda yaşadığınız sıkıntı ve stresin bir nebze azalacağı, 2022 yılında belki para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı diyebileceğiniz bir süreçtir. Ancak ne kadar çok kazanırsanız kazanın sadakanızı vermeyi, gönüllü çalışmalarda bulunmayı, insana, hayvana, doğaya yardım eli uzatmayı ihmal etmemeniz gerekmektedir. Kendinizle yüzleşebileceğiniz, başkalarını değil kendinizi eleştirebileceğiniz, iç dünyanızın aydınlanacağı, korkularınızdan sıyrılarak, önünüze güvenle bakacağınız, iyimser ve cömert olduğunuz sürece bolluk ve bereketin artacağı bir yıl olacaktır. Belki de uzun süredir almak isteyip alamadığınız eşyalara sahip olacağınız, beklediğiniz aşkı bulacağınız ya da var olan partnerinizle güzellikleri paylaşabileceğiniz, yeni ev alımı, taşınma, ailenizin sağlık durumları ile ilgilenme zaman dilimi Mayıs – Haziran ayları olabilecektir.

Başarmak istediğiniz kariyer ilerlemesi, statü yükselmesi, yapılan işlerde öne çıkma isteğinizin artması, daha fazla görev almayı deneyimlemeye başlamanız sizin için yorucu bir süreç olmakla beraber arkadaşlıklarınızla olan ilişkilerinizin de sınanacağı bir dönem olacaktır.

2010 – 2011 yılları arasında yaşadıklarınız aklınıza gelebilir, başlayıp tamamlayamadığınız durumların da fırsatını size getirebilir. Kredi – borç ilişkinizi, parasal konular ve paylaşımlarınızı, kazanç ve kayıplarınızı dengelemeniz gerekmektedir.

Gıda zehirlenmelerine, alerjik reaksiyonlara, ameliyat olma durumunuzda narkoz alımı öncesi test yaptırmaya, bağımlılık yaratabilecek durumlardan uzak durmaya önem vermeli, kilo alımına karşı sporunuzu, fiziksel aktivitelerinizi ihmal etmemeli, ruhunuza iyi gelecek kişilerle beraber olmaya özen göstermelisiniz.

21.12.2022 tarihinden 17.05.2023 tarihine kadar Jüpiter’in Koç burcuna tekrar girişi ile yıl boyunca kaçırmış olduğunuz fırsatları yeniden yakalamak, yenilikleri kabullenmek adına size hatırlatmalarda bulunacaktır.

2022 YILI MOTTONUZ: Ben ve başarılarım…

YÜKSELEN BURCU BOĞA OLANLAR: 2018 yılında Uranüs’ün burcunuzda başlayan transiti ile hayatınızın anahtarını ele aldığınız, eski alışkanlıklarınızı bırakmaya başladığınız, kendinizi gelişime, eğitime adadığınız, gerekirse aileniz ve çevrenizle yol ayrımlarına varan zamanlar geçirdiğiniz, yani artık “ bende varım, benim isteklerim, benim yapacaklarım, ben buna katlanmak zorunda değilim “ dediğiniz 7 yıllık bir sürece giriş yaptınız.

Bu yıl içerisinde 1,5 yıl sürecek Boğa – Akrep aksında yaşanacak tutulmalar, kadersel başlangıçların ve bitişlerin, hayatınızı sil baştan yaratacağınız bir dönemin göstergesi olacaktır.  Jüpiter’in Balık burcu geçişi ile arkadaşlarınızın hayatınızda önemli rol oynayacağı, umutlarınızı, hayallerinizi, ideallerinizi, hayata dair beklentilerinizi gerçekleştirmeye başlayacağınız, sosyal çevrenizin arttığı ve onlardan yardımlar almaya başlayacağınız bir zaman dilimidir.

Ortak kazançlarınıza, ödemelerinize, miras, vergi, hukuksal konular, taşınmaz mallar ile ilgili bir takım olumsuzluklara, alacağınız kararları tekrar tekrar kontrol etmeniz gerektiren sorunlara, size dost görünen kişiler tarafından maddi manevi sömürmelerinin oluşabileceği ve sırlarınızı açığa çıkarabilecekleri ortamlara karşı, içsel sıkıntılarınızın artabileceği, zaaflarınıza karşı yenilmemek adına tedbir almayı ihmal etmemelisiniz. Harcamalarınızı azaltmalı, uzun vadede düşünülmeyen masrafların sıkıntı yaratma durumuna ve ani masraflara karşı hazırlıklı olunmalı, alacak – borç ilişkilerinden kesinlikle uzak durulmalıdır. Aile fertlerinde ve kendinizde yaşanabilecek sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalı, boğaz, boyun, kulak, tiroit, tansiyon, üreme organları, rahim, prostat, kalın bağırsak gibi problemlere karşı gerekli kontrolleri zamanında yaptırabilmelisiniz.

2022 YILI MOTTONUZ: Küllerimden yeniden doğuyorum…

YÜKSELEN BURCU İKİZLER OLANLAR: Hatalı kararların alınabileceği, eş, ortak, aile ve çevrenizdeki kişiler nedeniyle maddi kayıpların yaşanabileceği, gizli konuların, gizli düşmanların ortaya çıkabileceği, yıllarca bastırdığınız bilinçaltınızın devreye girebileceği,  borç alınmaması, kimseye kefil olunmaması, miras, nafaka, sigorta, yatırım gibi durumlarda dikkatli olunması gereken bir süreçtir.

Enerjinizin yoğun olması, egonuzun daha fazla öne çıkmasına, hem fizik hem de psikolojik olarak güçlü hissetmeniz bir süre sonra sağlığınızda da olumsuz etkiler yaratmasına neden olabilir. Çok gergin, sinirli haliniz, yeri geldiğinde kimseyi bulamazsanız kendinizle kavga etme durumuna dönüşebilir bu da kazalara yatkınlığa, migren, sinüzit gibi hastalıkların yaşam kalitenizi düşürmesine sebebiyet verebilir. Yüksek ateş, kesik ve kanamalı durumlar yaşanmaması adına tartışmaların kavga düzeyine getirilmemesine ve elinizden gelen sabrı göstermeniz gereken bir zaman dilimidir.

İftiraların, dedikoduların, kimin söylediği belli olmayan konuların havada uçuşabileceği, kendi psikolojinizi ve sağlığınızı düzeltmek isterken eşinizin ve kendi sağlığınızla da uğraşabileceğiniz zorlu durumlara maruz kalabilirsiniz.

2022 yılında Jüpiter’in Balık ve Koç burçlarına kısa süreli geçişleri ile iş hayatınızdaki olumsuzlukların son bulabileceği, ilerlemeler kaydedebileceğiniz, çevrenize itiraf edemeseniz de kendinizle yüzleşmeler yaşayabileceğiniz, hatalarınızı, kırdığınız, üzdüğünüz insanlara neden böyle davrandığınızı sorgulayabileceğiniz bir süreç olacaktır.

10.05.2022 tarihinde Merkür’ün de burcunuza retro pozisyonda giriş yapmasıyla, harekete geçeceğiniz herhangi bir durumda engellerle karşılaşabileceğiniz, yapılması istenen işlerin yarım kalabileceği, motivasyon eksikliği, kendinizi ifade edemeyerek yanlış anlaşılmalar gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Estetik operasyonlar, saç ekimi, botoks gibi fiziksel görüntünüzle ilgili yapacağınız herhangi bir işlem fiyasko ile sonuçlanmaya, kendinizi daha gergin hissetmeye ve bu kötü durumun düzeltilmesinin uzun sürece yayılabileceğini hatırlatacak durumlar yaratabilir.

Sistemli çalışarak hayallerinize odaklanırsanız, yardımlaşmayı, sadakayı, muhtaç olana destek olmayı, katılacağınız gruplarda ön sıralarda olup elinizden gelen desteği vermeyi, kendiniz için ufak molalar, rahatlatıcı aktiviteleri hayatınıza katabilirseniz 2022 yılının çok yoğun bir o kadar da zorlu geçecek sürecini kolay atlatabilirsiniz.

2022 YILI MOTTONUZ: Sabır, sabır, sabır…

YÜKSELEN BURCU YENGEÇ OLANLAR: Uranüs’ün 2018 yılından itibaren 11. Evinizden geçişi ile sosyal hayatınızda, çevrenizde ve arkadaşlıklarınızda yaşadığınız hayal kırıklıkları, güç çekişmeleri ve zararlarla, önemli değişimler yaşadığınız hatta değişen düşünce tarzınızla daha değişik kişileri hayatınıza çektiğiniz, görüşlerinizi zaman zaman korkusuzca iletebildiğiniz bu sürece Plüton’un da karşıt burcunuz olan Oğlak burcunda 2008 yılından itibaren yaptığı geçiş ile ilişkilerinizde değişim ve dönüşümün kaçınılmaz hale getiren zamanlar olarak hayatınızda yer aldı.

Hayatınızı yeniden düzene koymaya çalıştığınız bu yılda, yurt dışı bağlantılı kişiler hem özel hem de iş hayatınızda rol oynayabilir, geçmişte yarım kalan öğretim hayatınıza dönebilir, din, yabancı diller, astroloji, metafizik, psikoloji gibi konularda daha fazla öğrenme isteği ve yeteneği içinde de olabilirsiniz.

Biraz zorlu olsa da kariyer, iş, aşk hayatınızda beklediğiniz mutluluğu yakalayacaksınız.

Yılsonuna doğru çevrenizdeki erkeklerden gelebilecek zararlara, yalanlara, aldatılmalara karşı gözünüzü dört açmalı, güvendiğiniz kişilerle her sırrınızı paylaşmamalı, gizli saklı işlerden uzak durmalı, gizli düşmanlarınızdan gelebilecek saldırılara her an hazırlıklı olmalı, gıda zehirlenmelerine, sudan gelecek tehlikelere, alerjik reaksiyonlara karşı hem fiziksel hem ruhsal sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

2022 YILI MOTTONUZ: Geçmişte yaşadığım sorunlarımdan kurtuluyorum, aşk ve iş başarılarını sevgiyle kucaklıyorum…

YÜKSELEN BURCU ASLAN OLANLAR: Uzun süredir sağlık, iş, ilişkiler konularında problemler yaşayan kişiler bu yıl azda olsa rahatlama yaşayacaklardır. Aileniz ve iş hayatınız, kariyer, yerleşim alanlarınız, gelecek hedefleriniz, başkalarından destek almak, güçlü bağlantılar kurmak bu yılın konusu olabilecektir. Banka, kredi, miras konularında uzun süredir beklediğiniz olumlu haberleri alabilir, yardım talep ettiğiniz her konuda, tanıdığınız veya tanımadığınız kişilerden destek görebilirsiniz ancak bu süreçte de arkadaş ve dost çevrenizdeki kişilerle yıllarca biriktirip içinizde tuttuğunuz sözleri, düşünceleri, kırgınlıkla ve kızgınlıkla dışarıya çıkarabilirsiniz, unutmayın hayatta kalp kırmak kolaydır ama onarmak zordur.

Yazım yeteneği olanlar veya kitap hazırlığı içinde olanlar bu isteklerini hiç uğraşmadan gerçekleştirebilir, fırsatlar ayağına gelebilir. Yurtdışı bağlantılı kişiler hem iş hem özel hayatınızda size destek olabilir.

Hayallerinizi ve isteklerinizi sık sık tekrar etmekten kaçınmayın, aniden karşınıza çıkan fırsatları tevekkülle kabul edin, kendinizde duyduğunuz gururu mütevazı şekilde yansıtarak hayatınıza akacak güzellikleri bekleyin. Yıl içerisinde aile fertlerinizin sağlık kontrollerini, özellikle de ev alım, satım, tamir, taşınma gibi durumlarda problemlerle karşılaşmamak adına tedbiri elden bırakmamalısınız.

2022 YILI MOTTONUZ: Doğru insanlar, doğru hareketler ve sonuç mutluluk…

YÜKSELEN BURCU BAŞAK OLANLAR: 2022 yılında Jüpiter’in Balık burcundaki transiti ile bekârlığa veda edebilir ya da yeni ortaklıklara giriş yapabilir, 2021 yılı Mayıs – Temmuz aylarında kısa süreli geçişinde yapmanızı istediğiniz ama sonuca ulaşamadığınız konuları bu süreç tekrar önünüze getirerek tamamlamanızı isteyebilir.

Çevre ve sosyal ilişkileriniz artabilir, kendinizin, ailenizin ya da beslediğiniz hayvanlarınızın sağlığı ile ilgili sorunlarınızı hatırlatıcı durumlar yaşayabilir, iş arkadaşlarınızla, ortaklarınızla, ailenizle problemler, iftiralar, dedikodular havada uçuşabilir, yüzleşmeler yaşayabilir, gerçek dostunuzu ve düşmanınızı fark ederek hayatınızdaki kişilerden özgürleşmek isteyebilirsiniz. Bu yıl tedaviye başladığınız, hastalık geçti, artık kendimi iyi hissediyorum, iyileştim gibi düşünerek tedavinizi yarıda bıraktığınız durumlarda da, hastalığınızın tekrarlanması, önünüze pürüzler çıkartarak sizi zorlaması olasıdır. Bu nedenle sağlığınızı asla ihmal etmemelisiniz.

Eğitim süreci devam eden kişilerin, özellikle sizlere eğitim veren kişilerle tartışmaya girmemesi, uzun yolculuklara çıkacakların öncesinde gerekli kontrolleri yapması yaşayabileceğiniz bazı olumsuzlukları bertaraf edebilecektir.

2022 YILI MOTTONUZ: Sağlığım benim için çok önemli…

YÜKSELEN BURCU TERAZİ OLANLAR: Uranüs’ün 2008 yılından itibaren miras, vergi, eş, ortaklardan gelen gelirler ve kazançlarınız, kayıplarınız konusunda yıkan, yeni kararlar almanıza neden olan olayları hayatınıza ani değişikliklerle katarken, 1,5 yıl sürecek önemli tutulmalarında yine parasal konular ve paylaşımlar evinizde yaşanacak olması, sizi gelir gider dengenizi ele almanızı, yanlış yatırımlara girmemenizi, imza, kefillik, sözleşme gibi durumlarda kısıtlanmalar, kayıplar yaşamamak adına kırk kere düşünüp bir kere hareket etmenizi hatırlatacaktır.

Evliliğiniz, ilişkileriniz, hukuksal sorunlarınızın sık sık gündeme gelebileceği, eski defterlerin açılabileceği, zihninizin zaman zaman durduğunu hissettiğiniz, taşınma, köklü yer değişikliklerinin olabileceği, aile içindeki güç savaşlarına, bitişlere, zorlanmalara, kayıplara, sizi yoran kişiler ve konuları artık bırakmanız gerektiren olayları yaşayabileceğiniz bir süreç olabilecektir.

Yaşadığınız olumsuzluklardan, hatalardan, yapmış olduğunuz, yanlış tercihlerden, kırdığınız, üzdüğünüz insanlardan dersler aldıysanız zorlukları aşıp, güzelliklere doğru yol almaya başlayabileceksiniz.

2022 YILI MOTTONUZ: Radikal değişimlere hazırım…

YÜKSELEN BURCU AKREP OLANLAR: Uzun zamandır devam eden duygusal sorunların, ailenizde, evliliğinizde, iş ortaklıklarında yaşanan problemlerde uzlaşmanın, bir ortak noktanın bulunamadığı, ani ayrılıkların, sizi zayıf yerinizden vuran kişilerle olan savaşınızın devam edebileceği ve bu gibi durumlarla yüzleşme yaşayarak, özgürlük ihtiyacınızın artabileceği, radikal kararlar alarak yolunuzu yeniden çizebileceğiniz bir dönemdir.

Yalnızlar için ya da kendini yalnız hissedenler için aşk ilişkilerinin başlayabileceği, evlilerin çocuk sahibi olabileceği, çocukları olanların başarıları, mutlulukları ile hayat enerjisine biraz daha moral katılabileceği bir süreçtir.

Ebeveynlerin sağlık sorunları, miras, nafaka, sigorta, resmi kurumlarla ilgili gecikmeler, ev alım, satım konularında çıkabilecek problemlere karşı çok dikkatli olmalı, gelir gider dengenizi korumalı, kefil olma, borç para alma ve verme işinden uzak durmalısınız.

2022 YILI MOTTONUZ: Beni öldürmeyen acı, güçlendirir…

YÜKSELEN BURCU YAY OLANLAR: Kardeşleriniz, yakın çevreniz ile iletişimin, ilişkilerin problemli olabileceği, aileniz ve kendinizin hem fiziksel hem ruhsal sorunları ile uğraşmak durumunda kalacağınız, para konusunda kayıpların yaşanabileceği, borç alma, kefil olma, gereksiz harcamalardan uzak durulması gereken zorlu bir süreci bu yıl sizlere hatırlatmaktadır.

İş kurmak, yeni başlangıçlar yapmak, hayalinizdeki ev, dükkân alma ve satma isteğinizi, gerekli araştırmalar yaptıktan ve emin olduktan sonra işleme koymanız kayıplar yaşamamanız adına daha iyi olacaktır.

Sağlıklı beslenmek, hayatınıza fiziksel aktiviteleri katmak, meditasyon, yoga gibi ruhunuza iyi gelecek çalışmalarda bulunmak, bağışıklığınızı güçlendirmek, gerekli sağlık kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmemeniz her yönden yoğun geçecek bu yılı daha az zararla atlatmanıza fayda sağlayabilecektir.

2022 YILI MOTTONUZ: İyimserim, bunları da atlatacağım…

YÜKSELEN BURCU OĞLAK OLANLAR: karakterinizi, kişiliğinizi yeniden yapılandırdığınız, gücünüzü yeniden kullanmaya başladıkça çevrenizdeki insanlardan ayrılmalar yaşadığınız, hayatınızdaki önemli kişilerin kayıpları ile daha da olgunlaştığınız, kimi zaman kendinizi patlamaya hazır bir bomba gibi hissettiğiniz süreçlere, maddi kaynaklarınızdaki, iş hayatınızdaki ve sağlığınızda yaşanabilecek sorunları da ilave edeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Kısa seyahatlere gitmek, yeni arkadaşlar, hobiler edinmek, eğitimler almak,  çevre değişikliği, kendi iç dünyanıza yönelmek, öfke patlamalarınızı hafifletebilir ve sorunlu ilişkilerinizi bitirerek yeni aşklara yelken açmanızı sağlayabilir.

Yılın ikinci yarısı, aileniz ile geçmişte yaşadığınız sorunları halledebilme, birbirinize destek olma, ev alım satımında fırsatlarla karşılaşma olarak çıkacaktır.

2022 YILI MOTTONUZ: Beklentilerimi gerçekleştiriyorum…

YÜKSELEN BURCU KOVA OLANLAR: Yönetici gezegeniniz Satürn 17.12.2020 – 07.03.2023 tarihleri arası almanız gereken dersleri, yapmanız gereken ödevleri, sorumluluklarınızı hatırlatmak üzere giriş yaptı. Jüpiter’in de burcunuzda olması yaşadığınız deneyimleri biraz hafif atlatmanızı sağlarken, Merkür retrolarının devreye girmesiyle sorumluklarınız tekrar size hatırlatılacaktır.

Kişilik olarak birilerine meydan okumak isteyebileceğiniz, hiçbir eleştiriyi kabul etmeyeceğiniz, aile ve ebeveynlerinizle olan ilişkilerdeki problemlere, onların sağlık sorunlarının eklenmesi ile daha çok stres olabileceğiniz, ev, şehir değişimlerinin hatta buna kariyerinizdeki yeni planlarında etkili olacağı bir süreç olacaktır.

Para kazanma, alım satım işlerinde, aileniz ve evliliğiniz arasında dengeyi kurmakta, içinizdeki bastırdığınız duyguları karşınızdakilerle yüzleşmekte kullandığınız davranış şeklinizde, kumar, borsa, spekülasyon gibi konularda temkinli olmalısınız. Önemli imzalar atmak istediğiniz durumlarda, Ağustos ayına kadar olan zamanı değerlendirebilirsiniz. İyimserliğinizi, cömertliğinizi her anlamda koruduğunuz sürece, her anlamda kaynaklar size akacaktır.

2022 YILI MOTTONUZ: Sorumluklarımı biliyorum, yaşayacaklarımı sevgiyle kabule geçiyorum…

YÜKSELEN BURCU BALIK OLANLAR: Çevrenizdeki kişilerin, görüşlerinize, konuşmalarınıza, hal ve davranışlarınızdaki değişikliklere anlam veremediği bir sürece, 2022 yılının ilk yarısına kadar hayatınızda yaşanacak büyük değişimlerle adım atacaksınız.

Yıllarca sırtınızda taşıdığınız, sizden faydalanmak isteyen, gerçek dost ile düşmanınızı ayırdığınız kişiler ki bunlar en yakınlarınız bile olabilir, hayatınızdan gitmelerine izin verebilir, üstünüzden kalkan bu yük ile iş hayatınıza, sevgiye, yeni aşklara daha da yoğunlaşabilirsiniz. Aileniz, eviniz, yakın akrabalarınızla ilişkilerinizdeki dengesizlikler, ebeveynlerinizin sağlığı, küçük kazalar, ameliyat ve kayıplar gibi durumları ile ilgilenmek zorunda kalabilir, ev alım satım, kiralama, tamir ve tadilat, taşınma gibi işlerde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bu yoğun enerjiden dolayı sağlığınızı ihmal etmemeli, bilinçaltı karışıklıklarına dikkat etmelisiniz. Belki yeni bir eğitime başlamak, seyahatlere çıkmak, yeni aşklar, yeni başlangıçlar, yer değişiklikleri, para kazanmadaki umutlarınızı gerçekleştirecek fırsatların ayağınıza gelmesi,  sizlere daha çok mutluluk getirebilir.

2022 YILI MOTTONUZ: Tüm kalbimle değişimlere hazırım…

error: Content is protected !!