2022 Yılı Burç Yorumları – Gülsüm Metin

2022 Yılı Burç Yorumları – Gülsüm Metin

Öğrencim Gülsüm Metin’in hazırladığı 2022 Yılı Burç Yorumları;

1-KOÇ BURCU( 21 Mart-20 Nisan)

Jipüter 11 Mayıstan 29 Ekime kadar koç burcunda olacak. 2022 yılında koçların hayatlarında yeni sayfalar açılacak, maddi ve manevi anlamda bolluk  yaşayacaklar. Bekar  koç kadınlarının  hayırlı bir kısmetle evlenme ihtimalleri çok yüksek. Kilo alma ihtimalleri yüksek. Merhamet ve yardımseverlik duygularında artışın olacağı bir yıl. Sağlık sorunu yaşayan koçların şifalandıkları bir dönem olacak.  Yapmak istediklerini hayata geçirmek için yüksek bir motivasyonla gerçeğe dönüştürebilmek için iyi bir dönem.

2022’de mars yaklaşık  7 ay boyunca ikizlerde  olumlu bir açı yapacak, karşısına çıkan sorun her ne olursa olsun kısa sürede halledecekler, yüksek kademedeki kişilerden  güçlü destekler alacaklar, fiziksel ve duygusal olarak kendilerini çok güçlü hissedecekler, şans  ve kısmetleri  bol,   özgüvenleri çok  yüksek ,   kendilerini kolay ifade ettikleri ve karşılarına yeni ve güzel fırsatların çıktığı bir dönem olacak. Ticaretle uğraşan koçlar için  girişimde bulunmaları için iyi bir yıl olacak.

2022 de saturn kovada olacak. Bu açı koçların vucut ve ruhlarının dirençlerini artıran , sağlık sorunu varsa bile kolay tedavi yolları bularak salığına kavuşturan bir açıdır. 2022 de koçlar ebebeyn ve yaşlılarla bir arada olacak ve onlardan destek görecekler. Sorunlu evliliği olan koçlar, sorunlarını çözerek evliliğe devam kararı alacaklar, bekar koçların ise evliliğe adım atabilirler. Sabır, dayanıklılık, güç ve sorumluluklarının bilinci ile başarılı, huzurlu  ve mutlu olacakları bir yıl olacak.

2-BOĞA BURCU(21 Nisan – 21 Mayıs)

Jipüter 11.05.2022 ye kadar balık burcunda olacak, sonra   Ekim sonunda balık burcuna tekrar girecek. Bu açı boğalar için mutluluğu artıran ve olumlu enerjiler veren bir açıdır. Boğalar kendileri ile yüzleşecek ve hatalarını masaya yatıracak, sorunlarını ortadan kaldıracak, kendisine katkısı olacak önemli insanlarla karşılacaklar , daha uzlaşmacı olacaklar, diğer zamanlara göre daha kolay çözümler bulacaklar, aile bağları daha güçlü hale gelecek, daha merhametli ve yardımsever olacaklar, manevi yönleri güçlenecek, kişilikleri pozitif anlamda güçlenecek.

2022”de transit saturnün kova burcunda olması nedeni ile  sağlık sorunları ile karşılaşabilirler. Aileden yaşlı yakınların hastalanma ihtimali olabilir. Para kazanmaya devam edilse bile  fazlalaşan masraflar yüzünden sıkışmalar yaşanabilir. Bu süreçte  boğaların ev için bile olsa kredi kullanmamaları gerekir. Boğalar  hayatlarındaki  erkeklerle( patron ,erkek kardeş, eş ,baba figürleriyle) olan ilişkilerinde  zorlanabilirler.

Transit Uranüs sabit boğada olacak, bu açı mufazakar boğaları değişikliğe itecek, yenilikler getiricek. 2022 de boğaların tiroit, boğaz, kan dolaşımı, hormonal ve ayak bilekleri ile ilgili sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmaları gerekir. Bu konularda alışılmışın dışında değişik ve  alternatif  tedavi yollarını deneyebilirler. Boğalar etrafında ve hayatlarında marjinal değişimlerle karşılaşabilirler. Bu değişim, boğaların estetik operasyonlara bakış açısını da yumuşattığından ve  güzelliğe de önem verdiklerinden,   2022 Mayıs ayına kadar venüs retrosu var, estetik ve güzellikle ilgili oparosyanlara dikkat etmeleri gerekir.  Kadın boğalar  hayatlarındaki erkeklerin, marjinal değişikliklerine tanık olabilirler.

30.04.2022 ve 25.10.2022 tarihlerindeki güneş ve 16.05.2022 ve 08.11.202 tarihlerinde  ay tutulması var. Güneş tutulmalarında baba, ay tutulmalarında anne ile ilgili sağlık sorunları ihtimali olabilir. Tutulmalar döneminde,  iş konularında ilerleme ve terfi alabilirler,  yaşam koşullarını düzeltmekte faydalı olacak güçlü ve önemli  insanlarla tanışabilirler. Kadın boğalar ruh ikizleri ile karşılaşabilirler.

3-İKİZLER(22 Mayıs – 21 Haziran)

Jipüter 5. aya kadar balık, 10 ayın sonuna kadar koç ve tekrar balıkta olacak. 2022 başlarında,   maddi konularda  erkeklerden zarar görme ihtimalina karşı dikkatli olmaları gerekir.  11 Mayısa  kadar ve 29.10.2022 tarihinden sonra  yeni  iş kurmalarını,kumar, borsa ve borçlanma gibi durumları önermiyorum. Sağlık olarak da zorlayıcı bir açıdır. Bu dönemde ikizlerin maddi anlamda risklerden uzak durması gerekir.

Jipüter koç burcuna geçtiğinde  11 mayıstan , 21.08.2022 tarihinde mars ikizler burcuna geçinceye kadar olan dönemde ikizler  rahatlayacaklar, sorunları ortadan kalkacak, potansiyelleri ortaya çıkacak, hataları ile yüzleşecekler, sorunlarını kolaylıkla çözecekler, daha uzlaşmacı ve işbirlikçi olacaklar. Kırgınlıklar ortadan kalkacak, daha mutlu ve huzurlu olacaklar, yaptığı her işten attığı her adımdan sonuç alacaklar. Ancak ikizlerin 21.08.2022 tarihinde marsa geçmesi ve ardından retro hareketi ile ikizler yine zorlanacaklar,  yoğun ve risk içeren enerji altında olacaklar, egoları ön plana çıkacak, sürekli tartışmaya  açık olacaklar, bu dönemde enerjilerini boşaltmaları için spor yapmalarını, ancak sert sporlardan kaçınmalarını ve trafik ve spor kazalarına karşı  dikkatli olmalarını öneririm.

Saturnün kovada olması ikizleri 2022 yılında olumlu anlamda desteklemektedir. Bu açı ile marsın etkilerinden  korunmak için dayanıklılık ve güç bulacaklar,  kendilerini özgüvenli hissedecekler ve sağlık ve evlilik  sorunları varsa daha kolay  çözecekler, ebebeynlerinden destek görecekler, fiziksel ve psikolojik olarak kendilerini güçlü hissedecekler.

4-YENGEÇ(22 Haziran – 22 Temmuz)

Jipüter 5. aya kadar balık, 10 ayın sonuna kadar koç ve tekrar balıkta olacak. Aynı zamanda neptününde balıkta olması ile bu dönemde olumlu etkilenecekler, kendilerini mutlu ve enerjik hissedecekler, daha iyimser, uzlaşmacı, işbirlikçi ve çözüm odaklı olacaklar. Maddi ve manevi anlamda  anlamda bolluk  içinde olacakları ,sanatsal yeteneklerinin ortaya çıkacağı, mistik ve dini konulara ilgilerinin artacağı, aile bağlarınının güçleneci, alınganlık ve dargınlıkların ortadan kalkacağı bir dönem olacak.

  1. ayı başından Ekim ayı sonuna kadar jipüterin koça geçmesi ile , maddi anlamda dikkatli olmalarını öneririm. Yeni bir işe başlama, borçlanma, borsa ve kumar gibi risk içeren girişimlerden uzak durmaları gerekir.

30.04.2022 ve 25.10.2022 tarihlerindeki güneş ve 16.05.2022 ve 08.11.2022 tarihlerindeki ay tutulmalarında,  olumlu etkiler alacaklar,  hayatlarındaki olumsuzlar sona erecek, maddi anlamda fırsatlar yakalayacakları  ve şifa bulacakları tarihler olacak.

5-ASLAN(23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslanlar için 2022 de çok fazla olumsuz açılar var. jipüter 11.05.2022 ile 29.10.2022 tarihine kadar koç burcunda olması ve mars ikizler transitinden aslanlar olumlu  açı alsalar da, saturn , üranüsden ,güneş ve ay düğümlerinden aldıkları olumsuz açılar nedeni ile zorlanacaklar. Satürn etkisi ile maddi ve diğer alanlarla kısıtlanmış hissedebilirler,sağlık sorunları yaşayabilirler, enerjileri düşebilir, masrafları artabilir , bu şüreç  mayıs başına kadar devam edecektir, ancak, jipüterin mayısta koça geçmesi ve mars taransitinin Ağustos ayında başlaması ile   olumlu etkilenecek ve sağlık sorunları varsa  kısa sürede iyileşecekler, enerjilerini yükseltecekler ve sorunlarına kısa sürede çözüm bulabilecekler.

30.04.2022 ve 25.10.2022 tarihlerindeki güneş ve 16.05.2022 ve 08.11.2022 tarihlerindeki ay tutulmalarında aslanlar olumsuz etkilenecekler, güneş tutulmalarında erkeklerden, ay tutulmalarında kadınlardan gelen sorunlar yaşayabilirler. Maddi ve manevi kayıplara uğrayabilirler.

Aslanlar uranüsden de fazlaca olumsuz etkiler alacaklar, ani değişikliklere maruz kalmaları, önemli konularda  krizler yaşamaları, kalp,tiroit, boğaz gibi sağlık problemleri yaşamaları, hayatındaki erkeklerin ani değişimi, evlilikle ilgili krizler, kendilerini kontrol etmekte zorlanma, kazalara yatkınlık ihtimali yüksek olduğundan bu konulara dikkat etmeleri gerekir.

6-BAŞAK(24 Ağustos – 22 Eylül)

jipüterin balık burcunda olduğu  yılın ilk yarısı  ve Ekim ayından sonraki dönemde, maddi  konularda zarar görme  ihtimalleri var,  özellikli erkeklerden gelecek zararlara karşı dikkatli olmaları gerekecek.  Bu dönemde yeni bir iş kurmamaları, kumar, borsa ve borçlanma işlerine girmemelerini öneririm.

Başaklar mars ikizler transitinin olduğu 21.08.2022 ile 26.03.2022 tarihleri arasında  da  olumsuz açı alıyor. Başaklar bu dönemde kendilerini kontrol etmekte zorlanabilir,  öfkeli , sinirli ve saldırgan olabilirler.  Ağzından çıkanı kulağı duymayacağı bir süreç olduğu için başakların bu dönemde sakin kalmaları kendi yararlarına olacaktır.

Başaklar, 30.04.2022 ve 25.10.2022 tarihlerindeki güneş ve 16.05.2022 ve 08.11.2022 tarihlerindeki ay tutulmalarında olumlu açılar alıyorlar, güneş tutulmalarında erkeklerden ve ay tutulmalarında ise kadınlardan fayda görebilirler. Hayatlarındaki  yaşadıkları olumsuzlukların   biteceğini gösterir. Ayrıca maddi anlamda fırsatlarla karşılacakları ve şifalanacakları tarihlerdir.

7-TERAZİ(23 Eylül- 23 Ekim)

jipüter koça giriş yaptığı 11.05.2022 ile 29.10.2022 tarihleri arasında teraziler olumsuz etkileniyor. Terazilerin bu dönemde maddi konularda risk almamaları, kimseye borç verip kefil olmamaları gerekir. Özellikle hayatındaki erkeklerden gelen maddi zararlara karşı da dikkatli olmaları gerekir.Ayrıca bu  açı sağlık sorunları ihtimalini gösterse de ;  saturn  ve marstan aldıkları olumlu açılarla  destekleniyorlar, terazilerin  vücut ve  ruh dirençlerini artırıyor, bir sağlık sorunu  olsa bile daha olumlu ve önemli tedavi yolları bularak  sağlığına daha kolay kavuşmasını sağlıyor.

Teraziler saturnden aldıkları olumlu etki ile, 2022’de kendilerini çok özgüvenli , mutlu ve huzurlu hissedecekler,  ailedeki yaşlılardan destek alacaklar, planladığı her şeyi adım adım gerçekleştirecekler, evlilikte sorunlu olanlar sorunlarını çözecek, bekarlar ise daha sağlam birlikteliklere adım atabilecekler. Sabır, sorumluluk bilinci ve güçlerinin farkına vararak hayata geçirmeye geç kaldıkları her şeyi  hızla yaşama taşıyabilirler.

Teraziler  mars ikizler transitinde (21.08.2022 ile 26.03.2022 tarihleri arasında  )  aldığı olumlu açı ile; bu dönemde kendilerini dana canlı ve enerjik hissedecekler, hedeflerine kolayca ulaşacak, başvurmadan kısmetler kapılarını çalacak, beklemediği yeni fısatlarla karşılaşacaklar, daha uyumlu olacaklar, maddi ve manevi anlamda bolluk içinde olacaklar. Ticari anlamda girişimde bulunmak isteyen teraziler için iyi bir dönem.

8-AKREP(24 Ekim- 22 Kasım)

Akrep 2022 yılında jipüter dışında  olumsuz açılar alıyor.  Jipüter 5. Ayın 11’ine kadar balıkta, sonra yine 29.10.2022 den 21.1.2022 tarihine kadar balıkta  olacak, ayrıca Neptün de balıkta olduğu için kavuşacaklar. Bu  dönemde, akreplerin kendilerini mutlu ve enerjik hissetmelerine, daha iyimser, uzlaşmacı, işbirlikçi ve çözüm odaklı olmalarına yardımcı olacak. Maddi ve manevi anlamda rahatlayabilir, sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarabilir, mistik ve dini konulara ilgileri artabilir, aile bağları güçlenebilir, dargın oldukları kişilerle barışabilirler. Akrepler bu dönemde maneviyata ve mistik konulara yönelebilirler.

Akrepler saturnden aldıkları olumsuz açı ile,  sağlık sorunları yaşayabilirler,  yaşlı yakınların hastalanma ve kayıpları olabilir, para kazanmaları zorlaşabilir,  bir çok alanda kısıtlanmış hissedebilirler, hayatındaki otorite konumundaki erkeklerle ilişkiler zorlaşabilir.

30.04.2022 ve 25.10.2022 güneş tutulması  ve  16.05.2022  ve 08.11.2022 tarihlerindeki ay tutulmaları  da akrepleri olumsuz etkileyecek, güneş tutulmalarında erkeklerden, ay tutulmalarında kadınlardan gelecek sorunlar yaşayabilirler. Güneş tutulmalarında erkek akreplerin, ay tutulmaları kadın akreplerin daha dikkatli olması gerekir. Tutulma tarihlerinde maddi ve manevi kayıplara ve sağlık sorunlarına dikkat. Bu tutulmalarda Uranüs etkisi de olacak, bir anda oluşacak sıkıntılar nedeniyle  bazı akrepler  evini değiştirmek zorunda kalabilir, ayrıca evdeki elektrik, elektronik aletlerinde sorunlar çıkabilir .

Akrepler uranüsden de fazlaca olumsuz etkiler alacaklar, ani değişikliklere maruz kalmaları, önemli konularda  krizler yaşamaları, kalp,tiroit, boğaz gibi sağlık problemleri yaşamaları, hayatındaki erkeklerin ani değişimi, evlilikle ilgili krizler, kendilerini kontrol etmekte zorlanma, kazalara yatkınlık ihtimali yüksek olduğundan bu konulara dikkat etmeleri gerekir.

Yine Güney Ay Düğümü  akrepde kavuşum var. Bu açı, hayatlarını  zora sokabilecek içten pazarlıklı erkeklerin  hayatlarına girerek zarar verme , aileden çok güvendiği bir kişinin hayal kırıklığına uğratma, babalarının sağlık sorunu yaşama ihtimali yüksektir.

9-YAY(23 Kasım – 21 Aralık)

Jipüter 5. aya kadar balık, 10 ayın sonuna kadar koç ve tekrar balıkta olacak. Jipüter balık burcunda olduğunda, olumsuz, koçta olduğunda olumlu etki alacaklar. Balıktayken,   maddi konularda  erkeklerden zarar görme ihtimalina karşı dikkatli olmaları gerekir.  11 Mayısa  kadar ve 29.10.2022 tarihinden sonra yaylara yeni  iş kurma,kumar, borsa ve borçlanma gibi durumları önermiyorum. Sağlık olarak da zorlayıcı bir açıdır. Bu dönemde yayların maddi anlamda risklerden uzak durması gerekir.

Jipüter koç burcuna geçtiğinde  11 mayıstan , 21.08.2022 tarihinde mars ikizler burcuna geçinceye kadar olan dönemde yaylar  rahatlayacaklar, sorunları ortadan kalkacak, potansiyelleri ortaya çıkacak, hataları ile yüzleşecekler, sorunlarını kolaylıkla çözecekler, daha uzlaşmacı ve işbirlikçi olacaklar. Kırgınlıklar ortadan kalkacak, daha mutlu ve huzurlu olacaklar, yaptığı her işten attığı her adımdan sonuç alacaklar. Ancak ikizlerin 21.08.2022 tarihinde marsa geçmesi ve ardından retro hareketi ile yaylar yine zorlanacaklar,  öfke nöbetleri yaşama, saldırgan davranışlar içinde olma, kendilerini kontrol etmekte zorlanma, ağzına geleni söyleme, kırdıkları  insanların arkalarından iş çevirme ihtimallerine karşı dikkatli olmalarını öneririm.

Yaylar saturnden olumlu etkiler alacaklar,  vucut dirençleri artacak ve kendilerini daha özgüvenli , mutlu ve huzurlu hissedecekler. Ailedeki yaşlılardan destek alacaklar, planladığı her şeyi adım adım gerçekleştirecekler, evlilikte sorunlu olanlar sorunlarını çözecek, bekarlar ise daha sağlam birlikteliklere adım atabilecekler. Sabır, sorumluluk bilinci ve güçlerinin farkına vararak hayata geçirmeye geç kaldıkları her şeyi  hızla yaşama taşıyabilecekler.

10-OĞLAK(22 Aralık – 20 Ocak)

Jipüter 5. aya kadar balık, 10 ayın sonuna kadar koç ve tekrar balıkta olacak. Jipüter balık burcunda olduğunda olumlu , koçta olduğunda olumsuz etki alacaklar. Koçtayken,   maddi konularda  erkeklerden zarar görme ihtimalina karşı dikkatli olmaları gerekir.  Bu dönemde oğlaklara yeni  iş kurmalarını,kumar, borsa ve borçlanma gibi durumları önermiyorum. Sağlık olarak da zorlayıcı bir açıdır. Bu dönemde oğlakların  maddi anlamda risklerden uzak durması gerekir.

Jipüter  balıktayken , oğlaklar  rahatlayacaklar, sorunları ortadan kalkacak, potansiyelleri ortaya çıkacak, hataları ile yüzleşecekler, sorunlarını kolaylıkla çözecekler, daha uzlaşmacı ve işbirlikçi olacaklar. Kırgınlıklar ortadan kalkacak, daha mutlu ve huzurlu olacaklar, yaptığı her işten attığı her adımdan sonuç alacaklar.

Oğlaklar, 30.04.2022 ve 25.10.2022 tarihlerindeki güneş ve 16.05.2022 ve 08.11.2022 tarihlerindeki ay tutulmalarında olumlu açılar alıyorlar, güneş tutulmalarında erkeklerden ve ay tutulmalarında ise kadınlardan fayda görebilirler. Hayatlarındaki  yaşadıkları olumsuzlukların   biteceğini gösterir. Ayrıca maddi anlamda fırsatlarla karşılacakları , hayatlarında mucizevi değişimlerin yaşanacağı ve şifalanacakları tarihlerdir.

Oğlaklar pluto ve neptünden de olumlu açılar alıyorlar. Oğlaklar kendilerini yeniden keşfetmeye, gücü istemeye ve bende varım demeye başlayacak. Geçmişi ve huzursuz eden insanları geride bırakacaklar,  bir çok kişiyi hayatlarından çıkaracaklar. En yakınları ile hesaplaşma ve yüzleşme zamanı. Oğlaklar 2022 de daha   maneviyata, iyiliğe  ve soyut konulara  yönelecekler, bunun da ödüllerini bolluk ve bereket olarak alacaklar.

 

11-KOVA(21 Ocak – 18 Şubat)

jipüter koçta olduğu dönemde olumlu etkilenecekler. Bu açı kovalar için mutluluğu artıran ve olumlu enerjiler veren bir açıdır. Kendileri ile yüzleşecek ve hatalarını masaya yatıracak, sorunlarını ortadan kaldıracak, kendisine katkısı olacak önemli insanlarla karşılacaklar, daha uzlaşmacı olacaklar, diğer zamanlara göre daha kolay çözümler bulacaklar, aile bağları daha güçlü hale gelecek, daha merhametli ve yardımsever olacaklar, manevi yönleri güçlenecek, kişilikleri pozitif anlamda güçlenecek. Şifa bulacakları bir dönem.

Kovalar  uranüsden  olumsuz etkiler alacaklar, ani değişikliklere maruz kalmaları, önemli konularda  krizler yaşamaları, kalp,tiroit, boğaz gibi sağlık problemleri yaşamaları, hayatındaki erkeklerin ani değişimi, evlilikle ilgili krizler, kendilerini kontrol etmekte zorlanma, kazalara yatkınlık ihtimali yüksek olduğundan bu konulara dikkat etmeleri gerekir. Sakin olmak ve negatif enerjilerden korunmak için, nefes terapileri, yoğa, dua etmek, topraklanmak gibi yöntemlerle nört hale gelmelerini öneririm.

Saturn kovada  kavuşum yapıyor, kovalar için  ektiklerini biçme zamanı, iyilik yaptıysa ödül, kötülük yaptıysa ceza. Sorumluluklarda artış , aile, akraba ve yakın arkadaş ilişkilerini sınavdan geçirecekleri bir yıl olacak. Kovaların kilo vermesi ve diyet yapması için uygun bir yıl.

30.04.2022 ve 25.10.2022 güneş tutulması  ve  16.05.2022  ve 08.11.2022 tarihlerindeki ay tutulmaları  da kovaları  olumsuz etkileyecek. Kovalar bu tarihlerde, çocukları, yakın ilişkide bulundukları, eş, aile, ebeveyn ile canından bezdirecek sorunlar yaşayabilir. Ruhlarında kısıtlanmalar hissedebilirler, insanlardan kaçarak hiçbir şey yapmak istemeyebilirler. Maddi ve manevi bir çok kayba hazırlıklı olmaları gerekir. Sağlık sorunlarına dikkat.

12-BALIK(19 Şubat – 20 Mart)

jipüter  ve Neptün balıkta  kavuşum yapıyor .Bu kavuşum balıklara şans, bolluk, bereket ,  mutluluk ve huzur getirecek. Motivasyonlarının, merhamet ve vericiliklerinin artacağı, şifalanacakları bir yıl olacak. Ayrıca dini konulara ilgilerinin aratacağı,  Allaha ulaşmanın yollarını daha çok aramaya başlayacakları ve sezgilerinin çok kuvvetli olacağı bir dönem. Bağımlılık ve  kilo alımına dikkat etmeleri gerekir.

Mars ikizler transitinden olumsuz etkiler alıyorlar, 21.08.2022 tarihinden sonra, öfke ve sinirlilik durumlarındaki artışlara dikkat etmeleri ve kendilerini kontrol etmelerini, kimseye borç verip kefil olmamalarını öneririm.

30.04.2022 ve 25.10.2022 tarihlerindeki güneş ve 16.05.2022 ve 08.11.2022 tarihlerindeki ay tutulmalarında olumlu açılar alıyorlar, güneş tutulmalarında erkeklerden ve ay tutulmalarında ise kadınlardan fayda görebilecekleri dönemler. Hayatlarındaki  yaşadıkları olumsuzlukların   biteceğini gösterir. Ayrıca maddi anlamda fırsatlarla karşılacakları , hayatlarında mucizevi değişimlerin yaşanacağı ve şifalanacakları dönemlerdir.

 

GÜLSÜM METİN

error: Content is protected !!