2022 Burç Yorumları – Işın Işık Özyarın

2022 Burç Yorumları – Işın Işık Özyarın

Öğrencim Işın Işık Özyarın’ın hazırladığı 2022 yılı genel burç yorumları;

Koç Burcu 21 Mart-20 Nisan Güneş ve Yükselen Koçlar:

2022 size Şans bolluk ve bereket getirecek bir yıl olacak. Satürn gezegeni hayatınızda bazı arkadaşlarınızı çıkartıp çevrenizde değişiklikler yaratabilir. Yani size fayda sağlayacak bir temizlik. Fakat yanı sıra dualarınızın kabul olacağı bir süreçtesiniz, ilahi güce ne isteyeceğini söylerken daha dikkatli olmalısınız.

2022 yılında Jüpiter’in burcunuza geçişi size şans ve fırsatlar getirecek 2010/2011 yılında hayatınızda, bedeniz de, ruhunuzda, bakış acınızda olan olumlu değişikler bu yılda olacaktır. Fakat daha gergin ve aceleci olacaksınız. Lütfen buna dikkat edin! Chiron 2027 kadar burcunuzda olması her türlü sıkıntı ,yaraları sarma yeteneği veriyor. Kendinize ve çevrenize sağlık konusunda doğal şifacılık yeteneği veriyor. 🧚🏻‍♀️Bunu herkesin yüksek hayrına kullanabilirsiniz.

Bu yıl olacak 4 tutulma sizin para ve özünüze fayda sağlarken size maddi manevi değişiklikler yaşatabilir. 16 Mayıstaki Akrep burcunuzdaki tutulma esnasında Merkür’ün Retro olması size işlerinizi tamamlamak, yeni yöntemlere baş vurmak için yeni yollar açacaktır. Mistik gücünüzde artış sezgilerde kuvvetlenecektir. 9 Ekim’de oluşacak dolunay sonrası bazı iyi gitmeyen ilişkilerde bir şeyler sona eriyor.

Güneş tutulmalarında tutku başarı istekleriniz adına güçlü bir dürtü yaşarken, size yeniden yapılanma fırsatı verecek ve yeteneklerinizin farkına varacaksınız.

Ay düğümlerinin Boğa Akrep aksına geçmesi finans, miras konuları gündeminize taşırken, bazı yakınlarınızın sağlık durumuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Eş parası miras konuları gündeminizde olacak.

Merkür Retro’sunun ilki Ocak ayının ikinci haftası olup hayatınızda kariyer, yeni kararlar yarım kalmış işlerinizi tamamlama yeni düşünceler, iletişim, yeni tasarımlar konusu gündeminizde olacak. İkinci Merkür Retro’su İkizler burcunda 10 Mayıs 3 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Arkadaşlar, komşular, akrabalar, kardeşler arasında yanlış anlama, yanlış iletişim kaynaklı sorunlara olabilir. Ne söylediğinizi, neyi düşündüğünüzü, başkasını nasıl algıladığınıza dikkat edin. Bu süreçte bir yerlere imza atarken de dikkatli olun.

9 Eylül 2 Ekim tarihinde Terazi burcunda olacak Retro, size güzellik adına yeni değişiklikler, yeni beslenme alışkanlıkları, sağlığımıza daha dikkat etmemiz adına, ufak tefek sıkıntılar yaşatırken. Yarım kalmış işlerinizi tamamlama fırsatı verecek. Günlük rutininize dikkat edin ve ağır yorucu sporlar yapmayın. İş hayatınızda ve partnerlerinizle yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

20 Ağustos’ta İkizler burcuna giriyor. 25 Mart 2023 kadar sürecek 30 Ekim’de Retro dönemine girecek. 13 Ocak 2023 Mars ikizler burcundaki Retro’sunu bitirecek. Bu süreç sizi kıstırılmış, vesveseli rüyalarla yol gösterici ve ürkütücü ruh hali kapana kısılmış hissi verdirecektir. Bu süreçte size dua, meditasyon, oruç, yoga yapmanızı önerirken yürüyüş, bisiklet gibi aktivitelerle rahatlama olumlu duruma çevirme önerilir. Bazı enfeksiyon rahatsızlıklara bu süreçte dikkat edin…

Sevgili Koç ve yükselen Koç’lar bu yıl kendinizi tanıma adına ve şans adına size güzel bir yıl diliyorum. Unutmayın Allah’ın izniyle her şey sizin elinizde.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar 21 Nisan 21 Mayıs:

Sevgili Boğalar bu yıl size kariyer diyor; size yeni denenmemişi dener haline geleceğiniz yeni bir yıl. Sosyal hayatınızda köklü değişikler yapacağınız geziler, yaşam tarzında değişiklikler, seyahatlerin olacak.

2021 yılında kariyerinizi gözden geçirmeye başladığınız süreç. 2022 de devam ediyor ve yapacağınız yeni iş, hayatınızdaki düzenleme, bundan sonraki 30 yıllık iş hayatınızı etkileyecek. Satürn kariyer evinizden geçerken planlı düzenli ve disiplinli olduğunuz sürece hedeflerinize gerçekleştirmenize yardımcı olacak.

Uranüs’ün Boğa burcunda oluşu sizi köklü değişikliklere yol açacaktır. 1 Mayıs – 10 Mayıs arasında doğanların Güneşinin üzerinden geçen Uranüs Yükselen Boğa ve Güneş Burcu Boğaları çok etkileyecektir. Hayatınızdaki entrikalara, inişleri, çıkışları derinden hissedeceksiniz. Kazalara, yaralanmalara dikkat edin ve gereksiz riske girmeyin.

Kuzey Ay düğümü Burcunuzda olacak; size karma ruhunuzu ,öğrenmeniz gerekenleri öğrenmenizi sağlayacak .Önümüzdeki 18 ay Zodyak’ın hakimi gibi hissedeceksiniz sevgili Boğalar.

Tutulmalar Boğa burcunda olması hayatınızda olayları hızlandırırken 20 yıldır yaşadığınız sorgulamalara çatışmalara çözüm bulacaksınız. Aceleci olurken sizi korkusuzda yapacaktır.

Güney Ay düğümü eşinizle ya da partnerinizle ilişkinize fayda sağlayacak. Sağlığınıza yakınlarınızın sağlığına dikkat edin. Ay tutulmaları sizin ruh halinizi rahatsız edecek ve bu yıl kontrol edinilemeyecek bir özgürlük isteğinde olacak Boğa ve yükselen Boğalar. Merkür Retrolarında ayrıca hırsızlara, yalancılara dikkat edin.

Bu yıl size para, kariyer diyor ve oyunu doğru oynarsanız ödüllerde kapıda…

İkizler Yükselen İkizler 22 Mayıs/22 Hazıran:

Sevgili İkizler burcu Kuzey düğümün burcunuzda olması 2021 sonundan itibaren size başarı, ün getirdi. Bu yıl daha sessiz daha sakin kafa dinlemek icin iyi bir yıl.

Yarım kalmış eğitimlerinize tamamlayabilirsiniz.Bu yıl Mars geçişi Ağustos ayından başlayarak, 2023 yılın Mart ayına kadar burcunuzdan ileri geri hareketi bu yıl vücudunuza daha fazla özen göstermenize beslenme konusuna önem vermenizi, akciğer hastalıklarına ,el ,kol yaralanmalarına daha dikkat etmenizi, yazdıklarınıza söylediklerinizi bir süzgeçten geçirmelisiniz.

Bu yıl arkadaş çevrenizde artış olmasıyle birlikte topluma insanliğa yardım edebileceğiniz bir yılınız. İş değişikliği, şehir değişikliği yapacağınız gibi kariyerizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Bu yılki dört tutulmaların bir hafta öncesi bir hafta sonrası hayatınızın daha çok hızlanacağı hissine kapılacaksınız. Ama bu tutulmalar size yeni yetenekler beceriler kazandıracak.

Yakınlarınız sağlıklarına dikkat edin. Ay tutulmasında bazı kişilerle ayrılıklarsöz konusu.Mayıs ayının ikinci haftası ay tutulması esnasında kapana kapılmış hissi yasarken size neyin sıkıntı verdiğinizi bulucaksınız.Bu yıl güzellikler dolu bir yıl olmanıza rahmen sizin zaman değişken ruh haliniz ve erkenlerden gelecek sıkıntılar sizin tadınızı kacıracaktır.

25 Ekimde oluşacak Güneş tutulması yeni başlangıçlar yeni projelere imza icin verimli bir hafta. 8 Kasım’daki Ay tutulmasında sakın olmanızı iş arkadaşlarınızla iletişime dikkat. Bu tulma 12 evinizde olucak rüyalarınız size yardım edici olucaktır.

10 Eylül- 3 Ekim arasında Terazi burcunda olucak Merkür Retrosu aşk evlilik evinizde partnerinize veya eşinizle iletişime dikkat edin yanliş anlaşılmalar söz konusu. Genel olarak bu yıl kariyer olarak atılımlar yapabilir önemli başarılara imza atabilirsiniz.

Gizli düşmanlıklara dikkat edin catışmalardan kacınırsanız bu yıl şans kapınızı çalacak bir gökyüzünün desteğindesiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler 22 Haziran- 23 Temmuz:

Sevgili Yengeç burcu ve yükselen Yengeçler bu yıl eğitim başlamak için doğru zaman psikoloji, astroloji ,felsefe konularında kendinizi geliştirebilirsiniz. Hisseleriniz kuvvetlendiği bir sene olacak.

Ailenize zaman ayırırken yeni çocuk sahibi olabilir veya çocuklarınızla daha çok zaman geçireceğiniz söylenebilir. Duygusallığı yoğun yaşayan sizler bu yıl kendinizi serbest bırakıp size zarar ve mutsuz eden insanları hayatınızdan çıkaracaksınız.

İş hayatınızda birtakım gerilimler yaşarken, Eylül Ekim aylarında Uranüs, Satürn karesi işinizden veya arkadaşlarınızla yol ayrımına yaşanabilir. Eşinizle ilişkiniz için yeni adımlar atmanız gerekecek. Eş ve eş ailesi gündeminizde olurken, çocuklarınız önceliğiniz olacak.

Bu yıl inişli çıkışlı bir yıl olurken Ay tutulmaları size fayda sağlayacak. Aileniz genişleyecek yeni arkadaşlar edineceksiniz. Yurt dışı gezileri, seyahatler, iş değişiklileri, finansal artışlar yaşayacak sevgili Yengeç yükselen yengeçler.

30 Nisan oluşacak parçalı Güneş tutulması hayatlarına yeni umutlar getirirken, Merkür’ünde Retro’su yeni iş imkanları sağlayacak.

16 Mayıs’ta Akrep burcundaki Ay tutulması Yengeçlere bazı ayrılıklar yaşatırken, mistik hislerini kuvvetlendirecek.

8 Kasım’da Akrep burcunda oluşacak, Güneş tutulması bekar Yengeçlere evlilik veya yeni bir sevgili veya yeni hayat arkadaşı müjdesi veriyor. Ayrıca yeni bir gelir kaynağı yaratmanızda söz konusu.

Platonik aşklar sevgiliye dönüşürken finans, miras, gelir artışı gündeminizde olacak. Bu yıl Mars İkizlerdeki Retro’su 12 .evinizde olması gizli düşmanlara dedikodulara dikkatli olmanız, 2022 yılında güvenmediğiniz kişilere karşı mesafeli olmanızda fayda var. Alım satım olaylarında aldanılmalara dikkat edin. Sağlık konusunda; Bel fıtığı, diz kapağı ağrısı, menüsküs rahatsızlıkları dikkat edin.

Mutlu şanslı bir yıl sizi bekliyor, sizi mutsuz eden kişileri bir duvar örmek sizin elinizde. İyi seneler.

23 Temmuz 22 Ağustos Aslan Yükselen Aslan:

Sevgili Aslanlar bu yılki konularınız aile, iş, kariyer, eş ve ilişkiler. Büyük atılımları yapabileceğiniz iş, finans konularında şanslısının ama eş ya da arkadaş engelleriyle karşılaşacaksınız. Acık düşmanlar nedeniyle engellerle karşılaşacaksınız. Bu konular 2018 yılından bu yana gündeminizde ama 2022 yılının Eylül, Ekim aylarında Uranüs, Satürn karesinde tavan yaparken bu durum 2026 yılına kadar kariyer evinde olurken profesyonel iş hayatınızda devrim yapma şansı veriyor size bu fırsatı değerlendirmelisiniz.

Dört tutulma sizi gergin kontrolsüz yapacağından tutulma zamanlarında sakin olmaya çalışın. Kuzey Ay düğümünün Boğadaki yolculuğu sizi çevrenizi incitebilir, kırabilirsiniz ama Kuzey Ay düğümü yuvanızı ailenizi kurmadan profesyonel yaşamınızı gözden geçirip, yeniden yapılandırma fırsatı ya da yeni temeller oluşturmanızı sağlayacak.

Bu sene hep yanlış anlaşılmalara maruz kalırken beslenmeye bağlı sağlık problemleri genetiğinizden gelme sağlık problemleri, bağınız olan kişilerinin sağlık problemleri ile ilgilenmeniz gerekecek. 3 Haziran – 10 Haziran arasında oluşacak 2.retroda kardeş arkadaşlar la iletişimde problem veriyor Retro zamanları finans konularında da sıkıntılı süreçler olacak.

Sevgili Aslanlar. Bu yılki tutulmaları fırsata şansa çevirirseniz güzel fırsatlarla dolu. Hayatınızı kontrol etmeyi bırakın ne olacağı bilmeye ihtiyacınız yok. Oto kontrolden kurtulun akışa teslim olun. Mutlu yıllar.

23 Ağustos-22 Eylül. Başak ve Yükselen Başaklar:

Sevgili Başaklar burçların en mütevazısı en uysalı bu yılın ilk yarısının şanslı burçlarındansınız. Yeni iş imkânı kurma ya da işiniz büyütüp yurt dışı bağlantılı işlere imza atma imkanları sunarken yalnız yaşayan Başaklar için hayatınıza yeni veya yarım kalmış sevgiliyle yine bir ara gelirken beraberliği olan, Başaklarda yanlış bir hikâyenin içine girip boşanma arifesinde olabilirler.

Bu senede her zaman olduğu gibi insanlığa yardımcı olacaksınız.

4 Tutulma esnasında gerginliğiniz artarken, özellikle yakınlarınızla manipülasyona girebilirsiniz.

Kuzey Ay düğümü Boğa burcu geçişi tüm burçlara beslenme konusunda yeni planlar yaptırırken sizin de beslenme, sağlık açışından daha dikkatli olmanızı iştah problemleri yaşata bileceğini gösteriyor.

Güney Ay düğümün kardeş, akraba, komşu gibi yakınlarınızla bazı imzaların feshi gibi durumlar yaşatabilir. Retro zamanları özellikle partneriz ile ilişkilerinizde gerginlik yanlış anlaşılmalar olabilirken Retro zamanları çevrenize siz yardımcı olacağınız süreçler olacak. 2022 yılındaki Satürn insanlığa hizmet etmek konusunda sizi çalıştıracak.

Mars’ın Retro ikizler geçişi sizi rahatsız eden ruh halı yaşatırken bunu yürüyüş bisiklet vb. aktivitelere başlatacak. Sevgili Başaklar kendinizde unutmadığınız mutlu seneler.

23 Eylül 22 Ekim Terazi Yükselen Terazi:

Selam Teraziler bu yıl 2021 yılın izlerini taşırken 2023 ön girişi olarak nitelendirirsek para miras evinizde olan önemli 1.5 yıllık bir sürece yaşayacağınız bir döngünün içindesiniz. Bu süreçte yeniden yapılanmaya giderken kredi faiz borç alım verim gibi giderlerinizde temkinli olmalısınız.

İki ilişkilerde özellikle evli teraziler 2022 yılında eşinizle hukuksal sürece gündeme girebilir. Hukuksal olarak alamadığınız haklarınız bu yıl sizin lehinize sonuçlanırken, geçmişten gelen konular, kayıplar, taşınmalar, yakınlarınızın sağlığı ile ilgili sıkıntılar zihninizi yoran sorunlarla yaşanabilir.

11 Mayıs 28 Ekim tarihleri arasında Jüpiter Koç size evlilik teklifi almanızı ya da bir ilişkiye başlamanızın müjdesini verirken; Evli veya birlikteliği olan Terazilere yeni bir iş ve iş değişikliği getiriyor. Tutulmalar hayatınızı hızlandırırken, 10 Nisan Jüpiter Neptün kavuşumu dikkat etmelisiniz spekülasyonlara dikkatli olmalısınız. Bu yıl Merkür Retro zamanları taşınamaz gayrimenkuller yatırımları yapmayın. Sevgili Teraziler aşk ,tutku, para bu yılın size hediyeli kırılan kalpler yapılan yanlışlıklardan dönüldüğü takdirde hediyeleri almanın tam zamanı. Mutlu seneler.

21 Ekim 21 Kasım Akrep Yükselen Akrep:

Merhaba sevgili Akrepler bu yıl sağlık aşk, kariyer konularında sizi nereler bekliyor bir göz atalım. Bu yılki bütün tutulmalar burcunuzda ya da karşıt burcunuzda olduğu için derinden etki altında olucaksınız.

Geçmişte önünde set olan herşeyin önü açılacağı müjdesiyle başlayalım.

Sevgili Akrepler 30 Nisanda olucak ilk Güneş tutulması hayatınızın dönüm noktası olurken yeni projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bu arada gizli kalmış kendinizle ilgili sırlarınız acıcağa çıkabilir.

Çevrenizdeki insanlarla neyi ne kadar paylaştığınıza dikkat edin.

Ay düğümleri Ben ve sevgi evinde, evlilik ilişki evinizde olduğu icin bu yıl kendinizden daha çok partner,eş, sevgiliye zaman ayıracağınız ve daha anlayışlı olmanız gerektiğini söylerken, hayatında kimse olmayan Akreplere evlilik, yeni bir ilişkiye başalama şansını verirken, bu ilişkinin yürümesi icin karşı taraf kendinizden daha fazla önem vermenizin doğru olucağı ve bu düğümlerin yerleşiminden yarar sağlayacağını gösterir. 25 Ekim tarihinde Güneş Venüsünüzle kavuşacak, bunu değerlendirin.

2021 yılında yaptığınız birikimleri bu yıl tutmakta zorlanabilirsiniz.

Yaz Ayları yeni ev alımları icin şanslı etki altındasınız, özellikle Temmuz Ağustos aylarında.

Merkür retrolarında komşu, arkadaş, akraba ilişkilerinde krizler ve Finans konularında dikkatlı olmanızı öneririm.

9 Eylül -2 Ekım tarıhınde Terazi retrosunda beslenme ,sağlığınız, işiniz gibi konuları tekrar düzenleme fırsatını değerlendirin.

Bu yıl geçmiş yıllarda yaşadığınız sağlık konuları nüksedebilir ve bunlarla ilgili önemli süreçler geçirebilirsiniz. sağlığına önem göstermenızde fayda var.

8 Kasım tarihinde Güneş karşıt Ay Uranüs kavuşumu sizi kontrol edilemez kapana sıkıştırılmış hissetirken, özgür olma hissinin yoğun bir şekilde yaşaracak.

Uzun bir mars ikizler retrosunda depresif bir hal alırken kendinisi ve başkalarını iyileştirmek icin doğru zamanlar. 2022 yılında sosyal medya ve internet alışverişlerinde dikkatlı olmalısınız. Yıl genelinde şanslı etkiler altındasınız sadece dönüşümü zamanı ve siz bu dönüşümün ev sahibisiniz her şey sizin elinizde ;mutlu yıllar.

22 Kasım 21 Aralık Yay ve yükselen Yay burçları:

Merhaba sevgili Yükselen Yay ve öz burcu Yaylar, Yıl biterken para evinde yaşadığınız, Venüs retrosu para harcarken, yatırım yaparken veya borç verirken daha dikkatli olmanız gerektiğini para kayıplarınız olabileceğini dikkatli olmanız gerektiğini söyleyerek burcunuz yorumlamaya başlıyalım.

2022 yılı ay düğümleri sağlık ,hizmet, kariyer evinizden geçişi, kariyer konusunda destekleneceğiniz, sorumluluklarınızdan kaçmayarak çok çalışmanız gerektiğini söylüyor.

Kendi sağlıklı beslenme planınızı elden geçirirken insanlığa sağlık konusunda hizmet verebilirsiniz.

Jüpiter burcunuzun gezegeni olduğu icin burc gecişleri sizi etkileyecektir. Ocak, Mayıs, Ekim, Aralık aylarında Jüpiter Balık geçişi ailenize ,evinize her anlamda bereket sunacak bu tarihlerde yeni ev, yeni mülk almak veya değiştirmek ya da yeni bir aile kurmak aile ilişkilerinizi düzeltmek icin harika zamanlar fakat Balık burcu sizin kare burcunız olduğu icin aşırıya kaçmamanız gerekir. Jüpiter Koç burcu geçişi yapmasıyla sevgi aşk çocuklar konusunda sizi mutlu edicek gelişmeler yaşanılacak

16 Mayıstaki Ay tutulması bazı ayrılıklar yaşayabilirsiniz .
9 Eylül, 2Ekim Terazi Merkür retrosunda beslenme düzeninize sağlığınıza dikkat ederken, Resmi kurumlarla veya şirketlerle sorunlara akıllıca ele almalısınız.

25 Ekimdeki Güneş tutulması haftası oldukca duygusal olucaksınız.
8 Kasımdaki Boğa Burcundaki Ay tutulması Mars retroda olduğu sürecte adımlarınızı dikkatli atın agresif davranmayın yaralanmalara dikkat edin ilişkilerde çekişmelerden kaçının.

Bu yıl siz Yaylar icinde güzel bir yıl .Başkalarını desteklediğiniz ,kendinize ve yeteneklerinize güvenirseniz hayatın sizi destekleceği bir yıl .Mutlu seneler.

22 Aralık 20 Ocak: Oğlak yükselen Oğlak:

Merhaba sevgili Oğlaklar yeni yıla Saturn para evinden geçişiyle girdiniz. Bu geçiş, bu yıl size yeni gelir kaynakları , değişiklik yapmak ve yeni birşeylere imza atmak için harika bir yıl müjdesi veriyor. Ocak’ta Merkürün gerilemisi işlerinizde biraz sıkıntı, aksamalar, yavaşlamalar hissedebilirsiniz. Ama geçici süreç paniklemeye gerek yok, 4 Şubattan sonra nefes alıcaksınız.

Bu yıl iş konusunda daha prensipli ,disipli olmanız gerekiyor. Sağlık konusunda bu kurallar geçerli.

23 Mayıs olucak Merkür gerilesimi aşk evinizde olucağı için geçmişten gelen sevgililerin ortaya çıkması olası. Nisan – Mayıs ayı enerjileri sizi finans pazarlama konularında kazançlar, iyi gelişmelere yardımcı olurken aldanılmalara dikkat. Bu dönemde evli oğlaklara çocukları ile ya da yeni bebek müjdeleriyle telaşlı zamanlarınız olası.

9 Eylüldeki Retro ise işinizde atılımlar gelir dengeleme doğru zamanlar, olurken çevrenizde yanlış anlaşılmalara sebep verir ve gerileme sizde akıl dağınıklığı yapıcaktır.

Bu yılki dört tutulma bir hafta öncesi sonrası ruh halinizin kontrolden çıktığını hissedebilirsiniz, keyif alacak uğraşlarla ruhunuzu sakinleştirin.

Kuzey Ay düğümü bir buçuk yıllık geçişi sizi tahammülsüz, aceleci, korkusuz risk almaktan kormayan, iş hayatında etrafına cok sorumluluk veren bir yapı bir hal vericektir. Sakin olun enerjinizi size fayda sağlayacak yönlere cevirin. Panik yok bu durağan süreç, tüm burçlar icin gökyüzü geçişiydi.

Maddi konular alım satım ev değişiklikleri aile büyükleri sağlıkları ,kendi sağlığınız, hukuksal konular gündemiz .Özdeğerleriniz yeteneklerinizin içsel güzelliklerinizi görme zamanı . Mutlu seneler

22 Ocak 19 Şubat Kovalar yükselen Kovalar:

Selam sevgili Kovalar Satürn burcunuzdaki geçişi sizi oldukça yordu. Bu geçiş ilk evinizden geçişi sizi bazı değişikliklere zorlarken sizi sağlık konusunda da cok sıkıntı çıkardı.

2022 yılında zorlu derslerinizi iyice öğrenip size hayatınıza yeni uygulamalar koyacaktır.

2022 yılı hayatınızda ne olmasını istiyorsanız bunları hayatınızda olacak ve aşk, yabancı ülkeler, şehir ,ülke değiştirme gibi konular için güzel bir sene. Bu konular gündeminizde olucak ise doğru bir yorum olur.

Kariyer konusunda yeni atılım yapabilirsiniz, parasal durumunuzu iyileştirmek için Ocak ,Mayıs ,Ekim aylarında gökyüzü sizi desteklerken Mart ayından itibaren parasal rahatlayacaksınız kısaca.

Tutulmaların bır hafta öncesi sonrası gergin olucaksınız, sakin olup cevrenıze karşı naif olmaya çalışın.

16 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay tutulması ayrılıklara kayıplara sebep verebilir. 2022 İlişkisi olan Kovaların partneri veya eşiylede sıkıntılı bir süreçleri olacak.

25 Ekim’deki Güneş tutulması miras ,emeklilik ,sigorta gibi konuları lehinize fayda sağlıyacaktır. İlişkiler ,yeni projeler adına da, tutulma sonrası gelişmeler olumlu.

Mars’ın İkizler burcundaki durağın durumu(20Ağustos 2022,25 Mart 2023 ) zaman dilimleri arası ruh haliniz inişli çıkışlı olucağı için çatışmalara açık, depresif durumlar sergileyicek sakin olmanızı sağlıcak, aktiviteler, hobilere yönelmeniz tavsiye ederim.
2022 yılı size cömert, fedakar ailenize ve kendinizi aydınlatıcı olmanız gerektiğini mesajını size veriyor .Mutlu seneler.

20 Şubat 20 Mart Balık Yükselen Balıklar:

Selam sevgili Balıklar, 2022 yılında Saturn Uranüs karesini derinden hissedeceğiniz bir yıl 11 Mayısa kadar Jüpiter burcunuzda olması size büyük fırsatlar getirecektir. Bunları iyi değerlendirin.

12 Nisanda Jüpiter ve Neptün burcunuzda kavuşum yaparken 1,8,12. Evinizdeyse sağlığınla ilgili sıkıntılar ve kendi aile büyüklerinizle ilgili sağlık sıkıntıları yaşamanıza sebep verebilir. Fakat bu kavuşumda oluşacak rahatsızlıklar, aynı zamanda iyileşim şifa bulunacağınıda gösteriyor. 2 evinizde gerçekleşecekse bolca para ,rızk bolluk bereket artmasıda demektir.

Mayıs – Ekim ayları en kazanclı döneminiz maddi konular, kariyer konularında bolcada artış olucaktır. Yıl genelinde Jüpiter’in Güneş’inizle kavuşumu ilk yarısı icin bolluk, bereket verirken 2021 yılında yarım kalmış konularıda tamamlama imkanı veriyor size.

16 Mayıs’taki Akrep Ay tutulma merkür retrosuyla birlikte olması yurt dışı seyahatlerinizde veya bağlantılı işlerinizde sıkıntı olabilir. Bu süreçte aldanılmalara ve hırsızlara dikkat edin.

Mars İkizleride uzun geçişi ve güneşinizle 5. derece acı payı yaptığında ve özellikle Retro zamanı çok yoğun sinirli bir hal alucağınızdan tartışmalardan uzak durmanızı kendinizi kontrol etmeniz sizin hem kazanç hem ruh haliniz icin iyi son derece dikkatli olunmalıdır.
25 Ekimde olusacak Akrep’teki Güneş Venüs Ay kavuşumu sizin burcunuza. İyi bereketli bir enerji sunacaktır.

Yıl genelinde size gökyüzü size keyif, bolluk, bereket sunarken bazı konularda dikkatli olmanızı sağlığınıza, aldanılmalara, sahte dostlara dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor.Mutlu seneler.

error: Content is protected !!