2021 Yılı; Sirius ve Dilek Zamanı

2021 Yılı; Sirius ve Dilek Zamanı

Sirius Astrolojiye başladığım ilk günden bu yana dikkatimi çeken ve zaman zaman da araştırmalarıma hala devam ettiğim sabit yıldızlardan biridir.

En parlak yıldızlardan olan Sirius dünyanın neresinde olursanız olun çıplak gözle görülebilir.

Büyük köpek yıldızında bulunan ve onlarca ismi bulunan birçok kutsal kitapta olduğu gibi Sirius Kur’an da Necm suresinde Şi’ra olarak geçer.

Son yıllarda popüler olan dünyanın en eski tapınağı Göbekli Tepe yaklaşık 11.000 yıl önce Şi’ra (Sirius) yıldızına tapınmak için yapılmıştır.

Sirius dünyamızı aydınlatan Güneşten 25 kat daha parlaktır. Enerjisini hidrojen nükleer füzyon yolu ile helyuma dönüştürerek elde eder.

Afrika’ da varlıklarını sürdüren Dogon kabilesi kadim bilgilere sahip oldukça ilginç bir topluluktur.

Hiçbir teknolojileri olmadan birçok Astronomi bilgisine sahip Dogon kabilesi de Sirius yıldızına özel önem vermiştir hatta onlara bazı bilgilerin Siriustan gelen özel varlıklar tarafından verildiği söylentiler arasındadır. Bu ne kadar doğrudur bilemem ama Dogan kabilesinin ileri seviye bilgileri ulaşmalarının yolu hala araştırılıyor.

Şimdi gelelim on binlerce yıldır Sirius için yapılan adak, tören ve inançlara…

Sirius sabit yıldızı herhangi bir iyicil transit gezegenle kavuşum yaptığı zaman dilek kapılarının açıldığına ve Meleklerin yeryüzünde herkese özündeki iyiliğe göre ödüller dağıttığına herhangi kötücül bir gezegenle kavuşum oluştuğu zaman da zalimlere ceza veren karanlık kapının açıldığına binlerce yıldır inanılır.

İyicil gezegenlerle kavuşum yapan Sirius zamanlarında başkalarına yardım edilir, dilekler dilenir, evler çiçek ve meyvelerle süslenirdi.

Kötücül bir gezegenle kavuşum oluştuğu zaman da savaşlar çıkacağına, depremler olacağına, hükümdarların öleceğine inanan insanlar Sirius’un gazabını önlemek için kurbanlar keserlerdi.

2020 yılı tüm dünya için sıkıntılı bir yıl oldu. Oğlak burcundaki güçlü ve zorlu geçişler Sirius yıldızına zıt açılar yaparak cezaların dünyaya yağmasına sebep oldular.

Şimdi ise Güneş ve Merkür Sirius kader kapısını iyilik dağıtmak için açmaya hazırlanıyor.

Sirius 6 Temmuz günü Güneş ile 20 Temmuz da Merkür ile kavuşum yaparak bu yılın dilek kapılarını açacak.

Sirius dua eden, dilek dileyen, sadaka veren birçok kişinin hayatını aydınlatacak.

Bu süreçlerde kadim inançlara göre muhtaç olanlara iyilik yapılır, evlerde temizlik yaparak taze enerjinin eve girmesi sağlanır yiyecek ve meyve alarak evin bereketinin artması için dua edilirdi.

Uzun yıllardır sizlere bazı özel zamanları bildirerek yardım etmeye çalışıyorum.

Sirius veya Kur’an da geçen adı ile Şi’ra yıldızının bereketi üzerinizde olsun.

Belirttiğim günlerde yardım etmeyi, arınmayı, tövbe etmeyi, dilekte bulunmayı unutmayın. 6 Temmuz günü Necm suresi ile birlikte ‘ Ya Muzill, Ya Hayy, Ya Nur Esmalarını okumayı ihmal etmeyin.

20 Temmuz da ise Necm suresi ile birlikte Ya Azim, Ya Veli, Ya Muhsi Esmalarını okuyabilirsiniz.

Bolluk ve bereket sizinle olsun.

Demet Hoşman.

error: Content is protected !!