2021 TÜRKİYE VE DÜNYA

2021 TÜRKİYE VE DÜNYA

2021 Yılı Türkiye ve Dünya analizi yapabilmek için gezegenlerin transitlerine baktığımda önümüzdeki yıllarda ki bazı olumsuz gezegen açıları açıkçası korkmama sebep oldu.

Geleceğin en büyük sorunlarının su ve denizlerden gelecek tehlikeler olduğunu söyleyerek 2021 yılına odaklanmak istiyorum.

2021 güzel bir yıl olacak diye başlayan birçok yorum okudum yada 2020 yılından daha iyi olacak yorumları da çoğunlukta.

2020 yılında içsel gezegenler Venüs ve Mars gezegeni de geri harekette idi. 2021 de bu iki gezegenin geri hareketi söz konusu değil bence tek farklılık da bu 2021 yılını 2020’ den farklı kılan.

2020 yılında Pluton, Jüpiter ve Satürn kavuşumuna Mars bir kez kavuşum ardından uzun süreli geri hareketle kare açı yaptı.

Yani dört önemli gezegen başrolde idi. Astrolojik incelemelerde dünya tarihine baktığımız zaman iki sert gezegenin bir iyicil gezegenle dahi olumsuz açısının çok

önemli olayları başlattığını, felaketlere sebep olduğunu biliyoruz. 2020 yılında ise 4 ağır abi sürekli olarak birbiri ile sert savaş halindeydi.

Peki 2021 yılında hangi gezegenler başrolde olacak?

Jüpiter ve Satürn Kova burcunda ilerleyecekler Uranüs Boğa burcundan kare açıda bulunacak. Mars ise 7 Ocak itibarı ile Uranüs ile kavuşum yaparak yeni bir dörtlü oluşturacak. 4 Mart tarihine kadar Mars boğa burcunda olacak. Yani kısa bir mola zamanı ardından 11 Haziran itibarı ile Aslan yolculuğu başlayan Mars yine sahnede olacak. 30 Temmuz’da yine bir mola verecek Mars ama her geçiş yaptığı burçta da boş durmayacak. Öyle ya Balık burcunda Neptün Oğlak burcunda ise halen Pluton gezegeni var ve Mars tüm transitlerinde sataşacak bir gezegen bulacak. 31 Ekim itibarı ile çok güçlü olduğu Akrep yolculuğunda yine naralar atmaya başlayacak.

Mars tehlikeli bir gezegen. Bence gezegenlerin içindeki en tehlikeli olanı. Kişisel horoskoplarda da Mars gezegeni olumsuz açılar içinde olan kişilerin yoğun öfke problemleri olur. Özlerinde iyiliksever kişiler olsalar dahi öfke kontrolü yapmakta zorlanırlar ve kızdıkları zaman yakıp, yıkıp, yok ederler.

Mars savaş gezegeni tabiatı bu. Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün veya Pluton gibi burç transiti 1 yıl veya daha uzun süreli olsaydı Dünya’da hiçbir canlı kalmazdı. Vahşi savaşlarla, depremlerle, Virüslerle ve aklımıza gelmeyecek her tür zulüm ile Dünya üzerinde hiçbir canlı bırakmazdı. O nedenle her şeyi ayarlayan Rabbim dünya üzerindeki tüm canlıların varlığını sürdürebilmesi için geri harekette olmadığı zaman hariç yaklaşık 58 gün ile sınırlamıştır Mars’ın bir burçta kalış süresini.

Allah yarattığı her varlıkta bir mucize bir ders verir alabilene.

Anlattıklarımdan çok parlak bir yılın bizi beklemediğini anladığınızı umuyorum.

Yorumlarımı sizlerin sorularına göre gökyüzünde gördüklerimle yanıtlamaya çalışacağım.

Gündemi meşgul eden aşı konusuna değinmek istiyorum öncelikle. Her kafadan bir ses çıkıyor. Aşı yanlısı olanlar aşıdan yana olmayanlara hakarete varacak sözler ediyor. Aşıdan yana olmayanlarda geri kalmıyor laf yarışında.

Son karar bilim insanlarında ve yöneticilerde ben gördüğümü söylerim sadece.

Covid’in dünyada görülmeye başladığı ilk günden bu yana Virüs’ ün Laboratuvar da üretildiğini yazılarımda ve canlı yayınlarımda belirttim. O nedenle bir virüs biter başka bir virüs gelir diye uyarıma devam etmek istiyorum. Tamamı ile çözülmüş bir virüs olsaydı tabi ki aşıyı alkışlarla kabul ederdik ama sürekli mutasyon geçirip adeta insan DNA’ları ile oyun oynuyor. Bu virüsü başımıza salanlar insanlığı toptan bitirmek mi istiyorlar yoksa üstün DNA peşindeler mi? Bence her ikisi de.

Tüm dünya bilim insanlarının ortak projeler başlatacağı bir yıl olacak en önemlisi de bu bence o nedenle şu an ki aşıların mucizeler gerçekleştirmeyeceğini gösteriyor gezegenler.

Hala iyi kalpli, çıkarsız ve tarafsız bilim insanlarının varlığına inanıyorum ve onlarda sahne de olacak 2021 yılında.

İyiliksever, çıkarsız, tarafsız, yüzü Allaha dönük insanlarda sesini daha çok duyuracak.

Kötü insanlar iyi insanlardan fazla değil bunu da biliyorum. Sadece kötüler daha kolay işbirlikçi olabiliyor çıkarları sürdüğü sürece iyiliksever insanlar ise daha sessiz veya bir kısmı henüz uyanışa geçmemiş.

Tüm olumsuzluklara rağmen Kova burcu transitleri insanlığın uyanışa geçmesine sebep olacak.

Kova hümanisttir, insancıl, ayrım yapmaz. Yaradana ulaşma yolu akıl ve vicdandan geçer. Fanatizme karşıdır. Allaha giden yolda da fanatizm en büyük engeldir. İnançlarını öne çıkarmaya çalışıp kendisi gibi düşünmeyene her tür hakaret edenin inançlarını sorgularım kuşkusuz Allah da aynı sorguyu yapar.

Ayrımcı, fanatik, öfke sorunları olanlar, çıkarcılar 2021 de ipliğiniz pazara çıkacak haberiniz ola. Artık iyiler susmayacak.

Dünyayı bekleyen kıtlık yıllar boyu sinyaller veriyordu ama duymadık, görmezden geldik kendi karnımız doyuyorsa başka açları düşünmedik ne acı değil mi? Ama insanın yaptığı ayrımı doğa yapmaz. Özen gösterilmeyen, önemsenmeyen her şey avuçlarımızdan kayar gider. Çiftçi olmaya hazırlanın, bir karış toprağın, suyun, denizin kıymetini bilme zamanı. Cennet ülkemizi eski verimli haline ya getireceğiz ya getireceğiz.

Her anlamda çok zengin topraklarda yaşıyoruz. Ama kıymetini bilemedik. Her şeyi çabuk tüketir hale geldi insanoğlu. İlişkilerde dahil; saf sevgiden şüphe duyup sorun aradık zannettik ki hep elimizde olacak bizi çok sevenler. Oysa kıymeti bilinmeyen her şey kaybedilir…

2021 kıymet bilme zamanı, dilerim kaybetmeden değerini anlarsınız sevdiklerinizin ve her şeyin.

Ekonomi tüm dünya da sarsıntılar geçirecek Akrep burcu ülkesi olduğumuz için Satürn, Jüpiter ve Uranüs bizi biraz daha fazla sarsacak. İşsizlik oranı yükselecek, vergiler ağırlaşacak. Vergi borcu olanlar ve emeklilik için çok uzun yıllar bekleyecek olanların ise toplu ödemeler karşılığında emeklilik hakları kazanacaklarını da müjdelemeliyim. Böyle sorunlarınız varsa koyabiliyorsanız kenara para koymanızı tavsiye ederim.

Almanya, kuzey ve güney Kore, Şili, Japonya, Küba, Hollanda, Birleşik krallık, Afganistan, Ermenistan, İran, Avusturya, Bahreyn, Çad, Endonezya, Gambiya, Hindistan, İsrail de 2021 yılının zorlu açılar alan ülkeleri. Doğal felaketler, Covid ve ekonomi ile alakalı sarsıntılar yaşayabilirler.

Deprem konusuna gelince diğer yıllara oranla depremlerin dünyayı daha fazla sarsacağı bir yıl olacak. Büyük depremler yaşayacak ülkelerin artçıları da oldukça şiddetli ve tüm yıl sürecek.

Ülkemizin deprem kuşağında olması üzücü ama kabul etmemiz gereken bir gerçek aynı zamanda. Sürekli olarak İstanbul depremine odaklıyız. Oysa vatanımın her karışı ve her insanı çok kıymetli.

İstanbul, Gölcük, Düzce, Balıkesir, Muş, Van, Malatya, Köyceğiz, Elazığ, Denizli, Kütahya, Hakkari, Bingöl, Tunceli, Afyon ve Tekirdağ depremin yanı sıra yangınlar açısından da riski durumda olan şehirlerimiz.

Dua, sadaka, iyiliğe yüzümüzü dönmek ve yöneticilerimizin alacağı önlemlerle kolay atlatırız inşallah.

Deprem anında tek yürek olan bir milletiz keşke yönetenlerimizin çağrıları ve projeleri ile riskli bölgelere içimiz yanmadan el uzatılsa, uzatsak…

Eğitim sistemi ise tüm dünyada aksarken bizim ülkemizde bir parça daha zorlukla işliyor. Maalesef her evde tablet veya bilgisayar yok ayrıca olsa bile her ailede bu aletleri kullanabilecek kişilerin olmadığını da biliyoruz.

Özellikle lise ve Üniversiteler için yeni düzenlemeler gelecek, sınav sisteminde iyileştirmeler ve ek sınavlar da gündemde olacak 2021 yılında… İlk yarı yıla yaklaştığımız eğitim sürecinde sürekli olarak okula gitme görünmüyor.

Ünlü sanatçılar ve önemli politikacıların vefatları da sevenlerini üzecek.

Muhalefet kendi içinde bir hesaplaşmaya gidecek ve yeni bir yapılanma içinde bazı üst düzey görevli kişileri ve vekillerini istifaya zorlayacak.

Yıl boyu sizleri uyarmaya devam edeceğim. Her birinize mutlu, sağlıklı ve helal kazançlı bir yıl diliyorum.

Umut etmekten vazgeçmeyin. İnsanı ayakta tutan yegane şey umuttur unutmayın.

Sevgilerimle.

error: Content is protected !!