2022 Burç Yorumları – Yasemin Yurdakul

2022 Burç Yorumları – Yasemin Yurdakul

Öğrencim Yasemin Yurdakul’un hazırladığı 2022 yılı yükselen burç yorumları;

Ekonominin ve Covid 19’un ön planda olduğu bir yılı geride bıraktık. Peki 2022’de neler olacak. Venüs retrosu ile başladığımız bu yılda yine oldukça zorlayıcı etkilerin olduğu ama bir takım şansların ve fırsatlarında olacağını söyleyebiliriz. Yılın ilk yarısında balık burcundaki Jüpiter yılın ikinci yarısında koç burcuna geçerek yine şans bolluk ve bereket dağıtmaya devam edecek. 12 Şubat’ta oğlak burcunda ve 12 Mart’ta kova burcunda olmak üzere bu yıl iki kez Mars ve venüs kavuşumunu da yaşayacağız. Ağustos itibariyle marsın ikizler burcuna geçişinin yaklaşık 7 ay sürecek etkileri ise oldukça zorlayıcı. Tutulmaların boğa-akrep aksında gerçekleşecek olması ise finansal konuların gündemimizde olacağını işaret ediyor. Burç bazında 2022 ye göz atacak olursak;

 

KOÇ

Yılın şanslı burçlarından koçlar Jüpiter’den güzel destek alacaklar. Yılın ikinci yarısında bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter koç burcuna geçecek. 2023 yılının mart ayına kadar hayallerinize, ulaşmak istediklerinize kavuşmak için güzel enerjiler sizi bekliyor olacak. Kendinizle içsel muhakemeler yapıp kendinizi olumlu anlamda değiştirme söz konusu. Kısmetlerin ayağınıza geleceği bir yıl. Gizli düşmanlarınızın oyunlarının bozulacağı, yeteneklerinizi tam anlamıyla ortaya koyacağınız bir 2022 sizi bekliyor. Sadece kilo alımına dikkat!

 

BOĞA

Zor bir yılı geride bıraktınız. 2018’den beri burcunuzda Uranüs’ü ağırlıyorsunuz. Baş kaldırışlarınız oldu, değişimini istediğiniz konularda adımlar atamadınız, 2021’de Satürn ve Jüpiter’den aldığınız olumsuz açılar çok çalışsanız da birçok konuda sürüncemede kalmalar yaşadınız. Jüpiter’in balık burcuna geçişiyle artık Jüpiter’den 2022’de destek almanız söz konusu. Tutulmaların akrep-boğa aksında gerçekleşmesi hayatınızda artık birçok değişiminde startını verecek. Adım atamadığınız, uzun süredir değiştirmek isteyip değiştirmediğiniz her konuda. Atılımlar yapacağınız bir yıl sizi bekliyor. Ebeveynlerle ilgili sağlık sorunlarına dikkat!

 

İKİZLER

Uzun süredir Neptün’den aldığınız kare bu yıl Jüpiter-Neptün kavuşumu ile daha güçlü olacak. Ağustos ayı itibariyle de burcunuzda marsı ağırlayacaksınız. Zodyak’ın yaramaz çocuğu Mars retrosunuda burcunuzda gerçekleştirecek. Jüpiter’in yılın ikinci yarısında koç burcuna geçişiyle size olumlu etkiler yapsa da yıl boyunca dikkatli olması gereken burçlardan birisiniz. Alerjik reaksiyonlar, ellerde kollarda problemler ve zehirlenmelere karşı dikkat!

 

YENGEÇ

Sevdiklerine sıkı sıkıya bağlı yengeçler sizde oldukça zor zamanlar geçirdiniz. 2022’de Jüpiter’in olumlu desteğini alacaksınız. İlişkiler konusunda ise 5 Şubat’a kadar temkinli hareket etmekte fayda var. Venüs ve Merkür retrosundanda etki alıyorsunuz. Yanlış anlaşılmalar siz konusu olabilir. İş ile ilgili düşmanlarınız 12 Mayıs-27 Ekim tarihlerinde sahnede olabilirler. Sizi alt etmek için fırsatlar kolluyor olabilirler, sahte gülücüklere karşı uyanık olmanız gerekir. Sağlık sorunları yaşayan yakınlarınız varsa iyileşme etkilerinin başladığı bir dönem olabilir.

 

ASLAN

Satürn ve Jüpiter’den aldığınız sert açılarla çok verimli olmayan bir 2021’i geride bıraktınız. Satürn sizi olgunlaştırdı. Sağlık olarakta zorlandığınız etkiler devam ediyor. Diş, diş etleri, kemikler, ayaklarla ilgili sorunlara dikkat etmelisiniz. Tutulmalar da kare burçlarınızda gerçekleşecek. Ebeveynlerinizin sağlığı ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Yılın ikinci yarısında Jüpiter’in koça geçmesiyle güzel etkiler alıyorsunuz, maddi anlamda güzel gelişmeler mal ve mülk edinebileceğiniz bir yıl sizi bekliyor.

BAŞAK

Karşıt burcunuz balıktaki Jüpiter-Neptün kavuşumu ve yıl sonunda ikizler burcuna geçecek olan marstan olumsuz etki alacaksınız. Bu sürecin geçici olduğunu bilerek olayları akışına bırakarak hareket etmeye çalışın. Biraz gergin ve agresif enerjinin olacağını bilip daha sakin ve sabırlı kalmak bu etkiyi kolay atlatmaya yardım edecektir. Tutulmalardan ise olumlu etki alacak burçlardan birisiniz. Sağlık olarakta eller ve kollarda sinir sıkışması, ayaklar, karın bölgeniz ve bağırsaklarla ilgili sorunlar olabileceğini bilmeniz, bağışıklığınızı güçlü tutmanız size fayda sağlayacaktır.

 

TERAZİ

Geride bıraktığımız yılda hem kendinizle hem karşınızdaki kişilerle yeniden tanıştınız. Hayatınızda gitmesi ve kalması gerekenleri belirlediniz. 12 Mayıs-27 Ekim’de karşıt burcunuz Koçtaki Jüpiter’den olumsuz açı alıyor olmanız eş ve sevgililerle alakalı birtakım sorunlar getirebilir. Ama yine de 2022de en çok evlenecek burçlardan biri terazi burcudur. İkizler burcuna marsın geçişiyle marstan destek alarak daha çok savaşan hakkını arayan kişiler olacaksınız. Tutulmalardan ise başkalarının paraları, miras nafaka gibi konularla alakalı dikkatli olmanız gerektiğini aklınızda bulundurun. Maddi anlamda kendi kazancınızla ilgili şanslı olmanız siz konusu. İlişkiler konusunda hassas olan terazilerin bu yıl hak edene hak ettiğini vereceği bir yıl olması olası.

 

AKREP

Balık burcundaki Jüpiter’in olumlu etkilerini yılın ilk yarısında hissedeceksiniz. İkinci yarıda koç burcuna geçen Jüpiter’den eş ve sevgiliniz için olumlu gelişmeler, eş kazancına artış veya terfi gibi olaylar yaşanabilir, çocuk sahibi olmak istiyorsanız uygun bir zaman dilimindesiniz. Tutulmalardan boğa-akrep aksında olacağı için ebeveynlerinizle alakalı sağlık sorunları yaşanabilir. Para aksında olan tutulmalar alacak verecek konularında daha dikkatli olmanız gerektiğini vurgular. Birçok önemli insanla tanışma sosyal ilişkilerde aktiflik 2022’de sizi bekliyor olacak. Sizin için kazançlı bir yıl dersek yanlış olmaz.

 

YAY

2022’de ana gündeminiz alacak verecek konuları olabilir. Kefil olmaktan, borç vermekten kaçınılmalı, oldukça dikkatli hareket etmelisiniz. Jüpiter’den olumsuz etkiler almanız sağlığınıza yansıyabilir. Karaciğer, baldırlar ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Yılın ikinci yarısında Jüpiter’den olumlu açılar alacağınız için yaratıcılığınız, sanatsal yetenekleriniz ortaya çıkabilir. Sosyalliğiniz artabilir, aşka yelken açabilir, bekarsanız evlilik kararı alabilirsiniz. Temeli sağlam olmayan ilişkilerde bitiş enerjileri söz konusu.

 

OĞLAK

2008’den beri ağırladığınız Plüton ile zaten yıllardır zor zamanlardan geçtiniz. 2021’de de Satürn’ü konuk ettiniz. Venüs retrosununda oğlakta olması tuzu biberi oldu. Yılın ilk ayları biraz sıkıntılı olsa da Şubat’ın 5inden sonra hayatınızda güzel gelişmelerin olacağı bir dönem olacak. Kazançlarınızda artış mal mülk ve araç alımı gibi konularda şanslar yakalayacaksınız. 12 Mayıs-27 Ekim arası ise ebeveynlerinizle ilgili bazı sağlık sorunları söz konusu olabilir. Daha sosyal olacağınız bir yıl.

 

KOVA

Eli sopalı öğretmenimiz Satürn u bu yıl kovalar ağırlıyor Satürn’ün sınavları zor olsada sonunda ödülünü verecektir. Marsın ikizler burcundaki uzun transiti bir çok burcu zorlarken size  destek verecek kendinizi daha güçlü hissedecek kangren olmuş sorunlarınızı çözüme ulaştırma ,ilişkilerinizde sil baştan düzenlemeler yapacağınız kendinizle ilgili yeniden yapılandırmalar yapacağınız bir yıl maddi konular iş, kariyer konularında şansınızın oldukça açık olduğu bir çok fırsatların ayağınıza geleceği Bir 2022 sizi bekliyor yılın 2. Yarısında hayallerinizi hayata geçirebilirsiniz ebeveynlerinizin sağlık sorunlarına dikkat.

 

BALIK

Jüpiter’i ağırladığınız için 12 yıl da bir gelen şans sizde yaşadığınız Jüpiter Neptün kavuşumundan mutlaka kazanımlarının olacak şans bolluk bereket enerjisinden nasipleneceksiniz bugüne kadar içinizde biriktirdiğiniz ne varsa akıtmak haykırmak isteyebilirsiniz 21 ağustosta ikizler burcuna geçecek 26 mart 2023 e kadar  kalacak olan marstan olumsuz açı almanız biraz agresif ve öfkeli tutumlar sergileme izle yol açabilir .alacak verecek borç konularında dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir zaman unutmayın bu sürecin geçici olduğunu bilerek hareket etmek daha kolay atlatmanızı sağlayacaktır sağlık olarak ise sinir sıkışmaları   ayaklarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz

Her şey gönlünüzce olsun

error: Content is protected !!