17-23 ŞUBAT 2020 KOVA BURCU YORUMU

17-23 ŞUBAT 2020 KOVA BURCU YORUMU

Haftanın ilk gününden itibaren Mars gezegeni Oğlak burcuna geçiş yaparken Merkür Balık burcunda geri hareketine başladı. Elinizdeki tüm olanakları en iyi şekilde kullanırsınız. Aşırı enerjik, canlı, olaylara pozitif tarafından bakan, başkalarını korkutan bir sorunla karşılaşsanız dahi kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan korkusuzca sorunların üzerine giderek ortadan kaldırırsınız.

Aşk ve cinselliğin uyum içinde olduğu, aşka ve evliliğe dair olumlu adımların atıldığı ve güçlü beraberliklerin kurulduğu bir süreçtir. Sağlıkla ilgili sorunlarınızda bu süreçte kolaylıkla çözüme ulaşır. Sağlığınızla alakalı sorunlarınızda tıbbi tedaviler dışında şifalı bitkileri, biyoenerji, akupunktur, reiki gibi konularla da ilgilenir ve bunları da denemeye çalışarak sağlığınıza kavuşursunuz. Sosyalliğiniz artar çok fazla insanla yeni tanışmalar yaşanır.

Basit bir konuyu dahi büyük bir incelikle ele alır ve yaratıcılıkla sonuçlandırırsınız. Hayatınızda güzel şeylerin meydana gelmesi hayata ve insanlara karşı daha merhametli olmanızı sağlar. Olaylara bakış açınız daha fazla empati kurarak oluşacaktır. Herkesi daha fazla dinleyecek ve içlerindeki sevgiyi dışarı çıkarmaya uğraşacaksınız. Yaşam amaçlarınızın daha net olarak farkına varırsınız. Bulunduğunuz ortamları ve size zarar veren insanları hayatınızdan hızla çıkarmaya çalışırsınız.

error: Content is protected !!