2020 yılında burçları neler beklİyor?

2020 yılında burçları neler beklİyor?

Koç 21 Mart/ 20 Nisan

 

Yönetici Gezegeni: Mars, Elementi: Ateş, Niteliği: Öncü, Rengi: Kırmızı, Taşı: Elmas, Uğurlu gününüz: Salı , Uğurlu sayınız:9 

Meslek hayatı ve para durumu

Yılın en yoğun açılara maruz kalacak burçlarından birisiniz. Bu nedenle her konuda olduğu gibi maddi ve iş konularında da temkinli olmanız gereken bir yıl olacak. Yine de arada bazı gezegenler nefes almanızı sağlayacak fırsatlar sunacak. Bunlardan bir tanesi de Venüs gezegeni olacak. 13 Mayıs 2020 de İkizler burcunda geri hareketine başlayacak olan Venüs 25 Haziran da ileri harekete geçecek. Bazı burçları olumsuz etkileyecek olan Venüs geri hareketi size birçok konuda olduğu gibi mesleki anlamda da olumlu etkileyecek. Tüm yıl boyunca gergin açılarda alacağınız için Venüs gezegeni transitini nefes alma dönemi gibi düşünmelisiniz. Bu süreç hayata dair çok önemli haberlerin alınacağı bir zamanı işaret eder. Beklediğiniz ya da beklemediğiniz hayat boyu hatırlanacak önemli haberler sizi mutlu edecek şekilde gündeme gelir. Bilgi, öğrenim, öğretim ve medya konuları gündeme gelir. Venüs geri hareketi masraflarınızı arttırabilir cömert yapınız sebebi ile hesap bilmeyen harcamalarda bulunabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte yeni bir araba alımı da gündem de olacaktır. 

Aşk hayatı ve evlilik 

Yöneticiniz Mars size cazibe, cinsellik ve bolca tutku katarak her konuda önder yapar. Aşk konularında hiç kimseden etkilenmeden kalbinin sesini dinleyen yapınız 2020 de değişimler gösterebilir. 

Satürn, Pluton ve düğümler Oğlak burcundan son iki yıldır önemli açıları ile sizi değiştirmeye devam ediyor. 2019 Aralık 2020 Aralık arasında Jüpiter gezegeni de kare burcunuz olan oğlak’ dan Pluto ve Satürn gezegenine eşlik edecek. 

Hayata karşı duruşunuzda yaşayacağınız değişimler aşk konularında da değişim göstermenize ve çok çabuk depresyona teslim olmanıza sebep olabilir. 

Yaşam sevinci ile dolu ve başınıza ne gelirse gelsin depresyona teslim olmayan yapınız sarsılabilir ve daha sağlamcı olmaya çalışırsınız. Aşk konularında duygularınız ve mantığınız çelişmeden ikisini bir arada yürütmeye çalışmanız bunun her zaman mümkün olamayacağını size hatırlatacaktır.  Aşık olduğu zaman ateşlerde yanan ve partneri için kendini ateşe atabilen koçlar 2020 yılında ateşe atlamak yerine ateşi zarara uğramadan söndürmenin yollarını aramak zorundalar. 

9 Eylül 14 Kasım aralığında yönetici gezegeniniz Mars burcunuzda geri harekete başlayacak. İlişkilerde suların ısınacağı kolaylıkla öfkeye kapılabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Eski ilişkilerinizin de gündeme geleceği bu süreçte bazı koçlar eski sevgililerine dönüş yapabilir. İlişkileri uyum içinde devam eden ve hiçbir şekilde geçmişe dönmek istemeyen koçlar ise eski partnerlerinin yeniden iletişime geçmeleri yüzünden zor durumlar yaşayabilirler. Bu süreci kolay atlatmanın yolu ilişkinizde mutlu olduğunuzu ve geçmişe dönmek istemediğinizi kesin bir dille anlatabilmenizdedir. 

Yıl boyunca ilişkinizle alakalı yıllarca içinizde biriktirdiğiniz her şey dışarı akmaya başlayacak. 

Koç burçlarının vurdumduymaz olduğunu, içlerinde hiçbir acıyı biriktirmediğini aklına eseni söylediğini ve ilişkilerde dominant olduğunu düşünebilirsiniz.  Hatta evliliğe yatkın olmadıklarını da düşünenlerde çoğunluktur fakat bu büyük yanılgıdır. İlişkisinde evliliği düşünüyor ve hayaller kuruyorsa bu durumu da partneri evlilik konusunu açmazsa umursamaz görünür. 

Mars geri hareketi evli_ bekar tüm koçların içinde uzun yıllardır uyuyan korkusuz şövalyeyi uyanışa geçirecek. İlişkisinde olumsuz giden ne var ne yoksa adeta haykırarak talep edecek. 

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında Venüs ve Mars geri hareketi birçok koça evlilik teklifi getirebilir. 

Sağlık

Sağlık olarak kare burcunuz oğlaktan aldığınız olumsuz açılar sebebi ile oldukça hassas bir yıl geçireceksiniz. Dişler, kemikler, romatizmal sorunlar ve üreme organları ile alakalı bazı problemler söz konusu olabilir. 9 Eylül 14 Kasım tarihi ise Mars gezegeninin Koç burcunda geri hareketi nedeni ile ufak tefek kazalara ve operasyonlara açık olacağınızdan basit sağlık sorunlarınızı dahi önemseyin ve doktor korkunuzu yenerek önlem almaya çalışın. 

Aile 

Ebeveynleriniz bazı sağlık sorunları nedeni ile sizi yıl boyu üzebilir. Kardeşlerinizin ailenize karşı duyarsız davranışları sebebi ile en fazla sorumluluğu siz üstlenmek zorunda kalırsınız. Önce duyarlı olmaları konusunda iyilikle uyarırsınız fakat iyi sözlerinize rağmen hala aynı şekilde davranmaya devam ettikleri için diliniz sertleşir ve onları sert bir şekilde silkeleyerek ebeveynlerinize karşı sorumluluk duygusu içinde davranmalarını sağlarsınız. 

Boğa 21 Nisan/ 21 Mayıs 

 

Yönetici Gezegeni: Venüs, Elementi: Toprak, Niteliği: Sabit , Rengi: pembe, gök mavisi, Taşı: Zümrüt, Uğurlu gününüz: Cuma, Uğurlu sayınız:6 

Meslek hayatı ve para durumu

Yılın en şanslı burçlarından birisiniz. Pozitif anlamda derin bir içsel değişim gözlenir. Bu değişim sizi hedeflerinize taşıma adına olumlu olarak ve hızla gerçekleşir. İlginç tesadüfler, kişiliğinize ve mesleki hayatınıza pozitif anlamda damga vuracak niteliktedir. Tesadüfen oluşan bir olay, karşılaşılan bir kişi, hayatınızda yeni kapılar açmanıza ve hayatınızı yeniden yönlendirmenize olumlu katkılar yapacaktır. Başkalarına destek vermekten, yardımdan da hoşlanır böylelikle kendinizi önemli hissedersiniz. Yapmak istediklerinizi sıralayın, küçük emekler sayesinde büyük işlerin ilk filizlerini almaya başlarsınız. Bütün olasılıkları hesap etmek diğer zamanlara göre daha kolaydır. İş görüşmeleri, sürünceme de kalan konular, daha önce çekinilen problemler bu süreçte kolaylıkla halledilir. Ev alma, satma ya da kiralama gibi durumlar varsa bu tip olaylar özellikle de Mart ayından itibaren çözüme ulaşır. İnsanlarda güven uyandırır, kendinizin ve başkalarının hayat tecrübelerini göz ardı etmeyerek birçok girişimde olumlu olarak kullanırsınız. Hatalarınızı ve olumlu özelliklerinizi analiz etme yılıdır. Kendinize olan güvenizin artması ile başkalarının üzerinde de güçlü etkilere sahip olursunuz. Hayatınızda eksik kalan tüm konuları yeniden gündeme getirir ve sonuçlandırmaya çalışırsınız.

Aşk hayatı ve evlilik

2025 yılına kadar burcunuzda ev sahipliği yapacak olan Uranüs gezegeni birçok konuda olduğu gibi aşk konularında da değişime uğramanıza ve özgürlüğü öne çıkarmanıza sebep olacak. Oğlak burcundan Satürn ve Pluton gezegeninin olumlu açılarına yıl sonuna kadar Jüpiter gezegeni de destek verecek. 

Aşk hayatında kalbinde yer edinmek kolay olmayan, kendine göre kuralları olan boğalar artık daha esnek davranacaklar. Karşı cinse kolay güvenmeyen ve mantığı önde tutan yapınızdan eser kalmayacak. Aklınıza eseni ve kalbinizden geçeni hızla hayatınıza taşımaya çalışacaksınız.  Sesiniz duyulacak ve karşı tarafa nasıl davranıyorsanız aynısını talep etmeye de başlayacaksınız. 

İlişkileri sağlam olamayan ve sadece kendi çabası ile devam eden boğaların partneri silkinip kendine gelmiyor ve fedakarlıktan kaçıyorsa ayrılığı zor kabul eden boğalar artık kaybedecek vaktim yok diyerek elveda demeyi göze alacak. 

İlişkilerde ki dayanma gücünüz değişime uğrayacak. Ben buna katlanmak zorunda değilim cümlesini partneriniz yeni yılda sıklıkla duyacak.  Evli olan boğaların eşleri bu tavırlara önce isyan etmeyi düşünse de daha sonra ilişkilerini daha iyi hale getirmek için fedakar, romantik ve eşini mutlu etmeye yönelik davranmaya özen gösterecek. Oğlak burcundan aldığınız güçlü üçgen açılar sizi her konuda olduğu gibi aşk ve evlilikte de yılın en şanslı burçlarından biri yapacak. Sizi tüketen ve iyi gitmeyen bir ilişkiyi bitirmekten korkmadığınızı göstereceksiniz.  Bu tip düşünceler olsa da ayrılık ve boşanmalar boğalardan çok uzaklarda olacak. 

Bekar boğaların etrafına yaydığı olumlu enerji ile çok fazla aşk teklifi alacaklar. Bu durum çapkınlık yaratmayacak ama öz güveninizi yerine getirecek. Siz ne istediğinizi biliyorsunuz ve beğendiğiniz kişilere yakınlarınız onay vermese dahi aşkı bulmuşken başkalarının sözü ile karar almayacaksınız. 

2019 Aralık ayında Oğlak burcu transiti başlayan Jüpiter gezegeni 2020 Aralık ayına kadar Uranüs ile üçgen açılar yaparak seyrini sürdürecek. Birçok boğa yeni yılda hızla evlenecek. 

Sağlık

Sizi zorlayan bazı sağlık sorunlarınızla alakalı uygun tedavi yolları bulunur ve 2020 de oldukça sağlıklı bir bünyeye kavuşursunuz. Ayrıca kilo problemi yaşayanlarda gezegenlerin verdiği destek sayesinde nefsine hakim olmayı öğrenir ve uygun diyetlerle kilolarından kolaylıkla kurtulur.  Her anlamda yenilenme ve iyileşme sürecinde olduğunuzdan bilinçaltınızda da temizlik yapar kin, nefret ve kaygı gibi duygulardan arınırsınız. 

Aile 

İçinizde artan pozitif hisler ve yakaladığınız maddi olanakların verdiği güven sayesinde etrafınızda bulunan herkesi ve ailenizi korumaya alır ve yardım etmeye odaklanırsınız.  Uzun zamandır görmediğiniz akrabaları ziyaret eder, hasta yakınlarınızla ilgilenir, çocuklara ilgi gösterirsiniz. Kendi çocuğunuz olsa bile başka çocukları da düşünür mağdur olan çocuklara yardım etme gerekliliği hissedersiniz. Maddi konularda şanslar sunabilen transitler uzun süredir almayı düşündüğünüz veya hayalini kurduğunuz bir şeyi size ailenizden hediye olarak getirebilir.

İkizler 22 Mayıs / 22 Haziran 

 

Yönetici Gezegeni: Merkür, Elementi: Hava, Niteliği: Değişken , Rengi: sarı, Mavi, Gri, Taşı: Opal, İnci, Kehribar, Akuamarin, Kuvars., Uğurlu gününüz: Çarşamba , Uğurlu sayınız: 5

Meslek hayatı ve para durumu

Şu an sahip olduğunuz maddiyatınızın devamlılığını sağlamak ve ilerde arttırmak adına planlar yapma zamanıdır. Hayat temponuzda hızlanma ve canlılık görülür. Daha önce ele almadığınız ama ilginizi çeken konuları gündeme alır ve farklı yönlerinden bakarak öğrenmeye çalışırsınız. Yaşamın devamı için mesleki gerekliliklerin ve para kazanmanın bilincinde olursunuz. İş hayatınızda sizden daha üste olan fakat hata yapan kişilerin korkmadan karşına geçip hatalarını yüzlerine söyler, yaptığınızın işin ve beraber çalıştığınız ortamın daha iyi gelişmesi ve güzelleşmesi için elinizden geleni yapacağınızı söyleyerek onlarında desteğini istersiniz. Yeni bir kurs veya hobinizi işe dönüştürme süreci de başlar. Güçlü ve başarılı erkeklerden fayda görür, beklediğiniz ya da beklemediğiniz birçok iyi haberi 9 Eylül/ 14 Kasım arasında Mars geri hareketi sırasında alırsınız. Özellikle ticaret ve eğitim için oldukça olumlu açılar aldığınızdan her işinizi kolaylıkla halledip sınavlarınızda diğer zamanlara göre daha başarılı olabilirsiniz. Çok fazla laf konuşmaktan öte ortaya daha fazla iş çıkarmaya çalışırsınız. Girişimleriniz, eylemleriniz ve hayalleriniz bellidir. Ne yapacağınızı, nasıl hareket edeceğinizi çok iyi bilirsiniz. 

Aşk hayatı ve evlilik

2019 yılı boyunca Neptün ve Jüpiter gezegenlerinden olumsuz açılara maruz kaldığınız için hayata dair bazı konularda olduğu gibi aşk konusunda da hayal kırıklıkları yaşadınız.  Partnerinizi baş tacı yaparak onca fedakarlıklarınıza rağmen karşılığını almakta zorlandınız. Bekar ikizler burcu üyelerinin büyük bir kısmı ise yalnızlığınızı gidermek adına fazla düşünmeden girdikleri ilişkilerden pişmanlık yaşayarak uzaklaştılar. 

Jüpiter gezegeni 2019 Aralık ayından itibaren Oğlak burcuna bir yıllığına misafir olacak dolayısı ile Neptün gezegeni ile de olumsuz açıdan uzaklaşarak yeni yılda yarı uyumlu açı yaparak artık hayallerinize odaklanmanıza destek olacak. İlişkilerinizde yıpranmamak adına zor karar alacak bu sayede sevginin en saf halini yaşamak isteyeceksiniz. 

Venüs gezegeninin burcunuzda 13 Mayıs 25 Haziran arası geri harekete geçmesi ile aşk konusunda kısa bir süre kafanızın karışmasına neden olabilir. Eşiniz tarafından beğenilmediğinizi hissedebilir, ömrünüzün geri kalanını eşinizle geçirmek isteyip istemediğinizi daha derin sorgulayabilirsiniz. Aşka ve evliliğinize dair kararlarınızı karşınızdaki kişi kim olursa olsun ve vaatleri gözlerinizi parlatsa, içinizi ısıtsa dahi Venüs geri hareketli iken almayın.

Yönetici gezegeniniz Merkür 14 Ekim 2020’de 11 derece Akrep burcunda başlayan geri hareketini 3 Kasım geldiğinde 25 derece Terazi burcunda nihayetlendirecek. 2020 yılında sizi oldukça etkileyen ikinci Retro hareket Venüs gezegeninden sonra Merkür’ den gelecek ve eski sevgililerinizle tekrar yüzleşme fırsatları bulacaksınız. Siz yeniden beraber olmak istemediğinizi söyleseniz bile eski partnerler af dileyerek yeniden beraber olmak istediklerini açıkça itiraf edecekler. Bu süreci yaralarınızı sarmak adına bir fırsat olarak düşünün ve içinizde kalan söylemediğiniz ne varsa söylemekten çekinmeyin.  Birçok ikizler burcu üyesi başlangıçta kabul etmese de eski sevgili veya eski eşlerle yeniden deneme kararını da 2020 de alacaklar. Ama daha temkinli olacak ve geçmişte ilişkinizi yıpratan sorunları ortadan kaldırmadan aşka kapılmayacaksınız.  Evliliği düşünen ikizler burcu kişileri düğün törenlerini Eylül ayından itibaren gündeme alacak. Birçok burcu geri hareketi ile zorlayan Mars size Eylül/ kasım arası evlilik getirebilir. Eşi ile dargın ve kırgınlıklar yaşayan birçok ikizler burcu yeni yılda yeniden bir araya gelerek aşk tazeleyecek. 

Sağlık

Şubat ve Mayıs aylarında eğer alerjik reaksiyonlara yatkın biri iseniz daha dikkatli olmanızda fayda var ama genel olarak sağlığınızla alakalı sorunları giderebileceğiniz bir yıl geçireceksiniz. Hızla iyileşmek için elinizden ne gelirse yapar, bilinçli bir şekilde tüm iyileşme yollarını denersiniz. Spor, diyet, vücudun yenilenmesi için yapılacak her tür değişim ve uğraşı için olumlu bir süreçtir. 

Aile 

Burcunuzda geri hareket yapacak olan Venüs gezegeni 13 Mayıs 25 Haziran arası ailenizdeki bir erkekle alakalı sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Sorunu çözmenin ana yolu o kişiye karşı hırçın ve sert sözlerle davranmaktansa iyilik, ilgi ve sevgi içinde yaklaşmanız olacaktır.

Yengeç 23 Haziran/ 22 Temmuz 

 

Yönetici Gezegeni: Ay, Elementi: Su ,Niteliği: Öncü, Rengi: Beyaz, gümüş, mor, Taşı: Selenit ve yakut, Uğurlu gününüz: Pazartesi, Uğurlu sayınız: 2

Meslek hayatı ve para durumu

Kendinize olan güvensizliğiniz işinize yansıyarak başarılı iş çıkarmamanıza neden olur. En iyi yaptığınız iş de dahi ertelenmeler ve görünmeyen engeller yüzünden uzun vadede halletmek zorunda kalabilirsiniz. Aşırı sorumluluğunuzdan dolayı sürekli dünyanın bütün yükünün sizin üstünüzde olduğunu hissedersiniz. Maddi anlamda dikkatli olunması gereken bir yıl geçireceksiniz. Bazı ihmallerden kaynaklanan kayıplara karşı önlemler almalısınız.  Her koşulda zorluklara göğüs gerebilen biri olduğunuzu yeniden hatırlamalı ve eski gücünüzü toplamalısınız.  Aklına ve sevgisine güvendiğiniz birinden fikir almalı ve o kişinin söylediklerini beyninize yazarak kendinize yeni bir yol haritası çizmelisiniz. Çalışma hayatınızda dikkatler sizin üzerinizdedir. Olumlu yaptığınız her davranış övgü getirirken yapacağınız en küçük hata da çok fazla göze batabilir. İş hayatınızda ki rakipleriniz sizi adeta göz hapsine alarak tüm kusurlarınızı ortaya çıkarmaya çalışırlar. Sizde bunun bilincinde olarak hatasız ilerlemeye çalışmalı ve işlerinizi ihmal etmemelisiniz. Özellikle de Eylül/ Kasım arası Mars geri hareketi nedeni ile kavga çıkaran, eril bir enerji içinde kendiniz gibi davranamazsınız. İçinizden fışkıran sert enerjiyi yumuşatmaya çalışmalısınız aksi takdirde döner dolaşır ve size geri döner. Gereksiz uğraşılara kendinizi kaptırma, spekülasyon, kumar veya benzeri risk içeren konular yüzünden para kaybetme gibi durumların yaşanmaması için temkini elden bırakmamalısınız. 

Aşk hayatı ve evlilik

Aile kavramına aşırı önem veren yengeçler son yıllarda Pluton ve Satürn olumsuz etkileri sebebi ile ilişkilerinde bir hayli yıprandılar. Yengeçler alıngan ve eleştirici yapısı ile partnerini çok fazla eleştirebilir ama bunun altında ayrılma düşüncesi yatmaz. Boşanmanın düşüncesine dahi karşı olan bazı yengeçler eşlerinden gelen talep üzerine mecburen de olsa ayrılma kararı almak zorunda kaldılar. 

17 Şubat 10 Mart 2020 de Balık burcunda geri harekette bulunacak olan Merkür gezegeni dost burcunuzda bulunan Neptün gezegeni ile iki kez kavuşum yapacak ve birçok Yengeç burcunu çekildikleri kabuklarından dışarı çıkaracak. Bekar yengeçler aşka hazır olun. Neptün gezegeni size hayallerinizde ki gibi aşkı getirebilir. 

Yıl sonuna kadar bekar veya başından evlilik geçmiş birçok yengeç yeniden evlilik kararı alarak nikah masasına oturacak ama evlilik kararını alana kadar ilişkinizi birçok yönden gözden geçirecek ve ağzının yeniden yanmaması için temkini elden bırakmayacaksınız. Satürn, pluto ve Jüpiter gezegeni yıl boyunca olumsuz açı yapacak fakat Uranüs ve Neptün gezegeni de can kurtaran gibi son dakika da yardım edecek. Siz iyiliğe yüzünüzü döndüğünüz sürece hayallerdeki gibi bir aşk yaşayabilir süre gelen ilişkinizdeki sorunları isterseniz ortadan kaldırabilirsiniz. 

İlişkilerde kıskançlığın ve iplerin sürekli olarak elinizde olmasını istemenizin zararlarını geçmiş yıllarda gördüğünüz için karşılıklı güvene yüzünüzü dönerek daha yapıcı olacaksınız. 

9 Eylül / 14 Kasım arası kare burcunuz Koç da geri harekette bulunan Mars sizi gerginleştirebilir fakat bu süreci kolay atlatabilmek adına sağduyulu ve sabırlı davranmalısınız. 

29 Eylül itibarı ile Satürn gezegeni gereken acı dersleri vermeyi tamamlayıp zıt burcunuz oğlağı terk ediyor.  Satürn gezegeninin olumsuz açılarının bitmesi ile sorumluluklarınızın bilincinde davranacak yeni bir benlikle ilişkinize odaklanacaksınız.  

Eşi ile ayrılık kararı alan fakat bunu yürürlüğe koymayan yengeçler ise evliliklerine yeni bir şans vermek isteği ile eşleri ile ortak karar alarak aşk ve evlilik hayatlarını kurtarmak adına karşılıklı olarak ellerinden geleni yapacaklar. 

Sağlık 

Birçok konuda olduğu gibi sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir süreçtir. Özellikle de Mars geri hareketi sebebi ile Eylül ayından Kasım sonuna kadar aşırı sinirli hissedişleriniz sağlığınıza da zarar verebilir. Acele davranışlarınız sakarlık ve kazalara da yol açabilir. Ayrıca yıl boyunca mide, dişler ve romatizmal sorunlarla başa çıkmanız gerekecektir.  

Aile 

Duygusal düşünceler öne çıkar, mantıksal düşünemezsiniz. Yaşadığınız sıkıntıları, hissettiklerinizi aile fertlerinize açıklamaya çalışır tam olarak doğru cümleleri de kuramazsınız. Herhangi bir uyarı karşısında önce geri çekilir daha sonra ise kendinize olan bir saldırı gibi algılayarak ruh halinizi gelgitli bir hale sokarsınız. Kendinize tam olarak güvenemez en azından yakınlarınızın daha duygulu davranmasını beklersiniz. Bunun gerçekleşmesi için siz de başkalarının derinliklerine inmeye çalışmalısınız.

Aslan 23 Temmuz/ 22 Ağustos 

 

Yönetici Gezegeni: Güneş, Elementi: Ateş, Niteliği: Öncü, Rengi: Sarının tüm tonları., Taşı: Sarı safir, sarı pırlanta, Uğurlu gününüz: Pazar, Uğurlu sayınız: 5 

Meslek hayatı ve para durumu 

2020 yılında duygularınızla mantığınız arasında denge kurabilecek bu sayede gerçekleşmesini istediğiniz hedeflerinize daha kolaylıkla adımlar atabileceksiniz. Geçmiş yıllarda kaçırılan bazı fırsatlarında gündeme gelebilme olasılığı mutluluğunuza mutluluk katacak. Mars gezegeni 9 Eylül 14 Kasım arası koç burcunda geri harekette bulunacak bazı burçlar geri hareketten olumsuz etkilenirken siz Marsın olumlu enerjisinden fayda göreceksiniz. Mars gezegeni kişiliğinize cesaret, özgüven ve kararlılık katacak. Fakat gözü kara hareket etmeyeceksiniz. Bütün olasılıkları hesap etmek diğer zamanlara göre daha kolaydır. İş görüşmeleri, sürünceme de kalan konular, daha önce çekinilen problemler 2020 yılında kolaylıkla halledilir. Önceden planlanmamış birçok yolculuk fırsatı da gündeme gelebilir. Gideceğiniz yolculuklarda tanışacağınız yeni kişiler kendinizi her yönden geliştirmenize imkân tanıyabilirler. Çeşitli yönlerden ufkunuzu genişlettiğiniz basit bir olaya dahi geniş bir pencereden baktığınız bir zaman dilimidir. Amaçlarınıza, hayallerinize odaklanmak adına heveslenir ve önemli adımlar atmaya başlarsınız.

Aşk hayatı ve evlilik

Hayallerinin peşinde koşan ve istediği birçok şeyi elde etme olasılığı yüksek olan Aslanların hayatında aşk her zaman ilk sıralarda yer alır. Tutku, ihtiras ve romantizmin olmadığı bir ilişkiyi sürdürmek onlar için en büyük cezadır. Aslanlar aşkla beslenir tüm ihtişamını aşık olduğu zaman ortaya koyar.  Boğa burcunda transit geçişi yaklaşık 6,5 yıl daha sürecek olan Uranüs gezegeni sizi çok etkiliyor. 2019 da aşk ve ilişkiler konusunda bazı sınavlardan geçtiniz. İstediğiniz gibi bir aşk hayatına sahip olamadınız.  Aşk konularında suların ısınması moralinizi düşürdü çalışma hayatınızı da olumsuz olarak etkiledi. Duygusal anlamda hüsrana uğradığınız, uyum sağlayamadığınız ilişkilere 2020 de nokta koyacaksınız. Sevgi ve acıma duygularının birbirine karıştığı ilişkilere elveda diyeceksiniz.  Dürüst olmadığınız bir ilişkinin hem size hem de partnerinize zarar verdiğinin bilincine varacaksınız.  İlişkilerde ayrılık yaşasanız dahi karşı tarafla dost olarak devam etmeyi tercih eden merhamet duygunuzla kavgasız, gürültüsüz yollarınızı ayırma yollarını arayacaksınız. Biten ilişkilerin ardından bir süre nadasta kalmak ne istediğimizi daha net anlamamıza fayda sağlar. Siz de bu düşünce de olsanız dahi yalnızlığa tahammül etmekte zorlanan yapınızla dilinizin söylediğini kalbiniz kabul etmeyecek.  2020 yılında da gerçek aşkı bulana kadar kısa vadeli ilişkilerin fazla sayıda yaşanacağı bir yıl geçireceksiniz. 

Mars gezegeni Koç burcunda 9 Eylül/ 14 Kasım tarihlerinde geri harekette bulunacak. Marsın geri hareketi bazı burçların hayatını zorlaştırırken size hayallerinizdeki gibi bir aşk sunabilir. Sonbahar da yaşamınıza girecek olan kişi ile gerçek aşka teslim olacak ve yeniden hayaller kurmaya başlayacaksınız.  

Merkür gezegeninin 14 Ekim de akrep burcunda başlayan geri hareketi aşk ilişkinize ailenizin onay vermemesi ve eleştirileri nedeni ile zorlaşabilir ve canınız sıkılabilir.  3 Kasım da terazi burcunda düz konuma geçecek olan Merkür gezegeni yeniden Akrep burcundan transit geçişte olacağından Kasım sonuna kadar ailenizle partnerinizin arasında kalabilirsiniz. Bu süreçte sessiz kalmayı bekleyin ve kesinlikle ailenizle partnerinizin birbirleri için yaptıkları eleştirileri sır olarak saklayın. Aslan burçları 2020 yılının hızla evlilik kararı alan burçlarından biri olacağından yıl bitmeden nikah masasına oturabilirsiniz. 

Evliliği sorunlu olan Aslanlar ise silkinecek ve partnerleri ile geçmişten süre gelen halı altına süpürülen sorunları masaya yatıracaklar. Eşinize karşı saygılı, ilgili ve sevgi dolu davranmanıza rağmen eğer sorunlarımızı halledemezsek ayrılmamız daha iyi olur diyeceksiniz. Sağlam ilişkiler daha sağlam giderken pamuk ipliğine bağlı ve sevgisi biten ilişkiler 2020 de noktalanacak. 

Sağlık 

Sağlık olarak aslında ortada sorun olmasa bile kendinizi hasta hissedebilir, gereksiz kuruntulara kapılabilirsiniz. İş dışındaki vaktinizi kara, kara hastalık düşünmek yerine sizi eğlendirebilecek uğraşlara yönelmeniz ve sevdiklerinizle vakit geçirmeniz sağlıkla alakalı endişelerinizi gidermenize fayda sağlar.

Aile 

Sevgi her şeyin anahtarıdır ve bu bilinçle etrafınızdaki herkesi ve ailenizi motive eder övgü dolu sözlerinizle onore edersiniz. İş arayan bir yakınıza iş bulmasında yardımcı olur, muhtaç olanlara el uzatarak ruhunuzu rahatlatırsınız. 

Başak 23 Ağustos / 22 Eylül 

 

Yönetici Gezegeni: Merkür, Elementi: Toprak , Niteliği: Değişken, Rengi: Deniz mavisi, gri, açık sarı, Taşı: Akik, kehribar., Uğurlu gününüz: Çarşamba , Uğurlu sayınız:6 

Meslek hayatı ve para durumu

Zorlu geçen yıllardan sonra nefes alacağınız, yaralarınızı sarma fırsatları yakalayacağınız oldukça güzel bir yıl sizi bekliyor. Oğlak burcundaki güçlü gezegen stelyumu ve Uranüs sizi yıl boyu destekleyerek yılın en şanslı burçlarından biri olmanızı sağlayacak. Yeni girişimlere başlamada büyük kolaylıklar yakalayacaksınız.  Büyük bir şevk içinde girdiğiniz her iş başarı getirecektir. Amaçlarınızı iyi saptayıp doğru kararlar vererek gelişmenize, büyümenize ve gelir sahibi olmanıza yardımcı olacak olumlu adımlar atarsınız. Geçmiş yıllarda verdiğiniz gayretlerinizin ödüllendirilmesi bu zaman dilimine denk gelir. Geçmiş yıllarda meslek hayatınızda yaşadığınız başarısızlıklardan ders alarak yeni yılda eksiklerinizi gidermek için adeta karıncalar gibi çalışırsınız. Bu dönemde ilgi alanlarınız da değişerek ilgi duyduğunuz konularda eğitimler alma süreciniz başlar. Tek kelime ile olumlu bir arayış döneminde olursunuz. Sosyalliğiniz de artar çok fazla insanla yeni tanışmalar yaşanır. Basit bir konuyu dahi büyük bir incelikle ele alır ve yaratıcılıkla sonuçlandırırsınız. İş hayatınızda yaşanan savaşlar ve rekabetler son bulur galip gelen siz olursunuz. Ahlaki ve dinsel inançlarınızı gayet pozitif bir şekilde yaşar, ruhunuzu rahatsız eden yaşam tarzınız varsa hızla uzaklaşmaya ve arınmaya başlarsınız. Attığınız adımlarınız kendinize ve çevrenizdeki insanlara faydası dokunur. Yeni ve eski arkadaşlar ile daha fazla birlikte olur ve birlikte kurulan bazı işlerde de söz sahibi olursunuz.

Aşk hayatı ve evlilik

Transit Neptün gezegeninin Jüpiter gezegeni ile 2019 yılı boyunca olumsuz açıda olması birçok konuda olduğu gibi aşkta da sorunlar yaşamanıza sebep oldu. Aşk’ dan umudunuzu keserek işinize ve mali konulara odaklandınız. Mutsuzluğunu kolay anlatamayan yapınızla her şeyi sineye çektiğiniz bir yıl yaşadınız. 2020 yılında aşk kapınızda olacak. Yılın ilk geri hareketine 17 Şubat 2020’de 12 derece Balık burcunda başlayacak geri 10 Mart tarihinde 28 derece Kova burcunda bitirecek olan Merkür tatil veya iş amaçlı çıktığınız uzun yolculuklarda aşkı tanımanıza sebep olabilir. Önce para ve iş diyen aşkı önemsemeyen başaklar aşkın hayatında ne kadar büyük bir önem taşıdığını fark edecekler. Aşkın hayatınıza gelmesi ile kendinizle de yüzleşeceksiniz. İlişkilerdeki kontrolcü yapınızdan vazgeçerek ipleri serbest bırakacaksınız. İstediğiniz gibi uyumlu ve tutku dolu bir ilişki yaşamak için değişmek zorunda olduğunuzun farkına varacaksınız. İlişkinizin ilk aylarında değişime karşı çıksanız da 13 Mayıs da ikizler burcunda geri harekete başlayacak olan Venüs gezegeni sizi değişime zorlayacak. Partneriniz karşınıza geçecek ve değişmenizi istediği tüm özelliklerinizi size acımasız bir dille söylemekten çekinmeyecek ve değişmezsen beni kaybedersin mesajını da verecek.  Tartışmalar ve partnerinizin verdiği direktifler karşısında önceleri hırçın ve kabul etmeyen davranışlar içinde olsanız dahi partnerinizi kaybedeceğinizi anlayınca onu yeniden kazanmak adına ilişkinizi evlilikle noktalamak istediğinizi de söyleyeceksiniz. 

Evlilik korkularınız oğlak burcunda transit geçişte bulunan Pluton, Satürn, Jüpiter ve Boğa yolculuğu devam eden Uranüs sayesinde bitecek. 2020 yılında hem aşkta hem parada kazanan burçlardan birisiniz. Birçok başağı 2020 de aniden yapılacak evlilikler bekliyor. Evli başaklar da 2019 da eşleri ile özellikle de maddi sorunları artması ile birçok sorun yaşadılar. 2020 tüm sorunların masaya yatırıldığı bir yıl olacak. Hatalarınızı anlayacak ve eşinizi yeniden kazanmak adına yapılması gerekenin fazlasını yapacaksınız. 

Sağlık

Birkaç yıldır sizi zorlayan sağlık sorunlarınızla alakalı doğru tedavi yolları bulacak ve hızla sağlığınıza kavuşacaksınız. Fiziksel sağlığınızın iyileşmesi psikolojinize de yansıyarak korkularınızdan, takıntı ve evhamlar dan kurtulmuş olacaksınız.  

Aile 

Tüm iyi niyetli çabalarına rağmen ailesi ile geçmiş yıllarda uyum sorunu yaşayan başaklar yeni yılda aileleri ile kolaylıkla yüzleşme fırsatları da yaratacaklar. Geçmişten gelen dargınlık gibi konular aniden zaman aşımına uğramışçasına ortadan kalkar. Geçmişin acı vermesi ve kırgınlıkları geride bırakılarak iç huzurunuza ve yeniden ailenize kavuşursunuz. Ayrıca bu süreçte eğer evlat sahibi olmayı düşünüyorsanız gezegenler daha büyük bir aile olmanıza imkanlar sunacaktır.  

Terazi 23 Eylül / 22 Ekim

 

Yönetici Gezegeni: Venüs, Elementi: Hava, Niteliği: Öncü, Rengi: Açık pembe, turkuaz ve mat renkler, Taşı: Opal, Uğurlu gününüz: Çarşamba , Uğurlu sayınız: 9

Meslek hayatı ve para durumu 

2020 yılı sizi mesleki anlamda bir parça zorlayabilir. Yazılı anlaşmalar ve imza atmanız gereken konularda bazı sorunlar ortaya çıkar. Dikkatinizi vermemenizden kaynaklanan problemler uzun süre uğraşacağınız sorunlara yol açacağından notlar almalı ve bugünün işini yarına bırakmamalısınız. İş hayatınızda küçücük bir ayrıntının gözünüzden kaçması, uzun zaman yaşanacak sorunları başlıca kaynağı olabileceğinden yaptığınız iş basit dahi olsa tüm dikkatinizi işinize vermelisiniz. Özellikle de Eylül/ Kasım arası iş arkadaşlarınız, patronlar, ortak iş yaptığınız kişiler sizi duymuyor gibi umursamaz davranabilirler. Kendinizi ifade etmeye çalıştıkça hiç farkında olmadan gereksiz ve sizi zorlayacak tartışmaların içine girebilirsiniz. İş yaptığınız kişiler yüzünden dalgınlaşabilirsiniz aranması gereken kişiler unutulur, mailler yanlış yere gider, beklediğiniz haber gelse de gözleriniz örtülmüşçesine siz göremezsiniz. Dilinize sahip olmanız gereken bu süreçte söylediğiniz sözler yanlış anlaşılarak ya da üstüne olmadık eklemeler getirilerek iş yerinizde birçok dedikoduya da sebep olabilir. Borca girmek ve mülk almak için de hiç olumlu bir zaman dilimi değildir. Eş ve ortağın yaptığı akılsızlıklar yüzünden de kendinizi birçok borcun içinde bulabilirsiniz. Yıl boyunca ödediğiniz her şeyin faturalarını da saklamalısınız. Ödediğiniz halde ödenmemiş görünen borçlar yüzünden can sıkıcı durumlar yaşanabilir.  

Aşk hayatı ve evlilik

Romantizm denilince akla Terazi burcu gelir ve yönetici gezegeniniz Venüs aşk konularında ve evlilikte de oldukça yapıcı biri olmanızı sağlar.  Zodyağın flörtçüsü olarak tanınmanıza rağmen aslında sadakate çok fazla önem verirsiniz.  Aşık bir terazi partnerini büyülü düş bahçelerine sadece gidiş bileti ile götürecek niteliklere sahiptir. Fakat son yıllarda Satürn, Pluton ve Düğümlerden aldığınız olumsuz açılar nedeni ile adeta kişilik değiştirmişçesine sertleştiniz ve depresyona yatkın oldunuz. Eski neşeli, yumuşak başlı ve aşk’ ı önceliği olarak gören terazilerden eser kalmadı. Maddi konuları öne çıkardınız ve aşk konusu da dahil olarak her konuda daha sağlamcı olmaya çalıştınız. Ama sevgi ile beslenen biri olduğunuzu unuttunuz. 

Yönetici gezegeniniz Venüs 13 Mayıs/ 25 Haziran arası ikizler burcunda geri harekette olacak. Venüs büyük aşkların 2020 de yanı başınızda olacağını fısıldıyor. Uzun yıllardır hasretini çektiğiniz sırılsıklam aşık olma hayaliniz gerçek olabilir. 

Aşk sizin tüm olumsuz duygularınızı silip süpüren yegane duygu olduğundan partnerinize sizinle sürülen hayatın cennetten farksız olduğuna düşündüreceksiniz. Söz, nişan gibi durumlar yaz aylarına damga vuracak ve yıl sonunda da birçok terazi nikah masasına oturacak.  

29 Eylül’den itibaren Satürn dost burcunuz Kovaya geçiş yaparak sizi hayata dair her konuda ve özellikle bekar terazileri ilişkiler konusunda desteklemeye başlayacak.  Satürn desteği sayesinde eski gücünüzü toplayacak ve yıllardır yara haline gelen tüm konuları ele alarak sonsuzluğa yolcu edeceksiniz. 

Öte yandan Transit Mars zıt burcunuz koç’ da 9 Eylül/ 14 Kasım arası geri harekete başlayacak ve evli terazileri bir hayli hırçınlaştıracak. Eşinize karşı içinizde biriken olumsuz duygular saklandıkları yerden çıkacaklar ve hiçbir şeyi kaybetmekten korkmayacaksınız. Seviyorsan benim için bir şey yap, ilişkimize emek ver talebini eşinizden isteyecek ve ilişkinin devamı için artık sen baş roldesin diyeceksiniz. 

Sağlık 

Hayatınızda yaşadığınız bazı sorunlar yüzünden enerjiniz düşebilir ve kendinizi oldukça halsiz hissedebilirsiniz. Sürekli hareket halinde bulunan sinirleriniz yorgunluk ve depresyona neden olabilir. Ayrıca eski bir sağlık sorununuzun yeniden nüksetmesi de canınızı sıkabilir.  Dişler, kemikler, hassas sinir sistemi veya bağırsaklarınıza yönelik bazı sağlık sorunları da yıl boyu ortaya çıkabilir. 

Aile 

Bu süreçte ailenizle alakalı bazı sorunları çözüme ulaştırmak istersiniz. Özellikle de kardeşlerinizle yaşadığınız sorunlar ve ilişkileriniz de ki ilgi ve sevgiye dair eksiklikler, hatalar, gün yüzü gibi ortaya çıkar siz de mantığınızı kullanarak mutlak çözüme ulaştırırsınız. Sizi sıkan, üzen herhangi bir konu da kendinizi daha rahat ifade ederek derdinizi paylaşmanız gerektiğinin bilincinde olursunuz. Siz kendinizi açık olarak ortaya koyduğunuz için ailenizden de özellikle mayıs ayından itibaren destek gelecektir. 

Akrep 23 Ekim/ 21 Kasım 

 

Yönetici Gezegeni: Pluton ve Mars , Elementi: Su , Niteliği: Sabit , Rengi: Kahve, Kırmızı., Taşı: Ametist, granat, sarı yakut., Uğurlu gününüz: Çarşamba , Uğurlu sayınız: 2

Meslek hayatı ve para durumu 

Hayali kurulmayan, beklenmeyen birçok olay aniden ve hızla olumlu şekilde gelişir. Sizi yüksek yerlere götürecek bereketli kişilerle şanslı karşılaşmalar vardır. Finansal konular hakkında konuşmak, planlamak ve uygulamaya koymak adına önemli ve güçlü bir etkiler alacaksınız. Pluton, Satürn, Jüpiter yıl boyu ortaklıklar yapmanıza, eşinizin veya ortağınızın parasından faydalanmanızı sağlayacaktır.  Olumlu finansal değişiklikler yapmak için radikal kararlar da alabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz projelerinize destek kolaylıkla gelebilir. Bütçe hesapları ve maddi sorunlara çözüm diğer zamanlara göre daha kolaydır. Borç, alacak ve kredi gibi konularda da beklemediğiniz destekleri bulacaksınız. Maddi konularda oldukça verimli bir dönemdir. Yabancı ülkeler, yurtdışı bağlantılı iş ve görüşmeler bir anda gündeme gelebilir. Eğitim ve bilgi alma kapasiteniz çok yüksek olduğundan kurslara başlayabilir, yarım kalan eğitiminize devam etme kararı alabilirsiniz.

Aşk hayatı ve evlilik

Akrep burcu Zoyakta anlaşılması zor olarak kabul edilen burçtur. Aşk, tutku ne olursa olsun onun başka birine teslim olması yıllar sürebilir veya hiç de olamayabilir. Akrep burcunun iki yönetici gezegeni vardır. Pluton ve Mars, her iki gezegende kısaca tutku, adrenalin, aşk, cinsellik, yeniden doğuş ve gizemi temsil eder. Akrep burcu evliliğe yatkın bir burçtur fakat maddi olarak da geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak ister.  Kendisi ilişkilerinde hayal kırıklıkları yaşamasa dahi başkalarına ait hayatları gözlemlediği için karşı cinse karşı güvensizliği vardır. Hele ki hayal kırıklıkları yaşamış, yarı yolda bırakılmış bir akrep hayatınızda ise onun güvenini sağlamak bir ömür sürebilir. Akrep aşka ve evliliğe ciddi yaklaşır kutsal olduğunu bilir ama gerçek aşkı tatması bir hayli zordur. 

Akrepler yakını olan herkesin ve partnerinin her şeyini bilmek en derine inmek ister. Yalan, sahte davranışlar ve havailikten hoşlanmaz böyle birinden etkilense bile ilişkisi yüzeysel ve kısa süreli olacaktır.  Unutmamak akrep burcunun en belirgin özelliği olduğu için partneri onu derinden yaralayacak hatalar yapmamalıdır. Aslında bazı olumsuz özelliklerine rağmen akrepler romantizm ve cinsellikte rakip tanımazlar. 

2017 yılından bu yana Akrepler her konuda olduğu gibi aşkta da iyileşiyor. Artık daha hoşgörülü ve sevgi dolu davranışlar içinde olumsuz duygularından sıyrılmaya çalışıyorlar. Satürn, Pluton gezegeni ve Düğümlerin yıllardır verdiği olumlu desteğe 2019 Aralık/ 2020 Aralık arası Jüpiter gezegeni de katılacak.  Güçlü gezegenlerden aldığı olumlu açılarla akışa teslim olacaksınız ve artık ve an’ da kalacak aşkı da en derinden yaşamaya başlayacaksınız. 

Transit Uranüs gezegeni ise 2019 yılından bu yana zıt burcunuz boğada ilerliyor yaklaşık 6,5 yıl daha Uranüs gezegenini deneyimleyeceğiniz için onun her olayı aniden yaratan enerjisine de alışmanız gerekiyor. Uranüs gezegeni akreplerin hızla evlilik karar almasına sebep olacak. 

Yakınlaşılan partnerler akrebin kişiliğinden oldukça farklı olmasına rağmen güçlü karakterler ve sevgi dolu olduklarından oldukça renkli bir aşk yaşayacaksınız. 

Evli akrepler için ise ilişkilerini yeniden gözden geçirecekleri bir yıl yaşayacak.  İş veya farklı nedenlerden eşinizle sürekli aynı evde olamayabilirsiniz. Sağlam olan ilişkilerde kısa süreli ayrılıklar sevginin daha derinden hissedilmesini sağlarken yıllardır zoraki giden ilişkileri bitişe taşıyabilir. 

Sağlık 

2020 yılında ruhsal dünyanızın farkında olup bilinçaltınıza kolaylıkla inebilirsiniz. Siz üzen, sıkan koşulları ve kişileri değiştirmeye çabalarsınız. En basitinden en zoruna kadar tüm sağlık sorunlarınızda da kısa süreliğine strese yenilseniz dahi hemen toparlanarak yeniden hastalıklara karşı gardınızı alır ve savaşmaya başlarsınız. Var olan zorlu sağlık sorunlarınızda adeta şifa verici her şey (tıbbi tedavi, bitkisel tedavi, şifa verici güçler) gelir sizi bulur ve 2020 bitene kadar iyileşerek tüm sağlık sorunlarınızı geride bırakırsınız.

Aile 

2020 yılının ilk aylarında Merkür gezegeninin geri hareketi nedeni ile ailenizden gelen eleştirilere karşı çok fazla tepki verirsiniz. Yanlış anlaşılmalar olur ve yanlış anlamaları açıklığa kavuşturmak yerine kırılır ve kendinizi kötü hissedersiniz. Birkaç aylık sıkıntılı süreç Mart sonundan itibaren yerini sıcak ilişkilere bırakacak. Özellikle de sizin veya aile fertlerinizin bebek sahibi olması ailenizle aranızdaki buzları eritecek. 

Yay 22 Kasım / 21 Aralık 

 

Yönetici Gezegeni: Jüpiter, Elementi: Ateş, Niteliği: Değişken , Rengi: Mor, mavi, siyah, Taşı: Turkuaz, moss, ametist, Uğurlu gününüz: Perşembe, Uğurlu sayınız: 5, 7

Meslek hayatı ve para durumu

2019 yılı boyunca burcunuzda misafir olan Jüpiter gezegeni olumsuz açılarla ilerlese dahi size çok şey katarak gelişmenizi ve kendinize çıplak gözle bakmanızı sağladı. Maddi olarak bazı sorunlar yaşamanıza rağmen 2019 yılında aslında kendinizle yüzleştiniz ve hatalarınızı ortadan kaldırarak aslında büyüdünüz. 2020 yılında kariyerinize yardımcı olacak kişiler kendiliğinden hayatınızda rol almaya başlar. Medya, basın yayın, öğretmenlik, kitap yazma veya çıkarma gibi konularda da gezegenler özellikle Eylül ayından itibaren tam destek verecektir. İş ile ilgili olumlu kararlar aldığımız bu süreçte görüşmeler toplantılar, yeni iş anlaşmaları ve imzalar artar. Sizden daha üst de olan kişilerin ilgisini kolaylıkla çeker fikirleriniz ve konuşmalarınız ile gözlerine girebilirsiniz. Uzun zamandır iş arayan iş sıkıntısı çeken yaylar aniden oluşacak haberler ve girişim ile yeni bir işe olumlu başlangıçlar yapabilirler.  Bu süreçte yalnız kalmak istemezsiniz, ayrıca birçok plan, proje ve faaliyet dolayısıyla yalnız kalmanız da imkânsız hale gelir. Hayatınızı mantık çerçevesinde yoluna koyabilir maddi fırsatları yakalama adına iş bitirici ataklar yapabilirsiniz. Bir türlü açıklığa kavuşturulmayan konuları korkusuzca ele alır ve sonuca ulaştırırsınız.

Aşk hayatı ve evlilik

Yaylar özgürlüğüne düşkün, dürüst ve aslında düşünülenin aksine sadık bir karaktere sahiptir. Emir almak istemesi ve evli de olsa dostları ile zaman geçirmeye düşkünlüğü nedeni ile yanlış anlaşılırlar. 2019 yılı sizin için değişim ve dönüşüm yılınız oldu. Birçok yay burcu uzun vadeli ilişkilerini evlilikle noktaladı. Jüpiter gezegeninizi Aralık 2019 da uğurluyorsunuz. Neptün gezegeni ise kare burcunuz balıktan 2025 yılına kadar açı yapmaya devam edecek. 13 Mayıs/ 25 Haziran 2020 arası ikizler burcunda geri harekette olacak Venüs gezegeni Neptün ile etkileşime girecek ve özellikle aşk konularında uyarıcı etkilere sahip olacak. Bu süreçte eski defterler açılabilir. Kavgalı ayrıldığınız eşler, eski sevgililer aniden gündeme oturabilir. Eski partneriniz uysal ve ilgi dolu yaklaşımlarda bulunacak siz ise sadece insani destek vermek istesiniz de onun dost olabilmek gibi bir niyeti olmayacak.  Yalnız yaylar kısa süreliğine dirense dahi eski partnerle yeniden beraber olabilir. Birçok bekar yay sonbaharda evlilik adımları atabilir fakat evlilik tarihinizi Venüs gezegeninin geri harekette olduğu süreçte yapmamalısınız. 

Venüs geri hareketi evli yayları da etkileyeceği için ilişkiniz kısa süreliğine de olsa gerginleşebilir ve evin içinde soğukluklar yaşayabilirsiniz. Tartışmaların büyük bir kısmı da eki partnerinize sadece yardım etme amaçlı yaklaşımlarınız olabilir. Kalbiniz temiz niyetiniz iyi de olsa bu durumu eşinizin anlamasını beklemeyin. Temmuz ayında sular durulacak ve eşinize hak vererek ilişkinizi yeniden toparlama kararı alacaksınız. 

9 Eylül/ 14 Kasım arası dost burcunuz koç da geri harekete başlayacak olan Transit Mars gezegeni aşk konularını yeniden gündeme taşıyacak. Eski sevgililer 3 ay sonra yeniden hayatınıza girmenin yollarını arayacaklar. Sütten ağzınız yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyeceksiniz. İlişkisi olan veya evli olan yaylar var olan ilişkilerinin zarar görmemesi için ellerinden geleni yapacak hatta eski sevgiliye durumu anlatma görevini yeni partnerine vererek kararlarında ciddi olduklarını ve ilişkilerine verdikleri önemi gösterebilirler. 

Sağlık 

Herhangi bir hastalık ile uğraşıyor iseniz “iyileşecek hastanın doktor ayağına gelir” deyimi Mars geri hareketi sayesinde 9 Eylül 14 Kasım arası gerçekleşir ve sağlığınıza kavuşursunuz. Ayrıca şifa verici özellikleriniz varsa onlar da daha fazla ortaya çıkar. Başkalarına da bu süreç içinde herhangi bir hastalık ya da ruhsal sorunlarında yardımcı olarak iyileşmelerine fayda sağlarsınız.

Aile 

Aile fertlerinizden kadınlar ve eşinizle alakalı bazı tatsız durumlar 17 Şubat 19 Mart arası Merkür geçişi sebebi ile gündeme gelebilir. Birbirleri ile basit nedenlerden yüzleşmeye çalışan yakınlarınızın ve eşinizin tartışmasına müdahil olur ve olayı bastırmak isterken yalnız sözleriniz yüzünden daha fazla büyümesine olanak tanırsınız. Sakin kalın ve tarafsızlığını koruyarak olayların alevlenmesini engelleyin. Nisan ayı barış ayı olacak ve hem arası açık yakınlarınızı barıştıracak hem de siz ailenizle yakınlaşacaksınız. 

Oğlak 22 Aralık / 21 Ocak 

 

Yönetici Gezegeni: Satürn , Elementi: Toprak, Niteliği: Öncü , Rengi: Siyah, mavi , Taşı: Lal, ametist, granat, sarı yakut.

Meslek hayatı ve para durumu 

Burcunuzda uzun yıllardır transit geçiş yapan Pluton son iki yıldır Satürn ve Güney ay düğümü ile birlikte birçok sınavdan geçtiniz. 2020 yılında Jüpiter gezegeni de burcunuzdan transit geçiş yapacak. Özellikle Eylül ayına kadar Jüpiter desteği işlerinizle alakalı bazı başarılar ve maddi imkanlar getirebilir. Zor işlerinizi bu sürece kadar halletmeye çalışın çünkü Ağustos ayından itibaren Mars gezegeninin kare açısına maruz kalacaksınız üstelik Mars geri harekette de bulunacağından Kasım sonuna kadar bazı zorluklar sizi bekliyor olacak. Önemsemediğiniz bunu ihmal edersem hiçbir şey olmaz dediğiniz her şey başınıza öyle sorunlar açabilir ki işin içinden çıkamaz bir hale gelirsiniz. İş yaptığınız kişiler, ortaklarınız, patronlarınız hatta sizin altınızda bulunan herkes karşınıza geçebilir ve size darbe vurmak için bazen tek tek bazen de toplu olarak üstünüze gelebilir. Yapmayı planladığınız işler engellenir, gecikir, sürünceme de kalır. Yarım kalan ne kadar işiniz varsa da onlarda ortaya çıkar, üstelik patronunuzun gözüne batar. Tuttuğunuz önemli notlar, bilgisayarınızda ki bilgiler, şifreleriniz, kısaca işe dair önemli ne varsa hepsi elinizden kayıp gidebilir.  Bu süreçte kendinizi ve fikirlerinizi kabul ettirme adına insanların üzerine gidip onları fazla zorlamanızdan kaynaklanan sorunlar da yaşamanız olasıdır. Yükselen egonuzla sürekli olarak takdir görmek ister bunu göremediğiniz de ise sinirli bir yapıya bürünürsünüz. Siz kimi takdir ediyorsunuz bu soruyu kendinize net bir şekilde sorabilirseniz aslında hatalarınızı anlayabilirsiniz. 

Aşk hayatı ve evlilik

Burcunuzda transit geçiş yapan Pluton, Satürn ve güney ay düğümüne Jüpiter gezegeni de eşlik etmeye başladı. Soğuk ve duygularını içinde yaşayan Oğlaklar daha tutkulu ve aşkı derinden yaşama isteği içinde olacağınız bir yıl geçireceksiniz. Aşkı yaşamaya geç kaldığınızı düşünerek acele edecek ve partneri derinden tanıma isteğinizi geri plana atarak ilişki içinde birbirimizi tanırız düşüncesinde olacaksınız. 

Kısıtlayan, engelleyen, önünüze setler çeken yönetici gezegeniniz Satürn gezegeni 29 Eylül 2020 de yüzleşmelerini bitirdikten sonra burcunuzu terk edecek.  Kendinizi daha özgür ve aşka aşık hissetmeye başlayacaksınız. 9 Eylül/ 14 Kasım tarihlerinde koç burcunda geri harekette olan Mars gezegeni ise tutkulu bir aşkın temellerini atacak. Kalbiniz deli gibi atacak, ayaklarınız yerden kesilecek ama Mars gezegeninin rutinin üzerinde kavgalara ve kıskançlıklara neden olabileceğini de aklınızda tutmanız gerekiyor. 

Büyük söz söylediğiniz başkalarında eleştirdiğiniz tüm hataları 2020 de yapmaya adaysınız. Sizden tamamen farklı birine aşık olmanız sebebi ile çevreniz ve ailenizde aşkınızın karşısında olabilir. 20 Ekim itibarı ile partnerinizle olan sorunlarınıza nokta koyacaksınız. İkinizde birbiriniz olmadan yaşamın anlamsız olduğunu fark ederek uzlaşıcı davranacaksınız. Tüm sorunlara rağmen ayrılmadığınızı gören aileniz de partnerinizi kabul ederek daha fazla üzülmenizi istemeyecekler. Aile desteğini de alan birçok Oğlak burcu Jüpiter gezegeninin sayesinde kendilerini nikah masasında bulabilir. 

Evli oğlaklar için de 2020 tamamen tamir ve fedakarlık yılı olacak. Boşanma yatkınlığı olmayan oğlaklar birkaç yıldır evliliklerinde yaşadıkları sorunlar yüzünden bazen içlerine kapanırken bazı durumlarda sonuna kadar haykırdılar. 

Eşinizin sevgisinin kalıcı ve saf olduğunu yeniden fark ederek barış çağrısı yapan siz olacaksınız. Artık daha samimi ve aşkını sunmaktan kaçınmayan davranışlar içinde olacaksınız. 

Sağlık 

Yaşayacağınız sağlık sorunlarınızı aslında negatif hissedişlerinizle kendinizin yarattığınızı fark edebilirseniz sağlığınızda iyileşmeler görülecektir. Yıl boyu üreme organları, dişler ve kemikler bazı sorunlar çıkarsa da her şeyden önce moralinizi yüksek tutun ve hızla iyileşmek için tüm yolları deneyin. 

Aile 

Bugüne kadar bilinmeyen sizden saklanan sır ya da ailenizde ki olumsuz olaylar herhangi bir araştırmaya girmeseniz dahi birileri tarafından söylenerek gizli saklı olan her şeyi öğrenmeniz sağlanır. Bu öğrenilen sırlarda ruhsal olarak sıkılmanıza ve bocalamanıza sebep olur. Fakat olayı açıklığa kavuşturabilmek adına neden, nasıl, niçin sorularını sorarak büyük araştırmalara girmenizi sağlar. Bu süreç de eş, ortak ya da bakmaya yükümlü olduğunuz kişilerin maddiyatlarında artış olur. Sizde bu süreç içinde bu kişilerin maddiyatından faydalanırsınız.

Kova 22 Ocak / 19 Şubat 

 

Yönetici Gezegeni: Uranüs, Satürn , Elementi: Hava , Niteliği: Sabit, Rengi: Koyu mavi, mora dönük siyah, Taşı: Turkuaz, akuamarin, lapis

Meslek hayatı ve para durumu

Düşünme, sonuca ulaştırma kapasiteniz artar. Duygularınızı kenarda bırakarak mantıklı davranarak doğru sonuçlara ulaşırsınız. Sorunlara kısa sürede çözüm bulan yapınızla etrafınızda hayranlık uyandırabilir zekanız nedeni ile övgü alabilirsiniz. Eğitim, öğrenim gibi konular öne çıkar, eksikler giderilir. Daha önceleri öğrenmekte zorlandığınız her konu şimdi kendiliğinden yoluna girer. Neye ihtiyacınız olduğunu ve eksik yönlerinizi tarafsız bir gözle değerlendirebilirsiniz. Hayatınızdaki iş ve maddi konuları ele alarak tüm dikkatinizi hedeflerinize çevireceksiniz. Çalışma hayatınızda sizi engellediğini düşündüğünüz ne varsa değiştirecek veya tamamen yeni bir forma sokarak daha faydalı bir hale getirmeye çalışacaksınız. Birlikte iş yaptığınız kişilerden ve üstelerinizle ilişkiler iyi bir şekilde gelişir ve karşılıklı dayanışma içerisinde ilerleyebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz paraların ve mirasların da bu süreçte elinize geçmesi olasıdır. Patron yada işçi olmanız hiç fark etmez birlikte çalıştığınız herkesten fayda ve bereket görürsünüz. Uzun zamandır işsizlik problemi yaşayanlar bu süreçte kendilerini olumlu olarak ifade ettikleri için kolaylıkla iş bulabilirler. Pürüzlü giden her şeyi artık sonuçlandırmak isteyecek ve yapılandırdığınız durumun sizin lehinize olduğunun farkına varabileceksiniz.

Aşk hayatı ve evlilik

2020 gezegenlerin bol Retro (geri hareket) yaptığı bir yıl olacak. Birçok burcun yaşamını zorlaştıran Retro hareketli gezegenler size aşkı doruklarda yaşamayı, evliliği ve daha birçok şeyi getirecek. Kovalar evlilik fikrine çok sıcak bakmazlar özgürlük onlar için her şeyden çok daha fazla önemlidir.

Evliliğe razı olması için ortada büyük bir aşk ve kaybetmekten korktuğu partneri varsa razı olur. Arkadaşlık ve aşk ilişkileri zaman zaman birbirine karışan kovalar partnerlerinin de en yakın dostu olmasını arzular. Yeni yılda aşk konusunda geçmiş yıllarda yaşadığınız hüsranları adeta bir ders olarak kabul edecek ve yeni bir ilişkide eski hatalarından sıyrılarak devam etmeye çalışacaksınız. Son yıllarda istediğiniz gibi bir aşk yaşamanız olmadı. Mantığınız ve duygularınız birbirine karışarak karşı tarafa ne hissettiğinizi dahi tam olarak bilmediniz. Dolayısı ile 2019 sizin için aşka dair beklentilerinizi azalttığınız bir yıl oldu. 

Evli kovalar da eşlerinin anlayışsız ve basit bir olayda kıyametler koparan hırçın tavırları yüzünden soğuk tavırlar sergilediniz. Gitmek de zordu sizin için kalmakta…

Yeni yılla birlikte karşılıklı olarak ilişkinizi onarmaya çalışacaksınız. Eşinizde, siz de yuvanızda huzuru yeniden inşa etmenin mutluğunu her an derinden hissedeceksiniz. 

13 Mayıs 25 Haziran arası dost burcunuz ikizlerde Retro hareket yapacak olan Venüs gezegeni geçmişten tanıdığınız biri ile ayaklarınızın yerden kesileceği bir aşk yaşamanıza neden olabilir. Fiziksel çekimin yanı sıra her konuda uzun konuşmalar yapabileceğiniz partneriniz hayatınızın vazgeçilmezi olacaktır. 9 Eylül 14 Kasım tarihlerinde Mars gezegeni koç burcunda geri gidecek ve size büyük bir cesaretle evlilik kararı almanıza fayda sağlayacak.  

14 Ekim/ 20 Kasım arası ise Merkür gezegeninin geri hareketi ve Akrep burcundan iki kez geçiş yapması; evli kovaların ilişkilerine başkalarının karışmasını ve bu durumun doğuracağı tatsızlıklar yüzünden biraz sorunlu bir dönem geçirmelerine sebep olacağından daha temkinli ve sağduyulu olmaları gerekir. 

Sağlık

Transit Uranüs gezegeninden aldığınız kare açı nedeni ile boyun, boğaz, hormonlar, insülin direnci gibi hastalıklara yatkın olduğunuzdan basit gibi görünen sağlık sorunlarınızda da mutlaka doktora gitmeli ve uygun tedavi yollarını bulmalısınız. Jüpiter gezegeninden aldığınız açılar nedeni birkaç yıldır kilo alma eğiliminizde arttı Mart ayından itibaren diyete başlayabilir ve fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. 

Aile 

Yıl boyu özel ve aile hayatınıza odaklanırsınız. Bu tip konularla alakalı planlar yapar, aile bireylerinizin ihtiyaçlarını kollamaya başlarsınız. Ebeveynlerinizin sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalışırsınız. Şu an yaşadığınız olayların, hayatınızda olan ve geride bıraktığınız kişilerin geçmişinizle olan bağlantılarını daha kolay çözersiniz. Ayrıca bu süreçte yakınlarınızda sizden yaşça büyük kişilerin sayısı fazlalaşır. Onların tecrübelerinden faydalanır, sohbet etmekten keyif alırsınız. 

Balık 19 Şubat / 20 Mart 

 

Yönetici Gezegeni: Neptün , Elementi: Su, Niteliği: Değişken , Rengi: Yeşil, mor, Taşı: Akuvamarin, inci, turkuaz

Meslek hayatı ve para durumu

2019 yılı maddi ve mesleki anlamda oldukça zorlu geçen bir yıl oldu. 2020 de ise ilerlemeye ve ün sahibi olmaya odaklanacaksınız.  Yılın en şanslı burçlarından birisiniz. Hem aşk konularında hem de maddi anlamda yaralarınızı saracak yaşama dört elle sarılacaksınız. Yaşam amaçlarınız belirleyecek ve o yönde hareket etmek için büyük bir kararlılıkla kendinizi teşvik edeceksiniz. Geçmişte eğlenceye düşkün, hayata eğlenmek için geldiğini düşünen bir karakterde olsanız da 2020 de hayatın eğlenceden, hoşça vakit geçirmekten ve oyundan ibaret olmadığını idrak edeceksiniz. Bugüne kadar gayret gösterdiğiniz her tür konudan ödül toplamaya hazır olun.  Ortaklık durumları da yılın şanslı konularından birisidir. Beklenmeyen gelirler, yeni iş planları nedeni ile yılın en şanslı burçlarından birisiniz. Ayrıca sosyal yaşamda prestij ve saygı da kazanacaksınız. Doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle tanışma fırsatı bulursunuz. Kendinize yetmenin yarattığı mutluluk ile etrafınıza pozitif enerji gönderirsiniz. Daha dinamik ve iş bitiren durumlar içinde olursunuz. Hayatınızda ki önemli ve güzel başlangıçların zamanıdır.  

13 Mayıs/ 25 Haziran tarihlerinde ise Venüs gezegeni kare açısı ile sizi biraz zorlayabilir. Bu süreci kolay atlatmanın yolu sağduyu ve temkinden geçiyor. Maddi konularda karar verilmemesi, borç verme ve kefil olma gibi durumlar varsa mümkünse reddedilmesi ya da ileri tarihlere ertelenmesi gereken kısa bir süreçtir.

Aşk hayatı ve evlilik

Yöneticileri Neptün gezegeninin olağanüstü etkileri ile aşka aşık olan, aşkı derinden yaşayan kişilerdir. Aşık olduğunda partnerini dünyasının merkezine oturtur ve en kabul etmeyeceği konu da olsa sevdiğinin güzel bir sözü ile kolaylıkla teslim olur. İlişkisinin ömür boyu sürmesi adına yapılması gerekenden çok daha fazla fedakarlıkta bulunur.  Eşini mutlu etmek adına şikayet etmeden uysal davranışlar içinde partnerinin tüm isteklerini yerine getirmeye çalışır.  İlişkide ki beklentileri sevgi almak ve onu motive eden güzel sözlerdir. 2019 Yılında burcunuzda ev sahipliği yapan Neptün gezegeni ile kare açı yapan transit Jüpiter olumsuzluğu nedeni ile birçok konuda olduğu gibi aşk konusunda da hayal kırıklıkları yaşadınız. 

2019 Aralık ayında oğlak burcu yolculuğu başlayan Jüpiter gücünü Satürn ve Pluton ile birleştirerek yönetici gezegeniniz Neptün ile olumlu kontaklarda bulunarak yalnız balıklara hayallerde ki gibi bir aşk getirecek. Yeni yılda aşk sayesinde muhteşem hayal gücünüz yeteneklerinizi ortaya çıkarmanıza sebep olacak. 

Yeni yılın en şanslı üç burcundan birisiniz. Birlikteliğiniz size maddi anlamda da şans getirebilir. Bekar balıklar için hayallerde ki büyük aşkları ile ömürlerinin geri kalanını birleştirme arzusu artacak ve gezegenler bu imkânı kolaylıkla yaratabilir. Yaz bitmeden birçok bekar balık burcu üyesi dünya evine girebilir.

Evli balıklar için ise 13 Mayıs/ 25 Haziran arası kare burçları ikizler de geri hareket yapacak olan Venüs gezegeni dikkatli olmaları gereken bir zaman dilimini işaret ediyor. Evliliğin iki kişilik olduğunun bilincinde olarak ilişkinize hiç kimsenin karışmasına izin vermeyin. İsyan, dargınlık ve alınganlıklar bu süreçte artabilir ayrıca eski partnerlerde gündeme gelebilir ve ortada herhangi bir duygusal durum olmasa bile masumane haberleşmeler sebebi ile eşiniz ile aranız açılabilir. 

Temmuz ayından itibaren gezegenler gerçek bir aile olmanın önemini size hatırlatarak hatalarınızı ortadan kaldırmanız için fırsatlar verecek ve barışı sağlamanın huzuru içinde olacaksınız. 

Burcunuza uyumlu açı yapan pluton güçlü kavuşumları ile duygularınızın derinleşmesine aşkı ve cinselliği olağanüstü yaşamanıza fayda sağlayacak. Evliliği sorunlu olan balıklar için de incinmiş duyguları tamir ve barışma zamanıdır. 

Sağlık

13 Mayıs 25 Haziran tarihlerinde Venüs gezegeninin Neptün ile kare açısı ve geri hareketi sebebi ile alerjik rahatsızlıklar, sinir sistemi ve şekere bağlı bazı problemler yaşanmasına rağmen yine de tüm yıl boyunca oldukça sağlıklı olacaksınız. Uzun yıllardır sizi zorlayan sağlık sorunlarınızın da bitişi de 2020 yılına denk gelir. Kilo problemi yaşayan birçok balık uygun diyetler sayesinde ideal kilolarına da kavuşacaklar. 

Aile 

Aile ilişkileri zarar gören birçok balık burcu yeni yılda ailesi ile uyum içinde olmanın huzurunu hissedecek. Maddi anlamda da destek verecek olan ailenizin sayesinde uzun zamandır almayı düşündüğünüz ev, araba gibi isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

error: Content is protected !!